Jessica hairdo- Hvordan DU også kan få tak i en!:)

sdc11490
Nå har jeg fått meg stritt jessica hår også:) 
dette er suuuuper fint og kjempe genialt å bruke til hverdags!
man ser rett og slett ikke at det er fake i det HEEEELE tatt!! 
dette er absolutt DEN BESTE clip extensions jeg har prøvd!!

* så da, hvordan kan DU også få tak i en jessica simpson hairdo??

JODA, om du har vanskeligheter med å finne den der du bor...
ja,da kan du rett og slett bare sende meg en mail på :

eileen_eileen@mail.com

i mailen skriver du:
*navn og full adresse. 
*hvilken type hairdo(stritt/krøll, langt/kort) du vil ha.
*hvilken farge du vil ha. 

så får du en hairdo sendt rett hjem i posten med postoppkrav. :)
dette er i samarbeid med Hairplay (www.hairplay.no)  slik at om du ikke finner den der du bor...eller du bare rett og slett vil ha den sendt på døra ;) så bestiller du gjennom meg :)
Hairdoen koster 799,- for kort syntetisk og 899,- for lang syntetisk. Ekte hår koster 3500,-


TYPER HAIRDO DU KAN VELGE MELLOM:
sdc11500 sdc11512 js10instrext
meg med stritt langt (ginger blonde)             stritt langt                                 stritt kort
 sdc11327 sdc10962  sdc11521 
meg med langt krøll (ginger blonde)           langt krøll                               kort krøll


DE FORSKJELLIGE FARGENE:

clips2

GÅ INN PÅ   www.hairuwear.com    -jessica simpson& kevin paves -  FOR MER INFO :)

 *HAIRDO må ikke vaskes like ofte som ditt eget hår! tar man godt vare på hairdoen,legger den i nettet og esken etter bruk, så holder det seg fint lenger.  men det finnes fine produkter ,fra hair u wear, som du kan bruke når du skal vaske det. 

Dette kan du OGSÅ bestille hos MEG! : 
- LEAV IN SPRAY, spesielt tilegnet syntetisk eller ekte  extesions , 
"Hair u wear" er super bra....og gir clipsene glans,fukt og løser floker. sprayes rett på håret og skal ikke skylles ut.

- SHAMPOO kan du også bestille i "hair u wear"merket...slik at du får vasket clipsene på best mulig måte. 
(ikke vask syntetisk clips med vanlig shampo...dette kan ødelegge håret. vask håret VARSOMT med å klermme shampoen lett i håret. skyll mens du holder håret. BRUK hair u wear produktet. )
koster 198,- pr stk

sdc11488
   SHAMPOO                              LEAV IN CONDITIONER

PS!
husk itilfellet å før på at du ønsker disse produktene i mailen også :) 
Se innlegg lenger ned med video og litt mer info:)
se også  www.hairuwear.com  :)
53 kommentarer

Pernille

12.12.2008 kl.00:37

Jeg har også kjøpt jessica's hairdo..kjempefornøyd:)

EileenK OfficialBlog

12.12.2008 kl.00:53

YEY!!den er døds braaa:) :)

Silje Rydland

12.12.2008 kl.01:41

Jeg har veldig lyst på sånt hår nå som jeg har klipt meg kort, savner nesten allerede det lange håret mitt, men det hadde blitt så flisete og så veldig tynt ut siden det var så ødelagt. Så det var deilig å få det kortere. Men jeg lurte på om du vet hvor langt hår man må ha for å kunne klippe det? For nå har jeg hår til haken ca. Er det for kort til å kunne bruke extentions noen ganger?På forhånd takk for svar :)

Silje Rydland

12.12.2008 kl.01:42

herregud, jeg er litt trøtt. Jeg mente selvfølgelig om du visste hvor langt hår man må ha for å kunne bruke extentions!! "for å kunne klippe det". haha :D

månejente

12.12.2008 kl.09:19

hvilken farge har du da?

så kan jeg vurdere min egen etter ditt..

har litt lysere enn ditt se..

Anita

12.12.2008 kl.10:05

Hvilken farge har du på extentions dine da? Vi har ganske lik farge på håret,så kjekt å vite:)

eileen

12.12.2008 kl.10:58

silje:det kan være greit å ha litt lengde forran vertfall.. spnn litt under haken kanskje...i o med at hairdoen ikke går heeeelt rundt hodet men stopper over ørene ca :) se på videoen litt lenger ned her:) da sier jg litt om det:)men vet at det er mange som har kortere hår som feks bare setter det opp i en sånn halv helstehale eller i en stor spenne bak lissom. eller bare setter unna ditt eget hår bakover i spenner på sidene:) det går an:) da har du fortsatt langt da:)greia er at det må være litt lengde oppe på krona. det må være littt hår som ligger over lissom:) så det eneste er at håret ikke kan være pinn-kort der:) send meg bildet på samme mail om du vil silje:) så kan jg vurdere det ut i fra bildet av deg :) om du vil:)---------------hei månejente og anita:står under video innlegget mitt hvilken fage jg har... men glemte å skrive det her:) jeg har fargen ginger blonde:)

den er litt gylden blond.så har du sandy blond, den er mere kald :)så har du swedish blond som er den lyseste:)

eileen

12.12.2008 kl.11:00

goden weat er også en kald blond farge...ikke veldig stor forskjell på den og sandy blond egentlig:)så vet dere litt om de forskjellige:)

Oliver and Amanda

12.12.2008 kl.11:19

Hei, Eileen ;) In this photo you look very,very good :) I have one question - your eyes color is green...very,very green, I like it :) but or those are real? or maybe you have contact lens? sorry about question :)Have a nice day girl ;)Kiss from Estonia :)

Carina

12.12.2008 kl.13:47

Det var på Vita de solgte dette? Kan godt hende du får en mail av meg neste uke, skal bare sjekke ut et par Vita butikker først ;)Finner jeg de ikke så kontakter jeg deg :)

Stine

12.12.2008 kl.13:57

Så utrolig bra at du skrev om produkter vi kan bruke til :) Tusen takk! =D Men får du bare kjøpt det på nettet?

Veronica

12.12.2008 kl.14:44

Jeg har sendt deg en bestilling på mail :D Kjempebra at du gjør dette for oss som ikke har mulighet for å få tak i selv :) Spurte på Vita her hvor jeg bor, men de fikk ikke inn før over jul :/

Aina

12.12.2008 kl.18:13

Heisann=)Jessica clipsene ser veldig bra ut på deg! Men hvilke extensions kan du anbefale hvis man har litt tykkere hår? Jeg prøvde den Jessica hair do'en, men det såg bare heeelt feil ut i forhold til min egen tykkelse på håret! Måtte bare levere det tilbake...Har clips fra Headkandy.com som jeg brukte da jeg hadde lengre hår (nå er det til litt under haken), funket greit men det var fortsatt litt vel tynt.Har du noen tips?:-)

Pernille

12.12.2008 kl.18:21

Jeg har lyst å bestille av deg=)Men er så itvil hvilken frisyre jeg skal velge?har allerede kjøpt meg den korte rette i midnight brown.Men har lyst på en til:PHar kort guttesveis nå, så lurer på om du tror du lange vil se OK ut på meg? Den korte rette satt fint, men har litt lyst på langt.Hva synes du? håper på svar:D

Milla

12.12.2008 kl.18:25

Hei!!! Jeg har ca tonehøyde 5 på håret mitt...Hvilken farge burde jeg ha?? Kan man rette ut det krøllete håret..? Eller tåler det ikke varme? det syntetiske??

Håper på svar.....Milla

Pernille

12.12.2008 kl.18:29

jeg har bestemt meg, sendt deg mail =)

Elin

12.12.2008 kl.19:48

Så bra at jeg kan bestille gjennom deg:)Men får jeg det før jul hvis jeg betiller nå?Syns forøvrig du er ei kjempesøt jente, følger med bloggen din hver dag!:)Klem

M?

12.12.2008 kl.20:33

Er det en butikk jeg kunne kjøpt det i selv? Vil gjerne prøve det først, å se hvilken farge osv. jeg må ha!

Marie

12.12.2008 kl.20:53

Hairextensions med ekte hår koster IKKE 3500 kr. Det kan du fint få tak i til 1000 kr, og det er super kvalitet på det;)

sara

12.12.2008 kl.22:51

Til Mette! Du får kjøpt det på Vita butikker=)

Stine Kroken

12.12.2008 kl.23:27

Selges de ikke på VITA også? ; )Besøk bloggen min: www.stinekroken.blogspot.com

EileenK OfficialBlog

13.12.2008 kl.01:00

hey oliver and amanda :)yes ,tahts right:) my eyes are green...and they are all mine:)i really would like to try lences in brown or blue....have that on my to do list :P

haha!have a nice day:)carina:)ja,det må du bare gjøre vettu:) de har det på noen vita butikker i landet. men ikke alle.stine:du kan kjøpe disse produktene hos meg ja.

vi selger de også i salongen vår...men usikker på hvem andre som kan ha akkurat disse produktene.veronica:)ja,det så jeg:)

da skal du ha håret innen en uke:)er endel som ha bestillt nå...å det er jo super bra:)hyggelig å kunne hjelpe:) :)aina:hmm...litt vrien den der ja...litt vanskelig å se deg for meg....men send meg en mail med bildet om du vil så kan jg prøve å svare så godt jg kan:)

kanskje du kan tynne ditt eget eller justere det på et vis...slik at det passer til clipsene...pernille:) passer den korte fint...så passer den lange:) det er jo samme str på hetta...og det er jo egentlig den som bestemmer om hairdoen passer eller ikke:)

så da er dt bare å slå til...å det gjorde du jo :Pmilla:man kan ikke rette ,krølle eller føne med sterk varme på syntetisk. det er som plastikk og vil smelte desverre. har du en nyfarget 5'er på håret ditt tar du R4 fargen. er fargen litt gammel..eller litt blass , kan du ta R6.

din 5'er ligger jo mellom de to....så du kan gjerne ta R4 da det egentig ikke gjør noe om tonen er en tanke mørkere under:) det er mitt også!! :) litt mørkere under lissom.... jeg bruker å stripe lyyyse striper øverst på mitt...men likevell har jg gylden hairdo:) funker bra det :)Elin:)leveringstid er 1 uke. men pga jula og posten osv så er det vanskelig å sette stooor garanti på det. men vi pakker og sender iallefall så fort vi kan:) mette: noen vita butikker selger de:) marie:jo, dette

ekte håret koster rundt 3000,-

:)stine:jo de selger det hos noen vita butikker:)

veronica

13.12.2008 kl.01:05

Dette var bare helt genialt!Sprang som en gal til Vita på Trondheim Torg i dag for å kjøpe!Love it! Resultatet ble jo helt perfekt!

Stine Charite

13.12.2008 kl.01:40

Tusen takk for svar! ja skal ta noen ord med mor så kanskje det blir hår på meg også:D Utrolig fin blogg:D

Heidi

13.12.2008 kl.02:50

Hei Eileen:) Du var dødsfiiiiin på bildene, over;) Du slår jessica ned i støvlene, skal jeg si deg..=D Men jeg lurer på hvor mye lengden er på det lengste håret? Klem

Tine

13.12.2008 kl.12:04

Hei :)Så fin hårfarge du har :DBruker du hette striping? Jeg har lysebrunt hår, og vil ha sånn farge som du har :DVet du om jeg da bare kan be frisøren trekke ut masse striper i sånn hette? Håper du svarer! :)

Trine Pernille|

13.12.2008 kl.16:01

Det koster faktisk bare 650,- for dette på Antoniette på Trondheim Torg nå :D Supertilbud, men tør ikke helt å kjøpe. Er redd jeg ikke skal klare å sette det på sånn at det blir fint, å dermed "sløse" pengene! hehe=) Pyse shø ;p

eileen

13.12.2008 kl.17:19

heidi:det vi har tror jeg er 22" og 23" ...litt avhengig av om dete r krøll eller stritt. er vel det du får kjøpt...er ikke sikker på om det finnesi lengere noen plass...men jg har ikke sett det:)tine:jeg bruker foliestiper med 3 forskjellige farger. har du lysebrunt hår fra før så må du egentlig bare lysne det og lysne det. ta masse foliestriper på det i første omg. så får du det litt lysere. jeg var jo heeeelt blod da jg stripet i mørkere striper. så blir litt omvendt du må gjøre egentili. å ikke veldig lett å få akkurat samme farge...men lysere kan du få det:)

13.12.2008 kl.17:40

Kom over dette innlegget når jeg surfet! http://camillafinvik.blogg.noDu gjør inntrykk, Eileen! :D

Pernille

13.12.2008 kl.21:06

Du er så utrolig pen!!! Skikkelig vakker er du! Kler sikkert alt du..:)

Eirin!

13.12.2008 kl.21:42

Kjempe fint!Du ligner jo Jessica også.

Ingrid E.

14.12.2008 kl.01:28

ja d håret er genialt:D

Line Marie

14.12.2008 kl.02:33

Hei! :)Det håret virker veldig fint! :) Eneste jeg har prøvd av extensions, var "Saras Click on, Click off". Den synes jeg ble veldig "sliten" etterhvert. Synes det var så gøy å variere fra kort til langt hår! ;) http://linemdanielsen.nettblogg.no/1206440238_nytt_r_og_ny_mulighet.html Mvh Line Marie

Vilde

14.12.2008 kl.10:06

Hvordan blir håret om man har satt på langt, og vil ha det opp i hestehale? Vil det ikke bli rart under, ved kanten mersom?

nathalb

14.12.2008 kl.11:18

åååh, I knooow!! :D Beste klippsene :) Hvis noen skal kjøpe og har et ønske om å se klippsene i fargen chestnut kan dere se på det siste innlegget mitt.:)

JUNESUNDET

14.12.2008 kl.11:33

Jeg ønsker meg det til jul. Er helt fantastisk tilbud.

Karoline

14.12.2008 kl.15:38

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe, men jeg synes det var litt dyrt. 899 kr for en halv parykk blir litt mye synes jeg : /

Cathrine

14.12.2008 kl.19:07

Konkurranse på min blogg :-)

Mari

14.12.2008 kl.21:13

På Antoniette på Trondheim Torg får man lang syntetisk for 650,- Kjøpte en i dag, Klarer du å matche det? ;) Det var en gave, kan hende det blir aktuelt med flere! ;)

Silje

14.12.2008 kl.21:36

Jeg skal sjekke om de har det på vita butikken her først, hvis ikke tror jeg at jeg bestiller til uken av deg :)

Linda

14.12.2008 kl.22:46

Hvor har du kjøpt de clipsene du brukte på den ene filmen du hadde tidligere, da du krøllet håret? Jeg har så lyst på sånn, fordi håret mitt er så tynt.. men jeg finner det liksom ikke noe sted :(

mia

15.12.2008 kl.00:59

hei eileen:) dette er et dumt spmål men.. det ble slutt med meg og typen for ca to-tre mnd siden. vi prøvde å være venner for å se om vi klarte å la være å krangle men det funka IKKE. det har vært mye fram og tilbake men nå vil vi begge prøve igjen. jeg har kommet over den værste breakup sorgen jeg har prøvd å treffe andre gutter men det er bare han jeg har følelser for og vil ha. samme føler han men jeg vet ikke om det er dumt å prøvejeg igjen nå, selvom vi har fått snakka ut den her gangen. (har vært slutt mange ganger før, men vi har ikke snakka og prøvd å funnet ut så mye som nå) hva synes du jeg bør gjøre? er det dumt av meg og ta han tilbake igjen nå og forsøke en gang til? du har en superfin blogg;);) klem klem

Utrolia

15.12.2008 kl.02:33

så jo skikkelig kult ut på deg. men på enkelte andre blogger (dette er tydeligvis en huge hit blant bloggere!!?) ser det veldig kunstig, fake og stygt ut.jeg er litt skeptisk til dette produktet, men du skal ha for at du er den første det har sett bra ut på!og jeg har sett en haug bloggerjenter med dette "håret"

Sigrid

15.12.2008 kl.20:22

Hei.Jeg sendte en mail om sånn jessica hairdo. Tar det lang tid før jeg får det?:)

catharina

15.12.2008 kl.21:05

jeg har kjempe lyst på men jeg har bob frisyre og er ikke sikker på om det vil se så bra ut:p

eileen

16.12.2008 kl.22:37

vilde:) det går heeelt fint vettu:) jeg gjør det ofte:)linda: har kjøpt de av Trine (bildet lenger opp her)hun importerer håret og selger vidre:) det håreter også veldig bra:) :)brukte det heeee tiden før....og masse på shoots å sånn...sammen med pungtextensionsene som jg hadde i... med de clipsene kan du brukenoen få..og få litt extra fylde når du ønsker det:)du kan gjerne kontakte henne på hennes blogg ts_eide@hotmail.com :)mia:)er dere ordentlig forelsket er det jo bare å prøve igjen:)men tenk litt på hvorfor det ble slutt de andre gangene..? er det verd det å gå igjennom dette kanskje en gang til...eller om det er noe dere er uenige om, krangler om...hvorfor ble det slutt lissom.. er det eller har det vært FOR mye drama i forholdet deres.... så er det kanskje lurt å vurdere dette ... er jo ikke noe gøy å alltid være uvenner eller krangle masse når man kan ha et forhold uten masse bekymringer:)og noen ganger "tror" man kanskje at man ikke finner noen andre eller ikke finner noe bedre... så man ta "til takke " med daglig krangling eller bekymringer.... man tror derofr kanskje at man er MER foresket enn man EGENTLIG er.... bare pga...at man hele tiden må få forholdet bekreftet...eller at det føles sååå bra når dere har det bra.... man ser lissom de store kontastene når man er i ett forholdmed mye "drama" for SÅ å bli venner igjen annenhver dag...men i lengden er jo dette veldig slitsomt...både for kropp og sjel! og det er mye bedre å være i et forhold der begge respekterer hverandre...hvor det sjeldent er krangling eller uenigheter fordi dere bare passer så godt sammen og har de samme synspungtene og verdiene. :)men nå må det jo sies at jg IKKe vet hvorfor det ble slutt mellom DERE da... hva dere krangler om osv... men jeg synes uansett at mye krangling i et forhold ikke er serlig bra uansett.og tenk på det..at du "tror" du har mere følelser for han.... fordi du lissom merker at du er forelsket når dere krangler for SÅ å bli venner igjen... det er som et adrenalin rush det der... det føles godt å bli venner igjen å man blir nesten litt avhengig av det "dramaet" da også...bare fordi man vil bli venner igjen.nei, tenk deg godt om jenta!! for det finnes mange der ute som du slipper å krangle med :) :)sorry for sent svar.. :)

sara

17.12.2008 kl.09:20

Funker det hvis man har lyse striper i håret også? Ser ikke overgangen veldig? Ser du oogså har striper=)

Mats

19.12.2008 kl.11:50

langt krøllete var finest! ;)

Julie

21.12.2008 kl.01:03

du ligner helt utrolig på jessica simpson :)

Dina

20.01.2009 kl.18:16

Hvor kan jeg få kjøpt shampooen eller balsam-sprayen nær Stavanger ? :)

Line

09.05.2009 kl.20:26

Hei :), hvilken farge har du i håre`?

AK

14.05.2009 kl.19:21

Har skikkelig lyst på en sånn, men er litt i tvil også. Har prøvd en sånn kjapt på vita, men synes den virker alt for stor på mitt hode, men jeg fikk jo ikke prøvd den skikkelig, så det kan hende det var derfor. Men mener bare at det er dyrt å betale over 800 kr. for noe hvis man ikke får brukt det allikevel, man får jo ikke tilbake pengene etter pakken er åpna. Men har kort bob jeg nå, så hadde jeg skaffet meg en måtte jeg nok klippet den til litt, så det ikke ville sett alt for fake ut.

Helene

04.12.2009 kl.15:35

Lignet litt på jordan der;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits