Byavisa på tirsdag.


sdc12277
byavisa trykket et lite intervju med meg i forrige utgave.
"Eileen Røsk"  kalte de meg da men.... :P
bilde er tatt av John andre aasen
www.phokus.no

7 kommentarer

09.08.2009 kl.20:08

Hei! du må legge ut bilder fra bursdagen din :)

Linda fra Lørenskog

09.08.2009 kl.22:57

HEI EILEEN:)Har sitti mange dager nå og sett på alle bildene og det du har skrevet til dem. Jeg må si at jeg er veldig imponert over deg:)Det ser så deilig ut å være deg,ser ut som om du alltid er positiv og vennelig,du virker ikke overlegen selv om du har blitt kjent, og det står det respekt av Eileen!!!!! Du virker som en selvsikker MEN varm person som bryr deg om de du møter og får folk til å slappe av.Sitter å tenker at...."Hun skulle jeg likt å vært venninde med"Jeg driver også med glamourbilder som det så fint kalles...heheog ellers driver jeg med dans og sang.Har masse spennende på gang,så det kan jo godt hende at vi møtes på et oppdrag en gang. Men jeg har desverre så mange "venner" som ikke skjønner hvorfor jeg liker det å være glamour modell,har til og med mistet mange venner på grunn av det. Har du opplevd noe sånt? og det er jo nok av fordommer der ute...huff! Åssen takler du krasse kommentarer fra jenter? Åssen tenker du om det du driver med?

Line Beate

10.08.2009 kl.00:24

Jeg leste intervjuet av deg i Byavisa:) Det var faktisk en av mine beste venner, Trond, som intervjuet deg. Han sa at du var ei kjempesøt og grei jente:) Jeg så nettopp Snarveien også, morro å se deg på film:)

eileen

10.08.2009 kl.19:27

jupp,bilder fra bursdagen kommer ikveld :) maaaaange fiiine!! :)hei linda :)så hyggelig av deg. det varmer :)ligger bildene dine noe sted eller? man møter desverre mange fordommer i modell bransjen. man må bare stå for det man vil selv...og drite i hva andre sier rett og slett. trenger ikke være lett nei,men det er en vane sak og en selvsikker sak tror jeg. når man har holdt på en stund innen bransjen og man vet at man står for det selv ,er det lettere å bare heve seg over det :) vi er jo så forskjellige og ikke alle synes det er like naturlig å ta bilder i bikini eller veldig lettkledd. for meg har hud aldri vært et problem. verken i familien eller ellersj. vi har sprada rundt med pupper og lår, uansett størrelse på kroppen ,og aldri vært redde for å vise fram den. (nå gjør vi ikke dette til hverdags nei... :P mener på solfyllte sommerdager på hytta eller hvor det måtte være :P ) har ikke mistet noen venner pga det ..tror jeg ikke. mulig det er noen som man prater mindre med enn før...men da er de egentlig ikke sååå gode venner ;) får jo høre det meste som blir sagt om meg fra mine venner da....som de kanskje har fått hørt av folk som VAR mye med meg før... mange ganger virker det som folk HÅPER at jeg skal ha blitt en bitch...eller så viker det som de håååper på at at mine gode venner ikke har kontakt med meg mer fordi jeg har blitt overlegen :P sånn er jo denne verden da. man skal ikke lykkes. uansett om man velger å starte et eget regnskapsfirma som går suuuper bra eller o man velger å satse på litt mer utradisjonelle ting som modell yrket eller popstjerne for den del :) man blir dømt opp og ned i mente forde .neida,stå på du jenta! :) tro på dine drømmer,og ikke vær redd for å gå dine egene veier :) og er man seg selv itillegg er det ingen som kan ta deg på det heller ;)line : åja,sier du det:) ja,hyggelig type det :) takk takk, du så meg asså!? :P well done!! :) en snar vissit innom snarveien ,var en gøyal erfaring det :)

10.08.2009 kl.20:54

Mener du Sunsilk Minerals er bra? frisører sier så mye rart, at jeg vet ikke lengre hva jeg skal tro. Jeg vet at du er frisør, men jeg spør deg allikevel :) Takk for svar!

Amanda

10.08.2009 kl.22:30

Sitter å venter på bilder:) lenge til de kommer?

Malin Nilsen

11.08.2009 kl.11:56

såg deg i byavisa ja ; - ) skal dra å se filmen snart jeg også ; - ))

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits