Tid for en oppfriskning :)


tidligere denne uken måtte jeg friske opp fargen min litt og Tina var så snill å hjelpe :)
vi gjør jo dette når vi har tid på jobb så det ble hettestriper denne gangen...da vi ikke hadde mye tid til å ta hele håret i folie.  men en liten forandring fryder jo ,så kan jeg ta foliestriper i det neste gang istedet :)

denne gangen brukte  jeg kun bleiking, så vet dete det ;)

3 kommentarer

lillemeg

08.11.2009 kl.18:58

hva er best av hettestriping og foliestriping??

eileen

08.11.2009 kl.23:34

verken den ene eller den andre metoden er bedre enn den andre :) det er smak og behag og hva man er ute etter :) de begge er fin på hver sin måte pga at de har litt forskjellig funksjon :)

Charlotte

09.11.2009 kl.00:43

Jeg lurte på en ting, jeg bor for øyblikket i Australia, dvs at håret blit utsatt for veldig masse sol. Reiser hjem til norge om 3 uker no, og vil gjerne fikse det før jeg drar i og med at det er billigere her nede.. Men jeg er no veldig blond pga solen, men med litt mørkere striper og ettervekst. Er mørk blond eller lys brun :) Jeg vil gjerne ha en farge osm kan minne om din, med masse spill i, både med lyse og mørket, men naturlig look.. Vet du om hvordan jeg skulle forklart dette til en australsk frisør? Og hvilke farge bruker du? :)

ps, super kjekk blogg :)

Charlotte :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits