Rask skolen i helga:)

014e2191fa53b593a065f9f79c8bafa1

Rask-skole til helgen!

I helgen arranger Helene Rask skole for alle som drømmer om en karriere som modell eller artist - og det er fortsatt noen få ledige plasser! 

I løpet av to dager vil du lære om alt fra mediehåndtering, holdning, trening og kosthold, til make up, styling og foto. Foredragsholderne er erfarne folk fra bransjen. Du vil også bli stylet og profesjonelt fotografert av en av Norges dyktigste modellfotografer - og bildene får du selvfølgelig med deg hjem og kan bruke for å komme deg videre i bransjen!

Kan også røpe at det kommer til å bli filmopptak i løpet av helgen. Opptakene skal brukes i en serie som kommer på TV til vinteren... Dette er fortsatt litt hysj-hysj, men de som kommer på skolen får selvfølgelig vite mer.

Interessert? Ta kontakt umiddelbart med Heidi på tlf. 93 63 63 95.

Les mer om skolen på www.raskmodels.no

2 kommentarer

06.06.2008 kl.22:07

Hei:)Håper du kan svare... Lurte litt på en ting, du som har extensions, limer du dem elller syr du dem på? Har du sånne punkter man deler i to? Hvor lenge kan du ha dem i? Går det an å ha extensions selv om man har ganske tynt hår? Har ikke helt greie på det men håret ditt er så fint:)

07.06.2008 kl.19:40

ååh.. var det denne helga, eller neste? i trondheim?

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits