SMINKEN JEG BRUKER!:)

SMINKEN JEG BRUKER!:)
har fått noen spørsmål om hvilken sminke jg bruker:) her er det altså:)
foundation fra maybelline, sol-pudder fra chanel(det er suuuper bra!!), ett slags annet pudder:)hehe... fra maxfactor som jeg bare dytter litt oppå foundationen lissom...liker matt look, ikke glans:) så klæsjer vi på med litt solpudder oppå der igjen:) hehe... ikke så mye da! ikke så fint med ett tykt laaaag lissom:) åsså mascara fra loreal:)xtra sort og xtra volume! (bare fordi den var på saaalg!!!! YEY!! å syns faktisk den er den beste også:)

10 kommentarer

22.10.2007 kl.02:36

Prøv i.d sminke, mye bedre:)

pernille

22.10.2007 kl.04:22

veldig enig i at alltid ser så fresh ut=) det chanel-solpudderet vil jeg ha:)men lurte på , det ene pudderet der, MÅ man ha den superstay silky under? kan man altså bare bruke den OG solpudderet?hehe.liker det ektra matt jeg da. veldig fint så det ut uansett. vil ha!!

Sexy Sadie

22.10.2007 kl.11:01

Enkelt og greit. Det liker jeg.

22.10.2007 kl.12:35

Hei! Du er SÅ pen!

Det chanel solpudderet, går det an å kjøpe det på nettet et sted? Forresten, et frisør spørsmål. Var hos frisøren nettopp og skulle stripe håret lyst. De ville ikke gjøre det pga håret var så slitt etter mye farging + rettetangbruk. Farget det heller i en minicolor? Hva er forskjell på minicolor og vanlig hårfarge? Kjøpte også en kur, redken anti snap, er den bra? kostet 400... og fant den nå på lookfantastic til rett under 150 kr... surt!

..

22.10.2007 kl.14:46

Hvor jobber du?

P

22.10.2007 kl.15:39

kjøpt samme pudder som deg idag hihi:) bra tips! takk for det. du er jo så naturlig søt så du trenger det jo egentlig ikke da:) :) klems pernille~

eileen

22.10.2007 kl.22:01

hei?:

ja,har hørt om i.d sminke:) finnes i hår-produkter å de eller? mener å ha hørt det:)

hei pernille:) jeg bruker det andre "pudderet" over superstay silky for å fa det extra matt lissom...mn man kan jo ha bare solpudder. blir litt mer glans da...noe som forøvrig er meget hot i høst har jg hørt!!(skal egentlig IKKE være matt mn glans;) mn mn,hver sin smak. kommer an på synes jg)

ja det chanel pudderet er døds bra, sitter som støpt og ser veldig naturlig ut:)

hei ?:hmm...vet sannelig ikke om man får kjøpt det på nettet...mn d finnes i alle parfymerier:)

minicolour er en mildere farge. den sitter ikke like godt som vanlig farge,MEN siden håret ditt var ganske slitt, trekker det seg til mer farge og derfor sitter minicolour'n like så godt pluss at den er mer skånsom mot håret ditt:)

redken er ett veldig bra merke, den kommer du til å merke stor forskjell av:) uff,litt surt med prisforskjellen der ja...mn du får deffinitivt valutta igjen for pengene om d er noen trøst;)

hei?: jeg jobber som frisør på nikita:)

klem til everyone!!

?

23.10.2007 kl.16:00

Da skal jeg på nikita å farge håret mitt til deg:)

hilde

24.10.2007 kl.21:46

heisann:) Du jeg bare lurer på hva du bruker til å markere øyenbrynene dine med? du har en veldig fin farge som passer ganske bra. Har prøvd ut en go del selv, kjøpt både det ene og det andre men har ikke vert fornøyd. Har alltid fått hjelp til å finne farge, men når jeg kommer hjem og prøver den i speilet er den enten litt brunaktig/rødlig. Og det ser bare rart ut. Så jeg lurer egentlig på hva du bruker, for på deg ser det veldig fint og naturlig ut:)Er ikke sikkert du bruker noe da, men om du gjør så hadde vært fint om du kunne oppgi hvilket merke og hva slags fargenr. Takker for svar:)

Hilsen meg

eileen

25.10.2007 kl.22:53

hei hilde:) bruker en øyenbrynstift fra h&m. i lys brun- veldig fin farge på den og koster 19.50 eller no lissom;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits