Under Dusken- studentavis.Se denne saken her: http://www.underdusken.no/meninger/2009/11/1497782/etikk+og+kritikk

Fikk et tips om en sak som var skrevet i en trøndersk studentavis i dag.
Må si at det er ganske gøy at folk engasjerer seg og vil skrive noen ord om dette med janteloven og hvor funny fenomen det egentlig er :)
Er mye enig i denne saken som er skrevet her selv om JEG personlig ikke tar slike kommentarer ,som blir skrevet på div forum og under artikler , veldig seriøst.  
 Har ingen tro på at det er kunstformannen  eller verdens beste kunstner  som sitter der å kommenterer :P
Så hva "Ola Nordmann" måtte  mene om min kunst og velger å skrive ned noen slengkommentarer under en artikkel på nettet, bekymrer meg minimalt :P

Kunsten er som smaken....den er som baken! ;)

Synes det er interessant å lese andres skildring av et tema, for jeg opplever mere positivitet ang min kunst og min modellkarriere enn negativitet. Men, er fullt klar over at dette er noe som folk kanskje diskuterer eller har negative meninger om når jeg ikke er til stede...kanskje..:)
Men sånn er janteloven. jeg tenker ikke så mye over det :)
jeg tror rett og slett ikke man kan fundere så mye på hva andre tror og hva andre måtte mene.
Man greier ikke følge drømmene sine om man skal bry seg så mye om andres meninger.

Jeg liker å stå modell og jeg liker å male, så da gjør jeg det,  begge deler.
Jeg liker å gjøre mye forskjellig som kanskje ikke er så "vanlig"  ,men jeg gjør det...fordi jeg har lyst :)

Det var bare noen ord fra meg.  veldig fin artikkel på "under dusken" .
Janteloven is a bitch...but who gives a fu** ! :P

3 kommentarer

Tina

17.09.2009 kl.12:44

bra du ikke bryr dæ om sånne kommentara, du e jo kjempeflink:)

starsandpink

17.09.2009 kl.19:44

Veldig riktig innstilling:) Folk flest er generelt idiotiske jantelov tilhengere som burde fått stappet en sokk i kjeften! Man skal kunne følge sine drømmer og jobbe med det man har lyst til uten at folk blander seg inn på den måten, er merkelig hvor lite respekt enkelte har for andre mennesker.

Stå på!:)

Sexy Sadie

05.10.2009 kl.21:05

Det var en helt utrolig sprengt artikkel. Det er ganske langt fra glamourmodellbransjen til å drepe sine nyefødte. Ingen av delene har noe med dine evner som maler og gjøre. Stå på, Eileen. Du lyser opp vår hverdag. Uansett, burde du harr kunstnerlønn for at du gir bygdedyret i Trondheimen noe å snakke om.

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits