Rask til Riga! :)

rask til riga 001
Dro TIDLIG fredag morgen til gardemoen,der møtte jg jentene og vi tok turen til Riga.
Her er vi i taxi'n på vei til hotellet...
   taxi sjåføren tok oss med på en ufrivillig sightsing....kjørte forbi hotellet ett par ganger før vi endeig "parkerte". de sleipingene der ass.... snusker til seg alle små-kroner de kan få.
turen kosta typ hundre kroner... så litt av en svindler lissom :P ha ha
rask til riga 007
jobba for bet safe på en pokertunering. ble litt jobbing på fredag...delte bla ut goody bags til spillerne.

rask til riga 005
jeg og helene tok en liten shopping runde i sola på fredagen.....kom over en syyyykt bra sko butikk med MASSE billige sko!!!

rask til riga 006
we are in HEAVEN! :)   ble ett par sko på meg denne dagen og ett par sko på helene.......  men vi skulle tilbake.... Linda og Linn måtte jo også få seg litt av herligheten! :)

rask til riga 011
på lørdag var det jobbings igjen.  dette er pokalen til vinneren av turneringen.
han /hun får denne pluss seff en penge premie itilegg.

rask til riga 015
Linda,meg ,Linn og Helene

rask til riga 023
på hotellet var det ett SYKT bra diskotek (skybar) i 26 egt...vistnok... og ett trenings senter.det måtte vi sjekke ut og opp dit var det en glass heis.
linda og helene sto helst heeelt innerst i heisen...KLEMT oppi stakkars far på siden der!! :) hehe.... de liker ikke høyder så godt.

jeg og Linn derimot....koooosa oss med utsikten! :)
rask til riga 024

rask til riga 027
på treningsenteret tok vi noen kjappe med manualer. jeg slo på stor-tromma og prøvde meg på hele 2kg på hver arm!! :P
(sjekk utsikten i bakgrunnen da...sykt fint!)

rask til riga 032
tilslutt var det 10 poker-spillere igjen i turneringen. vi fulgte en og en ned trappa hvor de ble presangtert.
rask til riga 052
på søndag spiste jg og mor frokost på hotellet , for så å ta en runde shopping igjen:)
rask til riga 053
rask til riga 056
helene har fått tak i match'ende Rask jakker! FIIIIIIN!! :)
rask til riga 057
rask til riga 058
Dro nok en gang til sko sjappa ,der linn og linda fikk kjøpt noen sko også. og jg og helene kjøpte noen par denne gangen også:) var så BILLIG vettu! galskap og IKKE kjøpe de!! :P
rask til riga 060
puss til er! :)
rask til riga 062
fant ett shopping senter som var HEAVEN nr 2!
her inne i en lingerie shop som var RÅÅÅÅÅÅSA!!
rask til riga 063

rask til riga 064
fant også ei "Ed hardy" sjappe.... sykt mye kult der ass. mn det kosta også... :P
rask til riga 068
så gikk turen til flyplassen igjen. denne gangen gikk det mye fortere gitt :P

hadde en suuuuper gøy tur med mor og kyllingene :P 
kosa oss så masse.
Thanks to all of the girls!
PUSS PUSS :)

16 kommentarer

Hallo=)

29.04.2008 kl.10:51

Kan du anbefale shoppingsentre som er bra?? Skal dit me jobben skjønner du! Så hadde vært greit med noen tips=)=)=) Å kanskje en bra plass å spise;)Klem

Linn Høyem

29.04.2008 kl.13:34

Eileen!! Du er så søøøt!!TYP 100 kroner:D:DDu lærer så absolutt:D:DSmask fra Linn:)

Trine

29.04.2008 kl.16:50

ååå...nå fikk jeg reisefeber!!! Så ut som dere kosa dere stort!:)-klems-

eileen

29.04.2008 kl.21:31

hmm...nå husker ikke jg va det kjøpesenteret het da mn... hmm*tenke*...gå inn på Linn sin blogg å spørr henne....vi hadde en spøk om navnet på det senteret. for det ligna på noe annet.... mn kommer ikke på hva det het:P----LINN!!hehe....ja,måtte jo ta med det!! :)

skulle blogga en "Riga slagord" liste her også!!-"skulle ikke kvitta oss med det, det var jo Rask"-" øra på stilk"-"TYP" :P----------trine mor: kosa oss masse masse!!

:) :)

Emilie

30.04.2008 kl.12:41

Hei :)Jeg lurte på om du kunne komme med noen forslag, jeg har en frisøroppgave jeg skal gjøre.. Jeg skal klippe, farge og frisyreforme et dukkehode. Jeg skal også ha et hodebunnsproblem, tenkte jeg skulle ha tørr hodebunn for så å sette den opp mot psoriasis. Men hvordan kan jeg ha en litt avansert 'fargehistorie' med tørr hodebunn? Feks at kunden er 50 % grå, slitt hår, har ettervekst og vil ha den samme fargen som på etterveksten på hele håret + striper? Hvordan isåfall skal jeg 'løse' det? :)Også lurte jeg på en ting til.. Kan jeg si at det er hel form hvis jeg har klippet opp frisyren? Tenkte jeg skulle ha økende lengde, men først klippe hele håret likt, så det ikke var så langt.. Er det like lengder da kanskje? :pHåper du svarer, klem!

Linda Kristine

30.04.2008 kl.21:55

Shoppingsenteret vi var på heter Galerija Centers :-))Selv om det var flere kjedebutikker som gikk igjen..Vi rakk jo ikke de andre,så mye mulig de er bedre. Eks. Stockman og Origo senter.Takk for alle bildene Eileen snupp!!Tenker det blir litt mere Riga blogging..hehe ;)Klemmer.

eileen

30.04.2008 kl.23:16

emilie:oi,det var vanskelig :P hehe... er jo en stund siden skolen til mg nå så har lissom "glemt" hvordan man løser skole oppgaver på en god måte. mn det høres bra ut med den planen du har der da. bare ikke gjør det FOR vanskelig for deg selv.du kan feks. ha bare tørr hodebunn eller psoriasis.pluss at kunden er 50% grå i etterveksten,mn en hel farge ute i lengder og spisser. feks. så

ønsker kunden å fjerne etterveksten og noen striper i tilegg. (men det er vanskelig å få hele håret i samme farge som ettreveksten om håret er 50% grått )mn dette er vel en "historie" du skal skrive ned som en skriftlig oppgave vel?ellers så er det ikke helform om frisyren er klippet opp. mn TROR du

faktisk kan gjøre det du sier der(klippe helform først og så økende) for det kalles en kombi klipp. å det er jo lov når frisyren skal være kreativ:)mn villa dobbelt sjekket det med læreren din først:) like lengder er når alle hårstråene er like lange 90' ut fra hodebunn:) blir finest egentlig om håret er ganske kort.uff,håper det hjalp deg en smuuule:)

er så vanskelig å se for seg lissom. mn lykke til:)------------------------linda:)DET var det kjøpesenteret het vettu:)"galelia" :P var det jo det ligna på:) hehepuss puss:)

tonje

01.05.2008 kl.23:10

heei! super søt jente du er. sikkert fått spm. tusn ganger, men hvordan farger du håret? det er så fin farge på det! kunne ha tenkt meg noe lignende selv! har ganske kort hår da, men bruker clips on. så ville gjerne hatt de i samme farge, men det er kanskje vansklig å stripe de? (er blond nå) håper du kan svare. følger med fra bloggen din. fast leser:)

eileen

02.05.2008 kl.10:43

hey tonje:så hyggelig!!:) hehe....ja,svarer på det så å si daglig :P mn det er bare hyggelig vettu!! :)jg var blond i utgangspungtet jg å,så det er bra... har satt i striper i hele håret sånn som jg har det nå.akkurat nå kjører jg litt mer gyldne toner. gylden beige, 7/31. og gylden brun ,7/35.pluss bleiking:)er noen toner lysere nå enn hva jg har brukt å vært.før brukte jg fargene 6/7 (sjokolade brun) og 8/07 (kald beige) pluss bleiking. dette ga en litt mer kaldere look.legger stripene annenhver i folie,med litt tykkelse på stripene for å få effekt.håper det hjalp. ikke alle salonger har de fargekodene der... mn det er somregel samme betydning på tallene.om håret ditt er ekte clips ,så kan du til nød stripe de. jg gjorde det med mine clips,å det funka fint:) mn kansje få noen til å hjelpe deg med det? kan være litt trikky å få til :Plykke til:) å takk for at du følger med bloggen:) det er såååå hyggelig!:) :)

EricaLV

03.05.2008 kl.14:56

Super, I like :) All girls super, but you are the BEST :)*

Emilie

04.05.2008 kl.01:28

Hehe, ok. Hvordan er det vanskelig å få etterveksten i samme farge som resten om man er 50 % grå mener du?Hvis jeg velger at hun er grå i etterveksten, skal jeg da bruke beising først (pga tynt hår) og så farge etterveksten og evt bruke minicolor på resten av håret?Takker for svar ;)

eileen

04.05.2008 kl.13:15

hehe...nei,er vanskelig å få lengder å spisser i samme farge som etterveksten om den er 50% grå:)(fordi etterveksten er grå og det blir vannskelig å få fargene uti til å stemme da. man får ikke tilbake det grå utti lengdene lissom) men du skrev sikkert feil i forrige innlegget ditt:)å få etterveksten i samme farge som resten er selvfølgelig lett som en plett!:Pblir kansje tungvint å bruke beising(det kan du bruke om håret er grått på bare noen områder) bruk heller bust blanding(dobbelt så mye farge som vannstoff) du kan også bruke naturfarge(disse sitter mye bedre i grått hår)evt blande i en annen farge i naturfargen,for å få den rette tonen. (mn mest natur og dobbelt så mye farge som vannstoff)om håret er farget fra før kan du bruke minicolor på resten ja:)håper det ordner seg:)

sara

04.05.2008 kl.15:28

må bare spørre igjen .. :) hvordan sminke bruker du? aKKURAT HVILKEN TYPE LIKSOM..DU SER ALLTID SÅ FRESH UT :):) ha en deilig da eileen, du er NYDELIG,ikke bry deg om hva andre jenter sier. de er sjalu...

eileen

04.05.2008 kl.17:38

hei sara:)takk,så hyggelig av deg:) ok,har henta sminkepungen her nå...så da skal vi se:P-maybelline superstay silky foundation(farge:40 fawn)-maxfactor facefinity compact foundation,tørr foundation lissom,(farge:06 golden)foretrekker så-chanel irreelle soleil solpudder (farge 23 sahara)men akkurat nå er jg tom og bruker:-isaDora bronzing powder(farge: 91 dark tan)bruker også-en jalla blusher fra kypros. ikke noe spess merke egentlig. men den er PINK!:)-øyenskygge fra isaDora:eye shadow quartet (farge:53 frosty mulberry) passer veldig bra til grønne øyne:) -dip liner fra H&M-extra super lash maskara fra Rimmel-eyebrow liner fra H&M-kiss in a tube lipgloss fra lypsyl.den er mega bra!! åsså er det lypsyl lissom:)har masse andre øyenskygger,lipglosser osv selvfølgelig,mn dette er det jg bruker til vanlig og bruker mye akkurat nå:)så kos at du stikker innom og takk for så fine ord:) :) :) :)

Ole

04.05.2008 kl.17:58

Måtte kvinnfolk ALDRI få kontrollere økonomien vår når jeg gifter meg!!Så jæææææææææææææævlig unødvendig pengesluk. Tjohei :P

Ole

04.05.2008 kl.23:11

FARGE-OVERDOSE

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits