Gårsdagens outfit og makeup :)

sdc11343
skinn bukse: bik bok
singlett: så gammel at jg ikke husker ... :P
sko: gojane.com
fuske pels: gina tricot
smykke : parfymeri på stjørdal

sdc11318
sdc11313 sdc11316
sminken gikk i svart og grønn og gul faktisk! :) 
synes det er veldig gøy å leke seg med farger osv innen sminke...
alltid gøy med noe nytt:)

30 kommentarer

24.11.2008 kl.05:17

Klærne ble litt vel trash, men sminka var kul=)

Meg

24.11.2008 kl.07:03

klærne var bare tacky. Du trenger ikke prøve FOR hardt selv om du er med i kåringen av årets moteblogg 2008, bare et tips ;)

trine

24.11.2008 kl.09:44

hei:) du er en flott jente med en flott type...derfor har jeg et noe spesielt spørsmål til deg...det har seg slik at jeg er en helt ok jente...får høre at jeg er pen og morsom..har en type som er utrolig sexy og kjekk..problemet mitt er at hvor enn vi går så skla noen jenter hive seg over kjæresten min..de blir helt ville...selv om jeg er med.de ser på det som en konkurranse på en måte..han er flink til å sette grenser.men jeg synes ikke noe om dette...siden ting er slik føler jeg at jeg hele tiden må se mitt beste ut , ha de fineste klærene og være den peneste på festen..opplever du noe slik? hva tenker du når en nydelig jente flørter med typen din? hater at det alltid skal være slik..ha en fin dag videre og hold godt på mannen din..noen jenter er bare ikke til å stole på..

Mette

24.11.2008 kl.12:30

pels, skinn, militær å gule sko? kanskje ikke den beste kombinasjonen :P men sminken va fin da!

stine Michell

24.11.2008 kl.12:34

Fine bilda, i e innom siden din nesten kvar dag.Men gårsdaggens oufit står d, men bildan e trolig tatt 22.10.08 står d.digger bloggen din :)

Antidamen

24.11.2008 kl.14:56

De skoene er noe av det styggeste jeg har sett :D Gule sko kan være knalltøft det, men jeg likte ikke fasongen på dem. Ellers er du en veldig pen dame ;)

Sun

24.11.2008 kl.15:39

Syns du ser helt rå ut :) liker smaken din ;) ha en fin dag

Marry

24.11.2008 kl.16:41

Syns d va et tøfft antrekk æ ;-)

Tine

24.11.2008 kl.17:20

Hei! Ventet i spenning på videobloggen du snakket om at du skulle legge ut i helgen.. Hadde vært så kjekt med litt inspirasjon! har akkurat kjøpt meg clip ons så hadde vært kjekt å få noen tips på hvordan bruke dem! Følger titt og ofte med på bloggen din. Veldig moro:)Og inspirerende! KLem fra medisin student i Polen;-)

Tina Hagen

24.11.2008 kl.17:27

sexy antrekk;)

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.17:28

smaken er som baken:)

og det er lov til å teste ut og eksprimintere med klær, finnes ingen rett og galt...bare smak og behag :)så når

jg synes dette antrekket var mega kult! så er det det!! :)så takk for "tipset" deg....men jeg trenger det ikke :)--------------------trine:jeg tenker aldri sånn faktisk. Christian er også en kjempe kjekk kar men når det kommer til at jenter sikler eller prøver seg... så synes jg helt ærlig ,at det er HEEELT greit :)tenk på det sånn som at dette er jo noe som "styrker " selvtilitten hans...eller ivertfall er det jo posetivt og gøy å få komplimenter osv:)nå er det jo sånn at jg stoler 170% på christian og jeg VET at han ikke tar det noe lengere uansett enn med praten :)samme tenker han om meg. så sjalusi eller usikkerhet er noe jg kan si med hånda på hjertet at IKKE eksisterer i vårt forhold :)men skjønner veldig godt at det er og kan være et problem for mange. feks om man har opplevd utroskap eller noe annet i ett frhold som gjør at man ikke har så lett for å stole på folk....da er de ofte verre å ta så lett på det.synes uansett du skal kle deg og se ut som ditt beste for DIN EGEN del ....ikke for hans del eller for de jentene som prøver seg . men om DU føler deg bra med deg selv , vil du også merke at du slapper mer av når det gjelder hyene-jenter som graffser på mannen din :Pda vil du tenke sånn som at "de må bare holde på... jeg VET at han blir med MEG hjem ikveld UAANSETT! " ;)

sånn tenker jg:)å får du høre at du er pen og morsom ,så er du det! og da er du ikke bare "ok", da er du amazing!! :) Du SKAL tro du er noe!! :)

det er mitt motto. å tro meg!! halvparten av de jentene gir opp så fort de ser at dama til hot'assen bare ser på å smiler!eller at du går bort og hilser PENT på dama som prøver seg...for så å bare gå vidre å snakke med de andre på festen!

da er det ikke gøy mer vett! ;)vis at du hever deg over det å rett og slett ikke bryr deg! for hvorfor skulle du det!? DU er jo mye bedre enn hun dama der?! ;)ikke se på de som fiender men på at det er et kompliment til deg også...i o med at det er jo typen DIN di sikkler på!! hot'assen er jo sammen med DEG!! ;)

Vit at du er noe! du er ikke bare "ok"! du er amazing!!

ok?? :Pklems klems-------------------------mette: synes kombinasjonen var døds ul jg! :) KRASJ ER IN! ;)-----------------------stine michell:ja,jg vet...ikke se på daton.... den var der pluttselig en dag...å nå får jg den ikke bort! :P------------------sun og marry:)tusen takk!vi er i samme båt da! ;)klem og kos:) :)

Janne

24.11.2008 kl.17:47

Syns outfiten din va kjæmpe stili æ! Æ e heller litt kjedeli i klesstilen, å bli inspirert te å vær litt mer vågal når æ sjer kor my tøft du får te:)Æ syns du e kjæmpe flink, me både klær og sminke. Og hår ikke minst! Digge bloggen din æ, førsten æ bruke å sjekke:)

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.18:06

janne:)thanks!ja,det er det jg også mener! det er LOV å prøve forskjellig !!:)viktig å skille seg litt ut...å prøve å skape SIN identitet:)men igjen synes jo jeg det er veeeldig hyggelig at folk synes det er gøly å herme litt da! ;)jeg hermer jo også fra blader og nettsider iblandt! :)thanks for stopping by! :)klems

24.11.2008 kl.18:29

Syns buksen, skoene og pelsen var dritkult.. Men ikke singletten eller halsbåndet. Du er en bra jente Eileen.

Ola

24.11.2008 kl.18:38

Skriver du så mye feil med vilje? Orddelingsfeil er et søkeord du bør vurdere på google.Ellers har du en kul blogg. Flott jente :)

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.19:27

ola:prøver helt ærlig ikke å skive skole-stil norsk nei....men skal si det at hadde jeg gjort DET....hadde blitt mye feil da å!!! :Pjeg skriver bare sånn fra hjertet noen ganger jg...sånn mix mellom trøndersk blir det noen ganger også...itilegg ,som jg forklarte en frustert leser her, at jeg skriver STORE ord ,forkortelser som jg og mg,og laaaange ord...for å skape innlevelse!! :)sjønner?men JA!! er fullstendig klar over at det finnes feil....er ikke veldig god på rettskriving heller.og

det står jg for!! jeg kan da sør'n meg ikke være god til alt heller!! :P ;)

Ann Karin

24.11.2008 kl.21:29

Hei:) Hvor blir det av den videobloggen du lovte å legge ut?:)

EileenK OfficialBlog

25.11.2008 kl.01:11

den kommer:)fikk litt problemer når den skulle spilles inn :Pså må redigere den bare:) det må christian gjøre :P det er hans felt! :P

Susanne

26.11.2008 kl.19:03

Makan t svar ang sjalusi. Vart litt rørt æ. D va fine ord å ha i bakhode :) Puss puss

Mette

26.11.2008 kl.19:52

du er så tøff som tørr å sette sammen klær til din egen stil, det er noe jeg ikke tørr selv, så jeg går no i kjedlige klær :P å det er som du sier, smaken er som baken ;)var ikke ment å "lage kvalm" med innlegget mitt tidligere, for jeg digger deg :):) du er så skjønn, å jeg må innpå her væær dag for å se om det er oppdateringer, hehe ;) stå på eileen! ikke mange som deg!

natalie sæther

28.11.2008 kl.06:42

men snuppa da.. sko fra KORR?? :p liten skriveleif der? :plove usmask

eileen

28.11.2008 kl.22:51

åja,hehe....sko fra natalie og renate!!! veit jo faktisk ikke korr dem e fra!!:P :Ptrudd det va gojane æ vett...veit itj koffor æ trudd det:Psmask!! ;) )

Idun

29.11.2008 kl.16:30

synes antrekket var kjempe fint jeg :D

Sunniva

29.11.2008 kl.19:46

"wow! bruker du stylist? Det antrekket der var ikke annet enn nydelig!"

eileen

29.11.2008 kl.21:45

takk for det:) synes også det var stas! :)sunniva: jeg er min egen stylist jeg :P hehe...neida,mn gøy å leke seg litt med sammensettninger av klær da:)

Ida

01.12.2008 kl.21:41

Jeg har nettop skrevet en halv side til Helene Rask om hvor grusomt dere glam modeller kler dere. Herlige mennesker, og har ikke noe imot dere på den fronten, veninner av meg har det som ett yrke på si. Det var egentlig ett litt hardt brev, som egenltlig var velfortjent, men jeg valgte å være snill og IKKE poste det. Så gikk jeg inn på din side... og nå klarer jeg ikke mer. Dere er fantastisk flotte, så hvorfor insisterer dere å kle dere i glitter, netting, sølv og gull stoff, neon, nagler, slangeskinn, militærmønster, glittrete dongeribukser og leggvarmere?! og alt på en gang?! Kjæære søte deg... dette går ikke... tenk litt på matching, krasj var in for noen år siden, og de såkallte "emoene" krasjer... men dere vakre jenter... følg litt med da? skinnbuksen var herlig, pelsen var digg og skoene var fantastiske! men ikke sammen! og ikke med den toppen (som er prikk lik en jeg hadde på barneskolen)<3Det er ikke drittslenging. Dette er konservativ kritikk, og håper du tar det for det der er og ikke noe annet... klem<3

EileenK OfficialBlog

01.12.2008 kl.23:51

hehe...kom med et eksempel hvor jeg har brukt ALT dette på en gang du... :) nå nei, hater nagler,neon...hva er det?? leggvarmere bruker jeg heller ikke...netting vet jg ikke om jg har lenger engang...glitter?? hmm...klær med glitter...kan ikke komme på noe....palietter kanskje men... har ingenting i slangestoff heller....jaja, men smaken er som baken ida....og virkelig synd at DETTE er det som opptar deg mest! men men vi er jo så forskjellig:) JEG er ikke redd for kritikk som det du kommer med...overhodet:) det er akkurat DERFOR jeg tørr å kle meg sånn :) så bring it on....og jeg vil kle med akkurat som før:) så kan jo DU gå med AKKURAT det du vill, matche i hytt og vær om du føler for det.... heldigrisen ;)

sånn er det i dette landet vettu.... ganske fritt fram lissom :)

så velger jeg å frike ut noen ganger( som her) å matche andre ganger :) kjempegreier når man TØRR å gjøre forskjellig vettu... ingen som blir lei av deg da:) se på madonna!!! kan ikke si hun har matcha hele livet eller hva? hun TØRR hun! :)men takk for din tid med konstruktiv kritikk :) men kan ikke si det gjorde stor forskjell på meg:)klem

Ida

06.12.2008 kl.00:09

Fint at du har selvtillit og tørr å gjøre det på din måte, og fint at du ikke bryr det i det hele tatt om min mening og skriver derfor en halv bok om det:) Dette er nok ikke det som opptar med mest, men som mye annet så har jeg tenkt på det. Muligens at jeg tok litt for hardt i og ikke tydeliggjorde ironien i innlegget godt nok, så det beklager jeg. Og jeg beklager at du tok det så ille opp. Så beklager jeg at jeg ikke tydeliggjorde dette: neon gult er fargen på de skoene du har på det på det bildet. Netting nevnte jeg fordi det er fullt av bilder av glam modeller ikledd netting over alt (og det er verken moteriktig eller sexy), jeg mente paljetter da jeg sa glitter, og de andre eksemplene var ikke direkte rettet mot deg men mot glamourmodeller generellt... og jeg "bringer" ikke noe "on", bare poengterer noe... Men du har nok rett i at om man ikke har noe pent å si, burde man kansje bare holde kjeft, og dette er ett fritt landt:) mens vi er i farten har jeg noe pent å si: det bilde av det uten sminke (eller vertfall veldig nøytralt) var kjempe pent:) takk for din tid

silje

19.12.2008 kl.13:07

unnskyld. men æsj!!

:)

20.04.2012 kl.23:23

er så sykt tiltrekkende når jenter går i sånt :O Må være den beste buksa som finnes på jenter =D

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits