Kunsten min selges på Briz fra Lørdag av!! :D :D


cimg5570 cimg5580
På Lørdag åpnes en ny hot bytikk på Merqursenteret, Trondheim.
Dette er en designer-dressbutikk med norsk design på dresser ,skjorter,slips osv, de selger også enkle t-skjorter,roberto cavalli klokker og div annet snadder ;)

På denne exclusive butikken skal altså maleriene mine henge til salgs :)

*Åpningen er kl 10.00 på Lørdag 15.august.
*Butikken heter Briz og ligger i 3 etg. på Merqursenteret, Trondheim.
*Maleriene blir å henge der til evig tid ,men det finnes bare et av hvert bilde og de blir erstattet av nye når de blir solgt.  Så ønsker du ETT spesielt maleri, må du skynde deg innom....for kanskje flere ønsker akkurat DET bildet ;)

I første omgang er dette noen av bildene som blir stilt ut for salg :
cimg5582 sdc11176
cimg5590sdc11171
Er selvfølgelig flere, men de kan dere komme å se ;)

Så kommer det noe nytt å spennende snart ,som er endel av utstillingen min også :)  jobber med det nå, så blir å "oppdatere" utstillingen min med det så fort som mulig og så fort jeg blir ferdig :)
så da røper jeg hva det er når det kommer :)

SÅ KOM PÅ BRIZ  KL.13 LØRDAG! :)
Kommer til å være der selv fra kl.13, så håper dere kommer innom:) Senere på kvelden blir deg også offical åpningsfest:) Blir gøy å se hvordan det går framover med dette prosjektet, kan jo hende de blir hengende til døden skiller oss ad...hvem vet.  Har ingen store forventninger, men tar det litt som det kommer :)
I tilfellet Anton, så kommer folk til å SE maleriene mine værtfall! mer enn om de hadde vært oppe på loftet mitt,pakket inn i gråpapir :P
Men det hadde jo vært gøy om noen hadde kunnet tenkt seg å dekorere med de hjemme også ;P

7 kommentarer

Weronica

14.08.2009 kl.16:56

De er sååå kjempefine. Skulle gjerne sett de live. Dessverre er man jo i Sverige på ferie. Hvor mye ligger et bilde på?

Janne

14.08.2009 kl.17:20

Har itj tid te å kom å mårra å sje, men ska def ta mæ en tur te uka:) Hold på å ska gjør om litt på stua, så hadd absolutt gjort sæ med et stilig bilde. Syns du e kjæmpe flink:)Lykke te

Charm

14.08.2009 kl.19:34

Du maler nydelig bilder Eileen,absolutt noe jeg kunne hatt hjemme. Hvilken prisklasse ligger bildene din på?

Kristin

15.08.2009 kl.18:29

Jeg er ikke egentlig en fast bloggleser, men når jeg har litt tid på datan så MÅ jeg innom siden din. Nydelige malinger :) Hvor mye skal du selge de for? Jeg har veldig lyst å kjøpe et men vi har ganske dårlig råd nå for tiden så det spørs hvor mye du ønsker for de. Jeg trur ikke det blir nå problem å få solgt de i hvertfall. De er kjempefine!

nisa

15.08.2009 kl.23:08

verkligen fina bilder!! så duktigt!!

kaja

16.08.2009 kl.16:17

elsker det hvite i bildene dine! :)også bruker du så fine farger ellers.. blander du dem selv?

EileenK OfficialBlog

17.08.2009 kl.00:12

bildene ligger fra 2-6 tusen... kommer an på størrelse.blander fargene selv ja. noen farger har jeg selvfølgelig ferdig i tuber,men blander en god del når jeg maler ja.:)tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits