BIC- out on YouTube!

bic cop car

nå ligger sangen vår ute på youtube!

check it out!

http://www.youtube.com/watch?v=bOUvCk16gQQ

et me know what you think da! :)

15 kommentarer

Sarah

13.06.2008 kl.14:18

syns ikke den var så bra jeg?...ikke vondt ment,du er ei flott jente:)Men sangen var kjip?...

13.06.2008 kl.16:16

egentlig det samme her, du er ei flott jente eileen, men sangen hørtes litt falsk ut, at det ikke var ekte sangstemmer, men mer nasale stemmer. Du hører liksom ikke stemmen i alt, blir mer heliumstemme. Men rytmen og selve melodien hørtes bra ut.

Line

13.06.2008 kl.16:39

Samme her... Fryktelig vokal... Skalkeskjul for at dere mangler sangstemmer? Datalagde stemmer. Dere er søte, men musikk er vel kanskje ikke noe for dere?

eileen

13.06.2008 kl.17:21

takk for deres meninger:) ja,vokalen i værsene er fixa mere "data" lissom....men det er vel soundet som skal være sånn fikk jeg vite... vi er med fordi det er gøy og fordi vi kan! en hver ville vel vært med på noe sånt om man har fått lov.... :)ha en fin dag:)

13.06.2008 kl.20:08

Si heller at du vil ha den litt annerledes, det hørtes ikke så bra ut, men hørtes ikke falskt ut eller noe, så tror at den blir bra hvis stemmene blir forandret. Supermorsomt at dere har klart det uaansett da :)

cecilia

14.06.2008 kl.03:24

syns ikke sangen var noe særlig jeg heller, men med en fresh video blir det sikkert bedre;)

Sexy Sadie

15.06.2008 kl.21:53

Jeg hadde takket nei, hvis jeg hadde blitt spurt. Sånt er for sangere og musikere og ikke "vanlige mennesker ute på gaten" som ikke eier musikalitet.

Ole

16.06.2008 kl.20:10

Nå skal jeg være dønn ærlig her:Dere fremstår som søte istendefor flinke til å synge. Ta det som negativt eller positivt....

lena

16.06.2008 kl.21:26

Synes den var tøff jeg. En knall party-sang!:)Fy så frekke dere er.

16.06.2008 kl.21:27

det er kanskje en grunn til at dere har vært så heldig med utseende? Synge kan dere i hvert fall ikke. Lurer på hvorfor alle så klate glamor modeller må bli popstjerer, er veldig få som slår igjennom på det i norge uansett.. men pene det er dere, det skal dere ha

19.06.2008 kl.13:28

Hvem synger hva???=)

vakker engel

20.06.2008 kl.10:08

Heii, Eileen ;)Man ļoti patīk!! I LIKE this song!! And the remixs are too very good :) when be official video? :)) GOOD like!! I hope In LV this song well be heared

22.06.2008 kl.18:48

Forstår ikke hvorfor plutselig alle skal begynne å synge nå, hold dere til det dere kan.. Liksom "in" nå at alle skal synge, du er bedre som modell, samme til Linni, Lene A og de andre som prøver å bli noe "stort".

EileenK OfficialBlog

24.06.2008 kl.00:12

hei alle sammen!:)sjønner at dette ble et diskusjons tema:) og mange forskjellige meninger ,som dere har all rett til å ha:) hehe....må bare få si at dette prosjektet er seriøst PÅ GØY!!!! :)prøver overhodet ikke bli "noe stort" som noen tror her.... prøv å forstå.... vi er 3 venninder som har dansa sammen i mange år... vi har ALLTID dansa til andres musikk..og laga show til ANDRES musikk! derfor synes vi det var GØY å få kombinere dansen vår med en EGEN låt! :) vi synes den er kul og fresh!! :)her handler det om jenter som har GUTS nok til å hive seg utti en hver mulighet som man synes man kan få en slags erfaring av. det handler om å ta det livet har å by på. å få oppleve masse! dette er noe som gir meg mye...sammen med dansen,modell jobbing,kunst osv. man har forskjellige interesser, å det må man få ha! :) sexy sadie! ingen sier ALLE hadde sagt ja til dette. men for oss som har dans og musikk nært hjertet, var dette ett enkelt valg. jeg har dansa siden jg var 4 år. kari også og trine har sunget siden barneskolen. så dette var heeeelt naturlig for oss. selvfølgelig er vi vanlige mennesker på gata...og synes vi ABSOLUTT eier en musikalitet! :) og men for å roe deres sjeler litt!! VI ER IKKE UTE ETTER Å BLI POPSTJERNER! men seff,om vi blir det...er jo det kult! :P her handler det om å leve mens man kan. vil heller angre på noe jg har gjort enn ikke gjort...ellers, takk til alle som ser det kule i låta! shake ur ass'es to it!!! :Pericav: thanks babe:) glad u like it:)mayby we'll have a video ,we'll see....have a nice day honey:)yeah, sjo hei!! :) :) :)

Zynzyc

31.10.2009 kl.05:53

all må jo få lov til å ha det gøy ;)

jeg har nesten ikke noe lyst til å si dette, men man vil jo alltid ha kritikk for det man gjør... men jeg overdriver ikke når jeg sier at dette ikke burde blitt kalt musikk... ihvertfall når det gjelder stemmene da, manipulert eller ikke.

søte damer og sånn altså, men... et tips er å kutte ut å offentliggjøre det. men det er jo ikke noe vi kan bestemme.

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits