Hot & Trendy

Hot & Trendy
fikk denne fine dressen av helene når jg var i oslo!:) har brukt den hver dag siden:) den er sååååå god vettu! dressen er fra sponsorene våre fra "hot & trendy" !:)

9 kommentarer

Emilie

17.11.2007 kl.22:52

Hei:)

Syns du har så fint hår, dine extensions ser også fine ut.. Lurer på om du bruker glattetang på de for å få håret helt glatt? Jeg har også extensions, men de blir så krøllete, og om jeg glatter ut ser de så slitt ut :/

Vet du om noen som setter på extensions i feks Trondheim som du vet er bra hår? Har lyst på helt stritt hår hvis du skjønner :)

Takk for svar!

eileen

18.11.2007 kl.00:36

hei emilie:)

mitt extensions hår er også krøllete når jg ikke glatter det...må glatte det for å få det helt stritt.

vil annbefale dg å ha i pøeie produkter som feks. glatte krem(varmebeskyttende) eller glatte spray. vil anbefale kerastase sin ciment thermique eller high hair sin flat iron spray. med kremen får du ett extra fuktighets lag, å håret kjennes og ser mye friskere ut.

jeg jobber på nikita...vi får snart inn en ny hår type så stay tuned:) men tviler på at det håret blir helt glatt etter du har dusja det. er ingen typer ,så vidt jg vet, som er HELT glatt uten at du retter det.

håper dette hjalp litt:)

ha en fin kveld:)

Jente26

18.11.2007 kl.10:33

Er det klips du har?

Kjøpte noen på Nikita for en stund siden! Har brukt de litt sporadisk, men nå ser de ikke ut! Klumpete og for jæ.....Det var klips.

Er det noen plasser på nettet

du vil anbefale for å kjøpe extensions og er klips det beste?

Takk for svar ;)

eileen

18.11.2007 kl.14:53

hei jente26:)

har clips i skapet...mn har pungt fester i håret nå(ett og ett lite feste)så bruker ikke clipsen. jg kjøpte mine av ei venninde som bestiller fra nettet. det håret er kjempe bra!!

Nikita har avsluttet avtalen med de som har det håret du har kjøpt...mn vi får inn fra ny levrandør snart:) det blir MYE bedre kvalitet på det håret!!:) prøv å søk på "great lenghts" det håret har fått mye skryt!!:)

ha en fin dag:)

Stine

18.11.2007 kl.15:41

til Emilie: Dra til Oi Hår & Velvære på tiller :) Salongen ligger rett ved City Syd, ved parkeringsplassen. Kjempebra hår, og utrolig dyktige folk! Håret er ikke helt glatt etter vask, men det ser overhodet ikke slitt ut om man retter det ut med tang :) Jeg er i hvert fall storfornøyd!

Jente26

18.11.2007 kl.16:31

Takker for svar;)

Emilie

19.11.2007 kl.16:42

Ok, hvor mye koster det for extensions hos Oi Hår og Velvære? Og hvor langt er håret? :)

Jeg bruker Redken Align som glattekrem, den skal være varmebeskyttende.. Hva syns du om den?

eileen

19.11.2007 kl.19:53

redken er kjempebra!!:)

halloooo

19.11.2007 kl.19:57

blogg mer :):):)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits