Korthåra!!! angst angst!!!! :P

sdc11237
da har jeg altså blitt korthåra! dette vil jo bli en utfordring.... da jg hver gang setter på meg nytt hår bare FÅ uker etter at jg har tatt det av!!
Denne gangen SKAL jeg gå leeeenge uten extensions tenkte jg.... vertfall til etter nyttår....
så da blir det clips frammover.... eller rett og slett bare ALL NATURAAL! ;)
har gått til innkjøp av B-vitaminer nå....og går inn i en KURE fase som en kure fase aldri har vært før!!


skal blogge en GENIAL clips metode til dere i helgen!! :) så da blir det 
NY VIDEO BLOGG med NYE CLIPS!!!! not been shown on this blog before!! :P

sdc11244 sdc11239 sdc11233

ser jo 5 år yngere ut nå... :P
akkurat samme frisyre som da jg var 19....som vist under her.
bortsett fra at jeg mangler halvparten av tykkelsen og at jeg har ca 77 mindre krøller enn før!!! 
jaja, sånn er det når man farger,bleiker, retter,føner,krøller,setter i extensions år etter år.... DA får man SVI!! :P


36 kommentarer

Ida

19.11.2008 kl.23:38

Det var jo kjempefint!

19.11.2008 kl.23:45

det ble veldig fint.. men du må blogge ny sminkevideo også..:)

Natalie Sæther

20.11.2008 kl.00:01

Skjer ut som en million uansett du baby!!;)

Monica:)

20.11.2008 kl.00:45

Eileen!! Æ treng hjelp mæ å feste clipsn min! Har du nå råd?? Bli gal av å prøv å feile hele tia..hehehe:)

EileenK OfficialBlog

20.11.2008 kl.01:08

får du ikke til å feste de?? :)ett godt tips er tupppering. tupper og spray om hverandre på de plassene du skl feste clipsen. en annen greie er om du har veldig glatt hår... da kan det være lurt å "herpe" håret først. (ikke herpe bokstavelig!!! men...) ha i feks saltvannspray i heele håret for så å føne på det. dette gir godt hold og gjør håret mindre glatt. her er det viktig å

ikke være redd for å spaye eller føne!! spray i HEEELE håret for så å FØNE MASSE!! :P stå på hodet å føn å rufs og lag volum med hendene.

(her hjelper det ikke med pilking og plukking borti håret ass:P )så kan du tuppere oppå der igjen:) DA skal det sitte ass!! :)let me know om det funka da...hvis ikke har du ailien hår...å da kan jg ikke hjelpe deg! :Phehe... neida... men prøv! :)håper det hjalp litt vertfall:)

Cindy

20.11.2008 kl.01:09

Du var kjempefin på håret, synes jeg;)

Kristine

20.11.2008 kl.03:21

Det var kjempefint!Syns du kledde det veldig godt:) Lurt å være forsikig med å ikke bruke for mye clip-on's da... Det tynner ut og sliter håret veldig..:/

Sunniva

20.11.2008 kl.03:53

Hei hei! :)Jeg har et problem som jeg haaper du som er frisoer kan hjepe meg med. Problemet er at jeg mister utrolig mye haar (har mye haaravfall). F.eks. naar jeg vasker haaret saa mister jeg en masse haar. Jeg aner ikke hvorfor dette skjer, og jeg vil virkelig ha hjelp! Haaret mitt var veldig slitt tidligere, men jeg gjorde en grundig klipp hos frisoer i et forsoek paa aa faa av alt det slitte slik at det ikke skulle "spise" seg oppover. Det hjalp til dels, men det er fortsatt et problem. Jeg aner ikke hva jeg skal gjoere. Er det noe jeg kan spise (vitaminer eller noe) som styrker haaret?? Haaper virkelig du kan hjelpe meg!

20.11.2008 kl.07:15

Du var fin, men etter min mening er du mye finere med langt hår!

Pernille

20.11.2008 kl.09:42

Du må drikke ølgjær, smaker hy og hel..te, men er kjempebra for et sunnere hår osv, min bestemor tvang meg nesten til å drikke det da jeg var liten, for hun syns jeg mistet så mye hår, gjorde susen, men fyyyyyysjameg:)

camilla

20.11.2008 kl.11:12

Det var knall flott med kort hår=) Så deilig ut.. Ofte jeg har lyst og bare klippe meg kort. For å slippe maset. men tårer ikke.

gigi

20.11.2008 kl.11:14

Kan du ikke gjøre det før lørdag da!? Jeg skal nemlig bruke mine clips på lørdag og vil gjerne ha noen tips;) Digger bloggen din!

maria

20.11.2008 kl.11:50

hvilken frisørsalong jobber du på?:P

Kine.

20.11.2008 kl.12:04

Noen som har erfaring fra å handle på beauty bay???? Kommer ikke til noe sted jeg skal betale når jeg trykker på proceed to checkout... Trenger hjelp :/

mia

20.11.2008 kl.12:09

leser bloggen din hver dag:) har du noen tips mot kjærlighetssorg? :(

Juli

20.11.2008 kl.13:08

Vet du! At spiser du b-vitaminer øker appetitten betraktelig! Det passet jo bra for deg ;)

Tina

20.11.2008 kl.13:29

Heisann :-) du er vakker uansett hårlengde :-)jeg titter innom siden din titt & ofte. veldig mye bra :-)

Trine Pernille

20.11.2008 kl.14:05

Kjenne frustrasjonen! Ble korthåra for ca en mnd siden, for frisøren sa at håret mitt va så ihjelbleika at det aldri kom til å bli sunnt hvis æ ikk klippt av en goood del. Å æ får ikke til å gjør NÅ med det no når det e kort å glatt. Så bring on the supertips om du har noen! hehe =) E saltvannsspray en bra ting altså? huff, æ vil ha volum. Akkurat no e det sånn -sandra dee-"hopelessly devoted too you" scenen i grease-flatt og kjedelig-lignende. :(

M?

20.11.2008 kl.15:13

Du trenger jo ikke clips kjære deg. Så sykt pen med kort hår og !

Maren

20.11.2008 kl.15:45

Huff. Jeg digger bloggen din, men jeg klarer ikke all den fjortis-skrivinga. Altså måten du skriver på. For plutselig forkorter du ord som "jeg" til "jg", og så er det STORE BOKSTAVER og laaaaange ord.Jeg bare måtte ..

20.11.2008 kl.16:46

Så du anbefaler ikke extension med andre ord? jeg tenkte få det til jul, men veit da søren:/.b vitaminer er bra for håret? Btw har du så pent et ansikt at du passer vel med de fleste frusyrer;) klem klem

Susanne

20.11.2008 kl.17:29

Alt kler den smukke vettu! ;D

hanne

20.11.2008 kl.17:49

Hei :) Jeg har alltid hatt langt hår og har brukt klipps i lang tid for å få den ekstra lengden. Men nå for en måned siden klipte jeg meg kort..ca like kort som deg, men er litt mer klippt opp. Nå syns jeg det er så vanskelig å få klippsene til å passe..altså, få det til å se fint ut. Det blir liksom frisyren min + langt hår under hvis du skjønner;P Ser utrolig fake ut! Noen tips? :)

hanne

20.11.2008 kl.17:49

Hei :) Jeg har alltid hatt langt hår og har brukt klipps i lang tid for å få den ekstra lengden. Men nå for en måned siden klipte jeg meg kort..ca like kort som deg, men er litt mer klippt opp. Nå syns jeg det er så vanskelig å få klippsene til å passe..altså, få det til å se fint ut. Det blir liksom frisyren min + langt hår under hvis du skjønner;P Ser utrolig fake ut! Noen tips? :)

BB

20.11.2008 kl.18:24

Du må fortelle oss mere om den kure fasen din ?! ;):):)

20.11.2008 kl.21:00

Hadde sikkert vært superdigg om du sletter(eller som dere trøndere sier; retter) det!!!!

Tonje

20.11.2008 kl.21:35

Kan ikke du blogge en video av hvordan man fletter pannelugg? Du er så flink til å forklare...

:>

Moder'n

20.11.2008 kl.21:43

Fin, fin, fin, fin. Der er pia mi og krøllene hennes. Kjempefin, kjempefin :-). Mamma elsker krøllene dine og deg :-)

eileen

20.11.2008 kl.22:13

Kristine: blir ikke så jg bruker clipsene sååå ofte nei....men uansett er det myyye bedre enn å sette på igjen akkurat nå:)---------------------sunniva: jg kjøpte b-vitaminer nå på helsekost. det hjelper mot hårveksten. det finnes ogsåp hårkontroll som du får kjøpt på bla Nikita salongene vet jg. det hjelper også. så var det jo et hjelpende tips under her :) :)håper du finner noe som funker:) kjipt det der! -------------------gigi: hmm...ok, da får se om jg rekker det.... skal prøve så godt jg kan! :)-----------------maria: jobber på torgkvartalet på stjørdal:)-----------------kine: sorry! aldri vært der å handla desverre:(men håper du finner ut av det:)-----------------mia: så korslig at du leser bloggen min:)kjerlighetsorg er ikke gøy!!

prøv å kom deg ut med venner osv å finne på ting:)

dra på noe gøy som kino feks(ikke se en kjerlighetsfilm med noe sånn som james bond eller fatso!! :P

)eller dra på bowling....der kan man ha det gøy bare slå seg løs...selvom man suuuger i bowling :P

en annen ting er å tenke posetivt! tenk at dette er ikke slutten for deg! det finnes maaaange fisk i havet ! å det er en stor sjangs for at en GOD DEL av dem vil ha deg!!!;) du må bare komme deg ut å møte noen av dem:)uansett er det jo greit å kanjskje være singel en stund...så man får kommet seg over kjerlighetsorgen før man hopper inn i noe nytt...men tenk posetive tanker....kansje kjøp deg noe nytt... fike en ny frisyre eller en ny farge på håret ...freshe seg opp litt ...å være litt god med seg selv! det tror jg hjelper!! :)håper det var noen hjelpende ord ivertfall:)ha en fin kveld kjære deg:)--------------------------juli: jøss sier du det!?! jo,men DA trur jeg du vil få se AKKURAT samme jenta om noen uker,mnd og år!!!! ;) jeg spiser nemlig det samme som jg har gjort i heeeele mitt liv å det er ingenting å si på appetitten desverre! så om du hadde håpa på at b-vitaminene skulle øke min appetitt slik at jg skulle bli noe større..??!!

så trur jg du må vente ....og vente.... og vente......for jg har slått mg til ro for leeeene siden om at jg bare er så stor som jg er...å MAN MÅ VÆRRA SOM MAN E , NÅR ITJ MAN VART SOM EN SKU... ;)-----------------------------trine pernille: ja,satvannspray er bra for volum og hold. men da itilfelle wella sin "ocean spriz".å sandra dee er jo fiiin da! ;) hehe... men sjer deinn! ;)------------------------maren:tusen takk for ditt innlegg:) men jeg kommer til å skrive akkurat slik jg vil forde:)min blogg er MIN dagbok. og i en dagbok skriver man slik men SELV vil! :) å fint er det! :) ville du ha en forklaring på hvorfor jg skriver sånn? jo da er det for å skape litt innlevelse og utrykke DE ordene jg vil skal frammheves osv. slik at alle dere lesere skal skjønne AKKURAT hvordan jg sier det lissom:) er jo lissom bare for å la dere lesere få bli kjent med meg litt mer persolnlig enn at hvert innlegg er som en eviglang skole stil ,eller hva? :)

og hvorfor jg noen ganger forkorter "jeg" til "jg" osv... hmm,nei det vet jg ikke selv...kansje fordi jg er fjortis..??

å om du itillegg lurer på hvorfor jg noen ganger skriver RIV RUSKENDE GALT!!?? :) :) JO, da er det fordi jg har a slice of dyseleksi/ dysileksi/ dyreleksikon.... ;)men uffa meg

om DET og DETTE irriterer deg....ja,da er dt jammen mg ikke rart det er krig i verden!

:P men hyggelig at du gidder å lese forde da! det må jg si:) :)-------------------------------anonym:jo,jg liker extensions jg! ikke noe med det. men man må jo vite at det må passes på og at det trenger mye jobb og "oppmerksomhet" :)

er ikke bare bare lissom. men jeg har jo hatt extenbsions i 3 år nå...så og si sammenhengende...vertfall nesten... å da sliter det jo bare mer og mer. håret rekker ikke "komme seg" mellom hver gang.men jg digger extensions jg og kommer nok sikkert til å sette på igjen ...en gang....--------------------------hanne:jeg hadde "viktoria beckham" bobben en stund jg...å den var jo utrolig kort! jeg hadde da clips i flere "biter" som jg satt med jevne mellomrom oppover hodet! :Pvet ikke hvor tykt håret ditt er men om det er tykt kan det være vanskelig å få håpret ditt og clipsen til å blande seg. også noe som er viktig er å ikke ha FOR mye hår liggende heeelt øverst lissom...(av ditt eget hår tenker jg på)

men akkurat nok til at det dekker clipsen og du kan evt tuppere dt litt slik at det dekker ordentlig.også må du ha nok clips da:) det er en fordel:)lykke til:)--------------------------BB:hehe...nei, asså jg kommer til å kure det endel bare...ikke noe verre enn det:) men kuring er fint! bra for håret:)---------------------------------og til dere andre:) tusen takk for hyggelige ord:) :) u make my day guys!!!pusser og klemmer til yall! ;)

eileen

20.11.2008 kl.22:21

å der kom det noen kommentarer mens jg skrev ja:)ja,jg har retta det ut idag!! :) og farga det:)legger ut bildet etterpå nå:)tonje:ja,det kan jg se om jg får til vettu:)moder'n: ja,æ trives ber idag enn æ gjor igår for å si det sååån:) fått farga det no å...åsså vart det nesten langt(eller vertfall LITT lenger) når æ rætta det å vettu:)glad i mamman min æ å!! :)pussis

VictoriaDesirée

20.11.2008 kl.22:24

Synes du ble søt=)

Lill

20.11.2008 kl.23:30

"om DET og DETTE irriterer deg....ja,da er dt jammen mg ikke rart det er krig i verden!:P "Hahahaha

ENIG!!!!Du er så bra, herlig - rett frem og deg sjøl hele veien! Så bra, stå på!

mia

20.11.2008 kl.23:41

tusen takk for svar:) god du er:)

21.11.2008 kl.15:50

vill du ta me litt tupwring o filmen din:D:Dgod helg:*)

21.11.2008 kl.15:51

tupering i filmen din mente jeg:P hehe er ikke så enkelt da vettu:P

siri

21.11.2008 kl.19:07

herregud , jeg hadd betalt for håret ditt , men du betaler for og klippe det av :o sykt

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits