Rask models støtter Helene!

mg39941190063083119473849811227539969

Vi i rask models tar avstand fra alle uttalelser som kommer fra jeanett helen, tidligere modell i rask models. Vi kjenner oss ikke igjen i denne beskrivelsen av sjefen vår, helene gjør alltid sitt beste for å få alle fram, noe som er en god egenskap. Vit at vi står sammen og er et unikt team.

 

Vennlig hilsen jentene i Rask models.

synes dette er utrolig ufortjent Helene! Du er en målrettet jente med ben i nesa:) du får til det meste og jobber for alle jentene dine. vit at jeg og vi setter stor pris på deg!! :)

glad i deg morsjan!


22 kommentarer

Hanne

24.11.2008 kl.18:04

Kommer ikke opp noen ting til meg? :)

Hanne

24.11.2008 kl.18:06

Nå kom det opp ;)

24.11.2008 kl.18:36

man har jo hørt mye av dette i media, i det siste. hvem skal man egentlig tro på? og, har du noe imot jeanett helen?

Gine

24.11.2008 kl.18:49

Pressemld fra sjefen sjøl?

Mika

24.11.2008 kl.19:07

Skjønner at dere er "presset" til å legge inn dette innlegget på bloggene deres....! Håper virkelig sannheten kommer for en dag for det er ALLTID to sider av samme sak.... Får vi vite hva som egentlig skjedde når TV-serien kommer? Og når kommer den?

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.19:12

man får velge selv om man vil bruke energi ,tro og ikke tro, på sånn som dette.Føler bare at vi som er i teamet til Helene må få si en liten mening i saken. og det er at vi ikke kjenner oss igjen i det hele tatt!!noen er mer glad i drama enn andre...og folk kan gjøre så mye rart for å bli sett desverre....gine:nei,dette er noe vi jentene har gått sammen om for å vise vår støtte! :)

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.19:21

mika:beklager å meddele deg at vi IKKE er presset!noe så dumt...dette er noe vi jentene har gått sammen om.det finnes mennesker her som bryr seg om sine medmennesker....å som faktisk prøver å gjøre denne tiden litt lettere for helene!!DU ville vel gjort akkurat det samme for mora di,en god venn eller sjefen din vel?så når sjefen MIN itillegg er en GOD venn...ja,da sier det seg selv!!ha en fin kveld!

24.11.2008 kl.19:52

Eg kjennar ikkje til denne saka, men har høyrt litt, og eg er sjokka over kor mykje støtte JH får.Kanskje det berre er meg som ser at det er noko som skurrer her, men vi som kjenner JH fra hennes liv før "modellkarieeren" veit at det alltid var mykje drama rundt ho.Du ville ikkje trøble med henne.Dramaqueen, kan man kalle det.Sidan eg skjønte ho var komen med i Rask Models har eg venta på korti ho skulle lage ein scene.Veldig likt henne.Eg seier ikkje ka som har skjedd eller ikkje skjedd i denne saka, men at man må hugse at ein sak alltid har to sider.Eit kjapt søk på navn på www.ba.no viser ein annan sak kor ho saksøk tidligere arbeidsgjevar eller noko lignande.ein ting er sikkert, noko skurrer!

per sondre

24.11.2008 kl.20:18

Var ikke JH også vennen din?

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.20:36

kjente jeanette litt gjennom rask models bare.men må si at jeg kjenner henne enda mindre nå desverre...

Line

24.11.2008 kl.21:00

Er det ikke litt barnslig å fjerne linken til Jeanette sin blogg?

mina

24.11.2008 kl.21:45

dere kjenner dere ikke igjenn i denne saken ??? hun sa jo selv at hun ble sjokkert ,at hun aldri hadde sett en slik side ved henne! så du har aldri blitt sjokkert over mennesker ? neidu dere kommer nok ikke til å bli sjokkert nå over helene ,seffølgelig vil hun passe munnen sin mer nå .! men forresten så var det en annen jente i rask models så var vitne til dette her at helene begynte å brøle å skrike !!

Hilde A

24.11.2008 kl.22:06

Vet ikke hva jeg skal tro, og ikke er det nøye heller. Men det som er sikkert er at en sak alltid har to sider. Tror hverken JH eller Helene er helt uskyldige her, og hvem som har gjort mest / minst er det umulig å ta stilling til. Men det har jo vært en farse med beskyldinger, blogginnlegg som er blitt slettet osv osv.

anonym

24.11.2008 kl.22:08

her lukter det pressin av sjefen sjøl....hmmmm snart må alle få opp øynene og se hvordan helene virkelig er...hilsen en som nesten ble med i teamet..men skjønte lunta

24.11.2008 kl.22:38

eileen du er så søt, og virker som en veldig snill og søt jente!

det som blant annet er så bra, er at du lar innleggene bli "postet" uten godkjenning, det er mye snakk om at de andre modellene sletter upassende innlegg, osv.

Jeg synes det var riktg av deg å slette linken til JH sine sider, hvis det er slik saken er.

Det JH sa på god kveld Norge var en ting, men hun har faktisk postet veldig mye stygge ting om helene på sin egen blogg, og i diverse sol-innlegg (som desverre er blitt slettet, men det finnes kopier ett sted..).

Hun har lagt ut om private ting som har skjedd, private forhold hun kjente til hos Helene, osv.

Om det stemmer at hun har blitt truet er det veldig merkelig at hun tørde å spre slike ting på internett før hun gikk til denne anmeldelsen.

I tilegg et svært dårlig sjakktrekk.

Helene har tross alt holdt seg på matten og ikke gjort det til en stygg skittkasting dem imellom på bloggene sine.

Det er en sak mellom de to, og nå også tydeligvis politiet, men helt unødvendig å poste alt mulig om hverandre på nettet.MEN tilbake til deg Eileen.

Du er så søt og jeg skjønner at du sletter linken hvis du opplever skittkasting om en av dine beste venninner av en tidligere kollega/halvveis venninne, som du ikke kan se noe bakgrunn for.

Det ville vi alle gjort.

Og hvis jeg får lov å gi deg et tips, så syns jeg du fortsatt bør vise hvilket standpunkt du tar, som at du støtter helene, som du her har sagt, men ellers ikke kommentere noe særlig.

Det er svært mange som er nyskjerrige, og har en mening, og det kommer helt sikkert masse innlegg du har lyst å svare stygt tilbake på.

Men hold deg for god for det, og hold deg unna saken.

Jeg vet du har klart å latt være å legge deg opp i saken til nå, og all mulig "credit" til deg for det.

La det få eventuelt bli en sak innenfor politiets fire vegger.

Dette er ikke noe vi "utenfor" har noe med.

Selvfølgelig er vi tirret av nyskjerrighet pågrunn av JH's pr-stunt.

Synd.Stå på Eileen!!

EileenK OfficialBlog

24.11.2008 kl.23:55

takk anonym(det siste innlegget rett over her)ja,jeg er selv veldig konfliktsky og hater drama og uvennskap. så jeg velger å holde meg unna når jg kan...men føler likevell at jg vil støtte min sjef i en tung tid:)så mere enn det trenger jg ikke si egentlig. å folk kommer til å spekulere uansett...å jeg må si vi andre holder oss for god til shit snakk...jeg er ikke spessiellt god til det heller skal jg være ærlig :Pmen synes det blir utrolig unødvendig med den store sverte-kampanjen som folk synes er så utrolig spennende....da kan vi gå littt inn i oss selv folkens ,å kanskje begynne å tenke positive tanker istede:)ikke bra å sitte PAL forran en pc skjerm å engasjere seg i dritt slenging og dårlig stemmning vett! er faktisk HELT sikker på at man faktisk kan bli "SYK" av sånt!! :Pkjenner dere feks noen som KONSTANT går å er syk??sier de er dårlige eller har ont i hodet KONSTANT?? vet dere hvorfor?? de har sikkert det!! å BARE pga at de går å TENKER det heeele tia!!! DA blir man syk da!!!samme er det når man hele tiden går å tenker negative tanker. hele tiden går å irriterer seg over noe...om man heeele tiden går å tenker at man hater noen feks...å ønsker hevn eller hva det måtte være.... ja, da blir man dårlig av det! tilslutt går det bare ut over en selv.... all negativitet bygger negativitet! det er et faktum!!det er den eneste grunnen til at jg slettet JH sin blogg fra link listen. kall meg gjerne overtroisk og freak! men jeg synes rett og slett det ble for mye negativt som jg ikke orker å ha "rundt" meg .ikke ute etter å skape noen trøbbel...not at all...men min blogg er jo så full av glede for meg at da synes jg det er hyggelig å prøve å holde den sånn lengst mulig:)så kjære lesere! :)la oss tenke positivt! :) støtte hverandre istede for å sverte....ok,så kanskje man har en eller annen mening, å man behøver ikke like alle!! er ikke det jg sier...men hvorfor ikke da heller skryte av den personene dere liker da...å holde seg heller unna de man ikke synes noe om!? :) hev dere over all negativitet folkens! vi er vel for gode til sånt tull, eller? :)PRØV det!

da vil man føle seg MYE bedre selv også!TRUST ME! :) :)¨ha en fin kveld alle ihopa!

heihei21

25.11.2008 kl.07:33

Forstår ikke helt koffor folk skal blande seg oppi og lage hatkampanje mot hverandre slik..hadde Helene og JH blitt låst inn i ett rom i 24 timer med salaten og Cottage cheesen deres så hadde de kommet ut som venner!:) sikkert samarbeidspartnere!jaja..hehe:)Du er no søt du Eileen:)Har ikke ord kor gohjerta du ser ut til å være!Klem fra tr.heim jente 212

Gine

25.11.2008 kl.22:12

Til deg som kaller deg for Gine:Teit å utlevere seg for å være en du ikke er! Forsett med å skrive teite og usaklige kommentarer inne på folk sine blogger i andre sitt navn! Sterkt gjort av deg må jeg si! Er det mulig tenker no bare jeg?!? Get a life!Hilsen den ordentlige Gine fra Bergen! ;)

Ida Haug

26.11.2008 kl.12:12

Bra dere står sammen da, jenter: )

Sexy Sadie

27.11.2008 kl.13:35

Det her aner jeg ikke hva gjelder, men kjenner jeg ikke er så veldig interessert i å vite noe heller.

TonjeThorvaldsen

27.11.2008 kl.18:33

Bruk tanker og energi på noe annet noe, folkens!

Lise Nikita

28.11.2008 kl.15:12

Her lukter det press fra vår alles kjære Helene! hahaha! Go JH :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits