Malt litt igjen da vettu :)

div 002

div 001

Fikk noen spm her om hvordan jg maler osv.

jeg bruker akryl maling og ganske grove store maleredskap. feks svamp,stor "bake pensel" eller sjennerelt store grove pensler for akryl maling.
det er jo mange måter å male på så akkurat hvordan jg gjør det er vanskelig å forklare... :) vi har vår egen stil og resultatet blir slik stilen vår er. men jeg liker å male røffe strøk ,skape balangse og flyt ...og i hovedsak gi bildet en helhet.
vil man få et slikt utrykk er det viktig at man ikke er redd for å prøve seg fram....man må bare føre på fort og masse:) og ikke være redd for å "gjøre feil" ! for med akryl finnes det veldig sjeldent "feil" :) det mener vertfall jeg:) 
   jeg maler både med tykk maling men blander også malingen med vann for en mer dus og "gjennomsiktig " farge .(til nina ,som komenterte et spm ganske mye lenger ned her:) beklager sent svar :)
Bildene jg maler har mye bevegelse og harmoni innen farger osv.  Liker å bruke masse forskjellige farger som gir kontraster men også harmonerer.
  Mange lurer på om jg filosoferer ,grubler over verdens problemer og tenker følelser mens jeg maler å putter det inn i bildene mine! :P hehe! dette er jo veldig ofte tilfelle hos kunstnere...(kanskje ikke akkurat bokstavelig da mn... :P ) for meg handler det om å skape noe som dekorerer....noe som folk vil henge i stua si ... noe som ser fint ut! :)
jeg er veldig opptatt av "fine" ting.... enten det er malerier, bilder,smykker, sminke, eller klær....   alt dette er områder jg liker å "leke " meg med.... å føler jg kan være kreativ innenfor :) Så her er det ikke alltid en historie bak bildet.... kansje ser man en historie i bildet etter det er ferdig...? å da kan det være opp til hver og en å bestemme hva DE legger i bildene mine.  noen liker det også:)

håper dere fikk et lite innblikk i hvordan jg maler og har dere spm er det bare å komme med de:)

sjo hei:)

 

15 kommentarer

Miss Dior Cherie

06.10.2008 kl.04:34

Kjempe fint! har ikke malet på en stund. klarer ikke å male fra fantasien. må få inpirasjon fra andre bilder :)

S

06.10.2008 kl.12:55

Hva er det du ikke kan egentlig? :P

Cecilie

06.10.2008 kl.16:21

Kjempefine bilder! Hva gjør du med bildene du maler? selges, gis bort, henger i stua di?

Lise

06.10.2008 kl.17:07

Virker jo som alle jentene i Rask er gode venninner, så de burde jo virkelig vise det nå og støtte hverandre.. Eller er dette nære vennskapet mlm alle kun overfladisk..? Skuffet over Helene jeg , alltid likt henne :-( Hvorfor er det ingen som vil si noe om det som har skjedd? Er jo tydeligvis noe ille, virker jo nesten som Helene har ligget seg til kalender eller noe...

eileen

06.10.2008 kl.17:25

hei:) takk for det:)noen selges andre gies bort og noen henger i stua:) :)lise:jeg er veldig god venninde med de fleste ja:) noen har jg ikke fått sååå god kontakt med...men nå bor jo jg i trondheim,som den eneste av oss, så det er ikke like lett å bli fort kjent. men synes Natalie, Linda og Linn er mega hyggelige. er kansje de jg har mest kontakt med av jentene. det er vi som har jobbet mest sammen....noe som er tilfelldig.men det er faktisk helt seriøst... Jentene i Rask er veldig like som personer...å det er utrolig lite uenighet!!

noe jg synes er flott!:) men herrlighet! Helene har IKKE ligget seg til noen kalender!!!!hvor i all verden har du det fra.... er jo ikke Helene som har slutta :P

et arbeidsforhold blir jo ikke avsluttet fordi helene har gjort noe sånt?!

nei, sjønte ikke det der helt jg... men men... :)

Må få understreka at Helene jobber DØDS hardt for modellbyrået sitt!! hun jobber så hardt at hun flere ganger har fått kjenne det på kroppen.... så at hun lissom skal ha tatt "lette" utveier for å oppnå noe...det synes ikke jg hun skal få på seg! :)

For den dama legger livet sitt i byrået!!! :) så sånn er det... klem

lena

06.10.2008 kl.17:58

du er helt nydelig eileen :) åsså står det veldig respekt av at du ikke uttaler deg om en sak du ikke har noe med å gjøre( jeanette å helene) det er fort gjort å ta den enes side. kjempebra gjort.men nå venter vi på videoblogg :)åsså må jeg få si en gang til du er nydeliiig :)

Anonym

06.10.2008 kl.19:21

Er det ikke så bra å kure håret nesten hver dag? Og forresten, er det noe sannhet i det Jeanette Helen har skrevet om Helene?

Lill

06.10.2008 kl.20:31

HeiStilige bilder! Hvor kjøper du akrylmalingen din egentlig, malingsbutikk eller en annen plass?:) Jeg fikk kjøpt noen billige lerreter på europris når jeg flytta inn i leil min. Planen var jo å male noe stilig for og prøve å være litt orginal, men har ikke komt så langt enda. Blir jo veldig motivert til å komme i gang når jeg ser dine bilder, du er jo knallflink=) -Hilsen meg

eileen

06.10.2008 kl.21:42

lena:)ntåååh,takk skal du ha:) hmm...ja,vil ikke blande mg inn for mye ...mn skjønner at folk lurer. men helt ærlig så synes jg hele greia har tatt heeelt av!! synd egentlig.... å det er ikke noe helene har å gjøre med desverre.ja,uff...er så sløv vettu... driver å funderer på hvordan jg skal gjøre det med den videobloggen :P

skal skynte mg.... ja,faktisk så skal jg gjøre det etterpå:) :)-----------anonym:det gjør ikke noe om du kurer det hver dag. du kan føle at det blir tungt også er det jo det at det er dyrere med kur enn balsam feks... så om du bruker de to tingene annenhver gang så oppnår du mer enn nok pleie:) vet ikke hvor slitt håret dit er ,mn håret vil tilslutt bli litt mettet av kur også.... så bruk balsam bare noen ganger:)(rett og slett pgs at du sparer penger å du får like så bra resultat:)

Må si jg ikke sjønner helt alt det jeanette anntyder, så vet ikke hva hun er ute etter å oppnå der... veldig synd at det er blitt ett angrep eller en ENVEIS krig der... utrolig utrolig synd, å ikke gøy i det hele tatt...for noen egentlig..-----------------lill:)takk! jo,kjøper maling og alt hos en maler-butikk i trondheim. du får sette igang. sette deg på gulvet forran tv'n ...så blir det gøy når man får begynt :)

Lene

06.10.2008 kl.22:15

Du er utrolig dyktig! Dette må du aldri slutte med :)

Lise

06.10.2008 kl.23:14

Ok jeg mente ikke å si noe stygt om Helene da, aner jo ikke forhistorien her.. Men kan jo begynne å lure liksom hehe.. Men skjønner at du ikke vil si noe :-)

Ine

09.10.2008 kl.18:47

Fiiine bilder snupp! Kjempe flink er du!! Jeg bestiller gjerne om du vil sende meg:) Leo hilser også,og lurer på når du skal få deg en Pom venn:P

Anine Kristin

13.10.2008 kl.19:37

oi, så flink du er! jeg elsker å tegne og male, er ikke kjempe dårlig heller, men langt ifra så god som du. skal lære meg å male jeg også :)kjempe fin blogg foresten.

lola=)

23.10.2008 kl.17:13

vil du mal en bilde til meg??? hva er prisen på bildan dine?

Pink Keilly

06.05.2009 kl.11:49

Heii, Jente!!Jeg elsker, I like your art!! Its so vakre!! Kanskje you cant publish more photos with your art =)? You are so talented person!! Ha en strålende dagKeilly!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits