gårsdagens outfit:)

 094
var på resturang med svigerfar og søstra til christian igår.  da ble det dette antrekket.litt sånn classy stil.
-skal begynne å bli mer bevist på hva jg har på meg nå..... var såååå flink til det før,mn når man jobba i nikita ble det bare svarte klær(kleskoden)
men der jg jobber nå,kan man ha på hva man vil...å det er en befrielse:P
man skulle ikke tro klær hadde så mye å si,mn det har det faktisk....føler at man får fram mer personlighet når man kan gå med "sin egen stil" på jobb.

7 kommentarer

Ole

24.03.2008 kl.19:02

"men der jg jobber nå,kan man ha på hva man vil...å det er en befrielse:P"Æ kain egentlig sjå det ut i fra det antrekke der...^plystre^

silje

24.03.2008 kl.20:25

kor jobbe du no? å kor kjøpe du kule sjorta/blusa å belta? :) du e nydelig! :) koss foundation/shimmer..blusher osv bruke du? :) koss solpudder evnt?

eileen

25.03.2008 kl.21:41

hey silje:)jeg jobber på klippebyrået på stjørdal:)sjorta er kjøpt på h&m og beltet på cubus.bruker nå superstay silky foundation fra maybelline,facefinity compact foundation(mere en tørr foundation det da)fra max factor og

en blush

fra sebastian. på sommeren bruker jg litt annen nyanse på foundationen og solpudder fra dior!! den koster litt mer mn er driiit bra!! :) bruker ikke så mye shimmer, bare på byen:) da evt en fra h&m bare:)tusen takk for fine ord:) blir sååå glad, å takk for at du følger med bloggen:) appreciate it!! :) puss puss!

eileen

25.03.2008 kl.21:44

hei ole: refererer du til de bildene helt øverst her?!? ;) i tilfelle må jg meddele at jeg ikke går RIKTIG sånn på jobb.... bruker selvfølgelig sokker og sko også :P ;)

Sexy Sadie

27.03.2008 kl.17:03

Hvor hen ligger klippebyrået`?

eileen

27.03.2008 kl.21:55

hey sexy sadie! long time no see:)det ligger i første etasje på torgkvartalet:)kos

Sexy Sadie

28.03.2008 kl.16:55

Da skal jeg bestille time neste gang jeg besøker min venninne i Stjørdal.

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits