Loppis er poppis! :P


veronica tok meg med til et loppis marked idag!  gøy å se på masse skrot som faktisk kan være kult! :) 
blir jo fort utplukket på sånne plasser nå vett...er jo blitt veldig populært å handle på brukt sjapper så kanskje man finner noe som ikke alle har. :)
tenkte jeg skulle begynne med det selv også. er jo grenser for hvor gøy det er i lengden å ha akkurat samme plagg som alle andre.  selvom jeg mixer og trixer og setter sammen og matcher med mye forskjellig da...viktig å ha sin egen stil :)
idag fant jeg ei kjempe kul OLD veske og en see trough topp i brunt. ble 60kr til sammen!! :P  Røver kjøøøp!! ;P

er det noen av dere som vat av noen vintage butikker i trondheim???

på loppisen kom det bort ei jente fra gatemote-bloggen : "trønderhunter" å tok bilde av meg til bloggen sin. hyggelig .  var inne på bloggen å titta litt og det er jo veldig kult med en trøndersk gatemote blogg.
tøndere kan helt klart å kle seg i annet enn skinnvest og bart!! (kremt!! se hvem som hadde på skinnvest idag da!! :P  bli itj nå fest uten ....vett!! ;) )
så gå inn på :
www.tronderhunter.blogspot.com
cimg5670

3 kommentarer

Ingunn

19.08.2009 kl.20:17

Stas er en kjempekul vintagebutikk i Trondheim!Ligger i Innheredsveien 10, inngang fra Verftsgata, like ved solsiden :-)

Weronica

20.08.2009 kl.19:36

Loppis är KULT. Har verkligen fått sansen för det, det sista halvåret. Man kan hitta mycket fint.

marte

20.08.2009 kl.23:02

Tante Isabell i fjordgata, der har de maassseee, men man må lete litt for og finne de beste kuppene...alt fra vintage underkjoler, smykker, kopper og kar, sko og vesker+++...Stas ved siden av solsiden...fretex på møllenberg, men den er kanskje litt oppskrytt...lykke til:)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits