These boots are made for walking....


herre min jemini,er det fler som har sett hvor mye BRA de har på din sko for tiden??!!  sykeste opplegget!! har jo bare sååå lyst på alt de har der nå.
kjøpte nettopp et par sorte spisse pumps der så igår fant jeg disse bootsa som jeg bare måtte ha!  utrolig fin til både bukse og tights...og faktisk til shorts også. perfekt lengde lissom....for litt røffere look. digger de.
eller så kan man ha de til SYKKEL SHORTS!  har dere sett at det skal være in eller??  hva synes dere om den trenden??  vet ikke helt om jeg kommer til å kjøpe meg det...men u never know.....

5 kommentarer

19.08.2009 kl.15:58

Ikke for å være irriterende, men må bare si ifra om at det staves making, og ikke makeing :P

Kristin

19.08.2009 kl.18:42

Tenkt nettopp å skriv det samme. Når man har ING på slutten av et engelsk ord så dropper man alltids E'en rett før.Sorry for å være plagsom. Tenkt bare at jeg kunne tipse deg om det, selv om jeg ikke forventer at du skal være perfekte og bruke tid på å se gjennom hver eneste blogg for å lete etter skrivefeiler.Du er herlig snuppa! Skulle ønsket du blogger oftere! Mye artigere å les din blogg enn de små jentene som skriver, men de skriver så ofte at da blir det så man bare ser på siden deres lell.

eileen

19.08.2009 kl.21:25

hei:)takk for påmindelsen :) det var en slurvefeil rett og slett, engelske ord vet jeg hvordan skrives faktisk :P det er verre med de norske orda :P heheser jeg har skrevet "walkeing" også :P uff, slurve slurve.retter det opp :)

Sunshine

21.08.2009 kl.09:32

Helt enig! Tenkte det samme igår. Sykt mye fint i skobutikkene nå. Kan ikke huske at det har vært sånn på mange år :)))

nisa

25.08.2009 kl.10:34

e de skorna från dinsko??

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits