Enda mere shoot for TVNorge :)


henger litt ettre på blogginga her...men men....
rundt lunsj tider på fredag dro vi på ny location hvor vi møtte de andre jentene.
super hyggelig å se alle igjen. :)

cimg2990  cimg2991
Mirror mirror on the wall.... :P

cimg3017

cimg3013 cimg3001 cimg3003
shoot is going ooooon!! :) :)

cimg3024
Hele jentutten samlet for litt group shoots...stemniiing!! ! :)cimg3032

Natalieeeeeeee og mej! (Natalie snakker sånn....helt erlig! hu er fra bergen vettu...å når hun snakker så synger hun!! sååå skjønn vettu !! :) hehe! så det er  så å si UMULIG å ikke herme etter henne år vi møtes! kan ikke akkurat si trøndere synger når vi snakker....vi rapper mere vi! ;P )
Her er vi i taxien på vei til TVNorge sine kontorer for å ha møter med psykolog,tvNorge og skoftland.

cimg3033

jeg ,natalie og jeanette helen MÅTTE jo ha bilde forran TVNorge veggen! :P 
haha! skikkelig amatører vi da...litt sånne fans lissom..eller mersom turister i nye lokaler eller no! :P
bilder er viktig vett!  ;) memories memories ;) :)

Hadde en super korslig dag! alt gikk som smurt..var kjempe hyggelig å møte alle sammen igjen! vi blir å dele en stor ny erfaring om ikke lenge...det gleder vi oss masse til :) ikke lenge til serien begynner på tv nå og det blir greit å ha noen som er i samme båt lissom :) 
stay tuned folkens! tror serien blir mega bra og yber unnerholdene! :) :)


cimg3048

på flyet møtte jeg snuppa carina!! (http://www.nightlife.se/carinadahl )så sykt rart vett...for vi dreiv å teksta på mobilen mens jeg satt på toget inn til gardermoen. drev å planla å møtes til uka pga at carina skulle være i trondheim noen dager...
så gikk jeg å sulla på flyplassen i en time før flyet gikk....og når jeg skulle gå på flyet ser jeg rett på carina som satt på første rad!! :) haha... se for deg oss skravlebøtter da!! "næææ,er du heeer?!?  herreguuud så syyyykt!! hahahaha!!! hehehe!! skravle skravle!!"  flyvertinnen merka at vi kjente hverandre kan du si og tilbydde oss å få sitte sammen :) så de rokka litt om på plassene for oss :) snillinger :) 
nei men det var hyggelig å skravle litt med svenske jenta igjen...så fikk hun låne russerlua i noen sekunder da vi gikk av flyet! da var carina KRYYYY!!!
Girlza møttes igår over middag også...bilder kommer .

29 kommentarer

Lene

11.02.2009 kl.00:21

å, nydelig dongeribukse, hvor er den fra? :-) Nylig kjøpt? Nydelig du er, Eileen !

Heidi

11.02.2009 kl.01:55

Eileen, du er DIGG!! :) Kjempe pen! Lurer på hvilket merke klokken din er og hvor du har kjøpt den evt? Stilig den var, altså! Jo, også lurer jeg på leppestiften din, den du har på deg på bilde der hvor du har på russerlua di:) SMASK!

11.02.2009 kl.08:34

På det bildet av alle jentene samlet--> hun bakerst til venstre ligna veldig på hun der jeanette helen som det var å mye styr med ei stund..er det henne? Å hva i alle dager gjør hun der sammen med helene etter den ståheien som var i høst? Bare lurer jeg..:p

maria21

11.02.2009 kl.08:46

Jeanette Helen er jo med i serien også anonym, så såklart måtte hun være med på shooten også om serien..

fru Lyng

11.02.2009 kl.09:33

oj så masse fine bilder.Fotoshoot må jo være kjempe artig.Er det en D&G klokke du har??Den lignet veldig på min;)Ha en super dag...klem

11.02.2009 kl.11:15

Awesome - du har hoggtenner! :D

Kristina

11.02.2009 kl.12:16

Hun Linn Høyem er jo blitt ganske kraftig?

Moder'n

11.02.2009 kl.12:21

Du........skull itj du på Tupperwareparty i går du? Glemt du det? Plastikkboksa e viktig det å....æ får bare færre og færre boksa æ, men du får sikkert bare fler og fler for hver gang æ sende med dæ mat heim. Så æ må kjøp mæ nye æ.......

Anonym

11.02.2009 kl.13:23

Hvor har du kjøpt harvey singletten?

11.02.2009 kl.13:38

hva skal du i Barcelona? hvem skal du reise med? hvor skal du bo når du er der? hiiihi*nysgjerrigper*

Helene

11.02.2009 kl.18:02

kjempefine bilder :Dbra blogg :-)

Nickitza <3

11.02.2009 kl.18:11

Må bare si at jeg virkelig misunner deg for personlighet og sjarm !Drømme yrkene har alltid vært modell og skuespiller. Du er også en veldig go' blogger :)

Sandra

11.02.2009 kl.20:32

Hej Eileen! Hoppas allt är bra med dig! Tänkte jag skulle fråga dig om du skulle vilja vara med i en intervju på min Ckrets site? Eftersom du är supersnygg i monokinin som jag designat och jag använder den bilden för att marknadsföra mig så skulle jag vara jätteglad om du ville svara på lite frågor kring vem du är, vad du gillar för mode och vad du tycker om Ckrets? m.m. Är du intresserad så kan du jättegärna skriva ner en mailadress som jag kan maila över frågor som jag tänkt mig så kan du känna efter om du vill svara på de :) Ha en trevlig fortsatt vecka! KRAM Sandra

Vilde Bergstrøm

11.02.2009 kl.20:43

Hei!Må bare si det, du er utrolig pen. Hvor er lua de fra? :)

anne

11.02.2009 kl.21:59

Min stemme går til Eileeeeert :) smask annemor

Christian

11.02.2009 kl.22:33

lene:den er fra år 2000 eller no....så ganske gammel kan du si. men den er fra vero moda. en heeeelt vanlig dongeridbukse som jeg har fucka opp !:P har slipa den med sandpappir...klipt av her og der...klipt opp.. bare herpa den skikkelig :) så ble den sånn:)driver med en ny bukse å gjør noe av det samme nå...men skal sy på div stashj oxo på den:)prøv det! da får du en bukse ingen andre har :)-----------------heidi: klokken er D&G :) leppestiften er fra cubus. det merke gosh eller hva det er:) en sånn fersken rosa er det :)------------------anonym: det er jeanette helen det ja :) hun er jo med i serien ,så hun må jo få være med på shooten hun også :) -----------------maria21 svarte akkurat det samme ja ;)-------------------jupp! drakula det er meg!! :P------------------moder'n! obs! glæmt tupper party!! jaja...får bare fortsett å lån dine da! :P---------------------anonym: ed hardy singletten er kjøpt i thailand :)--------------------nyskjerrigper: hmm...husker ikke å ha nevnt det her inne?? :) skal på en messe der nede.blogger fra turen i neste uke vett :)-------------------vilde: lua er fra lindex

Christian

11.02.2009 kl.22:34

ja,det er eileen over her! :) uff...driver å bytter pc i vilden sky her....

Puddy

11.02.2009 kl.23:49

du er kjempe pen og har en bra blogg :)

Bye

12.02.2009 kl.00:57

Ja Linn er blitt skikkelig Kraftig. Ikke pent når folk blir feite. Og NEI jeg er ikke missunnelig. Er tynn selv.

12.02.2009 kl.01:22

Hei :)Etter masse bleking, extensions og glattetang er håret mitt blitt fullstendig ødelagt.. Enda jeg bare bleker etterveksten, og ikke hele håret + kurer det masse osv. Hva vil du anbefale at jeg gjør? Har lyst til å ha langt OG platinablondt hår, men virker som det er umulig for meg :( Noen tips?

eileen

12.02.2009 kl.11:37

men bye...ærlig talt! greit at du kanskje er tynn....det er jeg å...men GIDDER jeg å slenge dritt forde!?! NEI! greit at du kanskje er tynn...men hode virker det å stå verre til med!?! eller?? kjære meg! sleng gjerne dritt om meg ass!!! couldnt care less her inne! men dere ka spare dere for usaklige komentarer om andre her inne!hesos....det er så mange som går til kort ass ...noen strenger oppi der som mangler lissom...pussig at det skal være sånn med noen... høh..jaja, vi andre får være glade for at vi er oppengående mennesker!! phjo,heldigvis for det! :)

Mette

13.02.2009 kl.00:09

til deg som sliter med håret etter bleking og div: har du prøvd proteinkur,shampoo og balsam? det fikk jeg sist når jeg stripa håret mitt, og jeg merka forskjell med en gang! håret trenger proteiner for å bygge seg opp og ta til seg fuktighet fra kurer som inneholder masse fuktighet! :)redken antisnap og "Redken extreme cat treatment"er dritbra! :)

Marija M

13.02.2009 kl.14:25

Stunning girls! Hvordan holder du fargen? Tar du solarium eller bruke du spraytan?xx

Christina

14.02.2009 kl.10:47

Det kan umulig bare være meg som ser at Linn ikke passer inn? Hun finnes ikke pen i det hele tatt!!

Mette

15.02.2009 kl.04:05

til dere som snakker vondt om linn; tenk dere selv i den situasjonen, hva om dere hadde vært avbildet, og fått kommentarer om at man ikke passer inn eller er feit, stygg whatever.. hadde vel ikke vært så kosli det?.. vi er bare mennesker alle sammen, og vi gjør så godt vi kan.. men å få negativ kritikk for ditten og datten hjelper ingen, og istedet for å buse ut med spydigheter, hold det heller inn! jeg blir så irritert når jeg hele tiden ser enkelte som blir kritisert for om man er for tynn, tykk, stygg eller pen.. av og til er det ikke så veldig lett å gjøre noe med da, så hvis Linn ikke skulle passe inn, hvordan skal andre tolke det da? de som faktisk sliter med fedme, eller anoreksi, eller om det gjelder skjønnhet.. nei, grow up sier jeg bare, verden handler ikke bare om utseende!..

Ingrid

15.02.2009 kl.13:37

JEg tror nok Linn bare var litt uheldig på bildet. vinkelen vet du... Tror ikke det er noe verre enn det :)

Amalie Helene

19.02.2009 kl.10:20

Du er bare helt sinnsyk pen,heeldig med utseende.Så får du gjøre så mye spennende,heldige jente!;D du fortjener det nok :)

06.03.2009 kl.19:01

Mette15.feb.2009 kl.04:05til dere som snakker vondt om linn; tenk dere selv i den situasjonen, hva om dere hadde vært avbildet, og fått kommentarer om at man ikke passer inn eller er feit, stygg whatever.. hadde vel ikke vært så kosli det?.. vi er bare mennesker alle sammen, og vi gjør så godt vi kan.. men å få negativ kritikk for ditten og datten hjelper ingen, og istedet for å buse ut med spydigheter, hold det heller inn! jeg blir så irritert når jeg hele tiden ser enkelte som blir kritisert for om man er for tynn, tykk, stygg eller pen.. av og til er det ikke så veldig lett å gjøre noe med da, så hvis Linn ikke skulle passe inn, hvordan skal andre tolke det da? de som faktisk sliter med fedme, eller anoreksi, eller om det gjelder skjønnhet.. nei, grow up sier jeg bare, verden handler ikke bare om utseende!..- Grunnen til at de skriver dritt er kanskje fordi sånne jenter som linn er med på og skape et fucket up syn på hvordan kvinner må være for og være pene? men også er med på og seksualisere jenter. :)

Jessica

20.03.2009 kl.20:02

Æ e enig i dæ der Eileen ; ) dem som skriv dritt har vist fritids x D

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits