Shoot 2 at Blue marlin :)

sdc10123

sdc10119  sdc10127
utrolig bra jobbet av sminkørene våre sophia og ailina! ble utrolig fornøyd HVER gang!! takk!! dere er utrolig dyktige!!:)

sdc10133
Måtte ta noen bilder i bobla igjen... :P
sånn boble vil jg ha på stua å asså!!!:)

sdc10143
her var det jeg ,linda og linn som skulle til persj :)

sdc10148  sdc10156  sdc10161
linda i en hvit himmelseng.  linn i en brun stooor sofa.  og jg i en skinn-konge typ stol :)
Gøy at vi har hver vår lokation.... blir lissom litt personlig ,og det er fint:)

sdc10164
kjempe fint på blue marlin! her kan du ligge i fine senger eller sofaer mens du spiser og drikker god mat og drikke:)
sdc10170

så en litt mer røffere location. ute i skog og kvist....

sdc10183
og BUSK......
en ordentlig "jane" her asså....
men hvor var tarzan???
sdc10238
så tilslutt dro vi ned til vannkanten å tok noen siste bilder der:)
sdc10247
så var arbeidsdagen over...å vi  slang oss på flaska!! cult shaker for å være nøyaktig :P
nå skal vi hjem og fixe oss, for ikveld blir det
PARTY AT PACHA!!!!!!!!   :D

14 kommentarer

Charlotte

27.09.2008 kl.12:33

hvordan har du fått til surfe krøllene? utrolig pent.masse fine bilder av dere!

27.09.2008 kl.13:43

Heisann..Hvordan trener du egentlig? du har en helt perfekt kropp

Line Marlen

27.09.2008 kl.16:00

Heihei! Blir gøy å se bildene ferdig. Ser helt knall ut!Synes om filmen i går?:p Koselig å møte på deg! :)puss

stine

27.09.2008 kl.16:43

dritfin er du!! :):)er SÅ spent på hva planen din fremover er :) Hadde ikke du en hemmelighet?:) å btw hvorfor blogger ikke natalie lengre?kan du legge ut en link til de nermeste vennene dine osm har blogg? moro å lese blogger,spes din! God helg,å husk du er Nydeliiig!

eileen

27.09.2008 kl.17:47

charlotte:)jo,nå skal du høre.... jeg dusja sent sent på kvelden å kunne ikke føne håret i fare for å vekke de andre. så det var bare halvtørt da jg satt det opp i en "bestemor-topp" midt oppe på hodet:) (sånn som på det bildet hvor jg blir sminket! )

så når jg våknet

var planen å krølle det med tang...men da så jg at sannelig så ble det kult bare å ha det SÅNN som da jg tok ut "bestemor-toppen"! :P(jg har jo extensions, så det blir lett sånn)hadde med meg clipsene mine også...så de skvetta jg bare litt vann og saltvannsprøy på....å la de i sola.

så ble det beach look. gjorde det samme med mitt å, saltvannspray og spray:)ble veldig kult ja....å jg fixa det samme til Linda og Linn også:)

de får litt fall i det når det blir vått. så til dem (de har jo ikke extensions)tok vi litt vann i håret, bruk gjerne en spray flaske eller no...for det skal ikke være kliss vått.

å så sprayet vi i beach spray å klemte opp håret for å få fram fallet.

når håret tørker da, blur det som om du har badet i saltvann og man får beach look:)håper det gikk greit å forstå:) hei: jeg trener ikke regelmessig i det hele tatt..... men har kort på treningstudio,å går der når jg har tid. da trener jg mest styrke egentlig. også går jg på dansing,hip hop, en gang i uka:)men jg er født som en strek jg da...er lissom de siste åra at jg har "lagt på meg" LITT kjøtt her å der....og fått litt mer "former" :Pmen takk for komplimanget:) hyggelig å høre:)hei line marlen:)jo,resultatet blir ENDA bedre!!! kommer flere bilder strax nå...å de er jo bare tatt med mitt kamera...og tilomed DE er bra:) :)jo,jg SOV gjennom HELE filmen!!!! :P

hehehe....tar igjen søvn fra ibiza turen enda jg vett :Puff,mn jaja....det jg så kunne vært bedre:P heheh...mn så hadde vi ganske store forhåpninger til den også da:Pstine:)takk søte du:) jo, det kommer etterhvert:) hmm...vet ikke ass...jg savner bloggingen hennes jg å:(skal ta noen alvorsord med henne jg :Ptror faktisk alle mine venner som har blogg ligger under linker på siden her:)natalie,trine og kari.(det er disse som er mine beste venner bla) og ellers alle i rask:)god helg til deg også:) :) så hyggelig av deg!!!!

Lisa

27.09.2008 kl.18:37

hei! du er heit :)men jg bare lurer på en ting ( om det er lov å spørre)...har du silikon i brystene?

eileen

27.09.2008 kl.18:54

hei lisa:)nei,its all real deal! :P hehenei,mn får det spm e del....men på disse bildene har jg jo stramma bikinien som ett pølseskinn rundt overkroppen....så kløft er ikke vanskelig å få til da :P

9cko

27.09.2008 kl.23:10

åh jeg elsker bobla, vil ha en i hvert rom!:D

Stine

28.09.2008 kl.12:34

Åh Eileen du er så utrolig pen! Og du har fantatisk bra kropp og må jeg si. Du kunne ikke tenke deg å legge ut noen av klærene du nesten aldri bruker for salg her på bloggen? Du har så masse fine klær, så det hadde vært morsomt om vi fikk en mulighet til å kjøpe noe av det du ikke bruker (hvis du har noe du ikke bruker da, hehe). :))

Line Marlen

28.09.2008 kl.14:04

haha såppas ja:D Var ikke helt min type film heller nei:p Ble liksom litt for mye. Gutta likte den veldig godt tho:pBlir skikkelig gøy å se kalenderene! så ut som en knall tur, ikke rart du er sliten;)

28.09.2008 kl.14:17

Hvilke farger bruker du på dine extensions? Lyst på sånn hår som du har :)

Christian

28.09.2008 kl.14:25

Filmen va bra den snuppsi, men når du ska ligg som ett slakt oppå mæ og søv under filmen...your choice...

Andreea

28.09.2008 kl.19:38

Hvor har du kjøpt den fine bikinien du har på deg Eileen:)?du ser strålende bra ut!

eileen

28.09.2008 kl.21:25

stine:)det

kunne kansje vært en ide... ser det er mange som bruker å legge ut sånn "auksjon" lissom ja.... får se.... når/om jg gidder å rydde i skapet! det TRENGS for å si det sånn :P---------har 4 forskjellige farger på mine ext nå...613(lys) 8(brun), 24(lys men LITT mørkere enn 613) og en gylden beige...tror det er 18....---------andrea:

bikinien er kjøpt på h&m :)tusen takk,det var hyggelig. :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits