Jente helg i oslo med girlsa! :)


På torsdag kom renate og line til oslo. vi har lenge planlagt en oslo tur sammen...og denne helgen viste det seg a tdet ikke  kunne passet bedre!! :)
Vi bodde første natten til en kamerat av renate: John. kjempe trivelig fyr :)  på torsdagskveld  diska vi opp med taco og div. hygge!
cimg4290
Her sov vi godt i vår selvmekka "harem-seng"  made of : en sofa og en sove sofa...satt sammen til en! :) 
cimg4292
På fredag dro vi ned til byen å traska litt i butikker :) jeg fant den kuleste av dem alle!! en DILL DALL shappe FULL av hello kitty stasj!!! im in heaven!! og DEN HATTEN der står på ønskelista!!! :P

denne dagen sjekket vi inn på hotell Norlandia i karl johans gt.  SYKT fint hotell for sykeste 250kr natta pr persj!!!! lønner seg å ha gode kontakter vett :P haha...en snill venninde av renate som fixa til oss. kjempefine dobbelt rom med stue krok og 4 meter under taket og stoooore vinduer med utsikt mot karl johan :)  kunne ikke bestillt det bedre ! :)

her fixa vi oss mens vi tok noen glass vin før vi dro opp til Noor for middag og forsj! :)
 

5 kommentarer

Siri

26.05.2009 kl.00:37

hvor i oslo fant du den butikken med alt hello kitty utstyret. Dit må jeg innom når jeg er i Oslo, datteren min kommer til å dåne.

hanne

26.05.2009 kl.09:16

det lurer jeg også på :)

Hanne <3

26.05.2009 kl.22:27

Ååå,det så koselig ut med overnatting :D

eileen

27.05.2009 kl.00:15

hmm...var en liiiiten shappe i den gata som går paralell over karl johan :) litt nedenfor gina tricot og litt over og på andre siden av gata til cubus :) mellom der altså :)

hanne

27.05.2009 kl.01:22

å tusen takk for answer :p du såg vell ikke tilfeldigvis hva prisen på den største hello kitty bamsen var ? :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits