"Spotlight" på TVNorge :)

cimg5660

her om dagen var det et innslag om meg og kunsten min på programmet Spotlight på TVNorge også. de ønsket også å kjøre saken om min nye utstilling og det var jo meget hyggelig :) takk takk :)
fikk det desverre ikke med meg når det gikk på TV,men christian fant det på nettet så here u go! :)

sjekk ut videoen her! :)

3 kommentarer

Helene Rask

23.08.2009 kl.10:38

Stolt av deg gullet, flink jente :-)Stort talent innen kunst også har denne jenta.Er så heldig og ha et flott maleri av henne hjemme i gangen.Love it :-)Flere står på ønskeliten.Stor klem fra Helene

23.08.2009 kl.16:45

Flotte bilder du lager :) Hva slags oljemaling bruker du, og har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe i Oslo, evt på nettet? Sliter med å finne et sted med bra utvalg.

jeanette

23.08.2009 kl.16:58

hei eileen;)jeg og min kommende mann har kjøpt oss hus og gifter oss neste sommer...da programmet gikk på tv falt jeg helt sykt for det fantastiske bildet du malte til pappaen din!du er utrolig dyktig,og jeg lurer på om du har ett linende bilde tilsalgs som kunne prydet stueveggen vår ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits