Svar på spørrerunden :)-hvordan kom du i kontakt med "modellyrket?" :)
 Begynte å ta noen tfp bilder på eget iniativ derretter ble jeg satt i kontakt med Helene rask gjennom en felles bekjent av oss. Helene trengte noen nye modeller som ikke var i den typiske "glamour" sjangeren,for å utvide byrået litt. Så da fikk jeg en plass her. 
Etter det har ting bare balla på seg ;)

-hva gjør du for å ha så fin hud?
 har du aldri hatt uren hud eller fet hud.
 Du skal se DEN børda jeg har på haka nå du!!!! :P helt erlig! JO jeg har uren hud til tider! ;) men heldigvis ikke veldig mye i gangen og ikke ofte. Men den er blitt bedre med åra faktisk. bruker å fjerne sminken om kvelden,rense med rensemelk som jeg har kjøpt på SPA og fuktighetskrem som er kjøpt på SPA,slik at de passer MIN hud. Har også nettopp kjøpt ansikts peeling og leppe skrubb for å prøve å vedlikeholde trynfjøla ;)
Det er aldri for tidlig å begynne å ta vare på huden,så det annbefaler jeg alle :)

-tips for bedre selvtillit ? :)
 Jeg har veldig trua på at innstilling har mya å si på det meste! Tror man at man er flink så blir man det,Tror man at man er fin så er man det.
Jeg tror det er viktig å jobbe med den posetive siden ved seg selv. Ikke være redd for å ta til seg posetive tilbakemeldinger eller komplimenter fra andre. ta det til deg og vær STOLT! ;)  Tror det er viktig å lære seg å gi seg selv ros om man får til noe osv! 
Tenker du posetivt vil du føle at alt blir lettere! Tror selvtillit er noe som kommer innenifra! Har ingenting med utseende å gjøre tror jeg.
Tror man må lære å like personligheten sin, som fører til at man får en helt annen utstråling som igjen gjør at andre merker at du er selvsikker og trygg på deg selv.
Ikke vær redd for å dumme seg ut,man må kunne ha selvironi og le av seg selv.Akseptere seg selv som man er. det kommer du også langt med! ;)

-Hvorfor har du sluttet å blogge hver dag og til og med hver uke? Jeg digger bloggen din så det er ganske trist at du nesten aldri blogger lengere! :(
 Ja,jeg beklager det. Jeg skrev i et innlegg lenger ned her at jeg har vært så mye bortreist i det sist at det desverre er blitt  lite blogging. Men nå er jeg tilbake og skal være flinkere med bloggingen :) LOOVER! ;)

-Hei!
 Har du restylane i leppene? isåfall hvor tok du det og hva kostet det? Synes du har så fine lepper!=)
 Ja,jeg har det,og takk skal du ha :)  Har ei venninde som heter Elin som gjør det til meg! Hun er den største innen restylane i landet her og jeg vil si den absolutt flikeste! :) Du kan gå inn på Restylane.blogg.no for å høre om priser eller om du har andre spm :)

-hei :) har 2 spm jg, lurer på hvilken farge du bruker i håret..er det foliestriper eller hette?? og hvilken fargekode ext ?? det andre spm er restylane..hvor  mye mg har du ti ?? kjempe fint er det :)
Akkurat nå har jeg kun hettestriper med bleking bare. Men mange spørr om den fargen jag hadde for noen mndr siden og det var en litt mer 
stripete effekt i gyldene toner.
Slik som dette:
Her har jeg foliestriper i: Bleiking(lyst), 7/31 (gylden beige) og 9G eller 9/3 er så å si det samme som er en gyldentone bare. Da får man 3 kontraster i samme sjanger.
Spm2: Jeg er usikker på hvor mye jeg har i nå tilsammen. men sist tok jeg 1ml.  Nå har jeg sikkert hatt litt igjen fra før når jeg har fyllt i,så noe mer er det kanskje. Men det er vanskelig å si.
 
-Hva drikker du helst på byn? Hva er ditt beste treningstips? :)
Før drakk jeg Bacardi razz og sprite. Men nå drikker jeg nesten bare hvit vin. Lærte meg å drikke vin for et år siden,så jeg har gått litt over i de voksnes gater ;P
Spm2:  Har desverre ingen treningstips! :( Trener sjeldent og nå har jeg ikke trena på et halvt år :( labert! Mitt tips er derfor: Gå på trening,det hjelper i massevis!! ;)

1. Hva synes du om tattoo & piercing ?
-synes det kan være fint og fasinerende.
2. Om du skulle tatt , hvor og hva ?
-Tatovering er ikke noe jeg har hatt lyst til hele livet men først nå de siste 2 årene. Så tenker på å ta tatovering.Da bare en liten og meningsfylt en langs ned håndleddet.
Piercing hadde jeg lyst på før men har aldri turt.synes det er fint med piercing i navlen da itilfelle :)
3. Hvordan holder du deg så tynn ?
-jeg er født smal. vært en strek hele livet til jeg ble 18-19år. fikk LITT mer "former" men det stoppet med litt ;P legger ikke på meg så lett så trenger ikke gjøre mye for å holde meg slik,det bare blir sånn ;)
4. Hva spiser du når du skal kose deg ? godis - mat
-Eeeelsker godis! Er spessielt glad i sjokolade,salt,surt godis. Spiser minimum 1-2 sjokolader hver dag. (er jeg avhengig da?!...) Liker også god mat! men HATER å lage det! (ikke rart man hater det når man ikke DUGER til det!) Så det beste jeg vet er å spise mat som andre har laget!! Liker det meste av en nordmannskost ;)
5. Hvor lenge har du og samboern vært sammen ?
-Vi har vært sammen i 5 år! :)

hvordan går det med kunsten? får du tid til å male noe for tiden? tar du mot betilling eller er det bare på merqur man får kjøpt dem?
 -Det blir desverre lite maling for tiden. Må absolutt få tid til det igejn. Nå kan man kjøpe hos Briz bare. så anskje det blir bestillinger etterhvert :)

Hva slags forhold har du og Chris? Dere virker så avslappet til at den andre reiser og drar ut osv. Tror du dere kommer til å være sammen lenge? Giftemål da?? Du hadde blitt ei kjempefin brud!=)
Kan du ikke begynne å legge ut outfit bilder igjen? Digger klesstilen din:))
-Ja ,vi har et veldig avslappet forhold. Ingen stress,drama og sjalusi.Ting jeg klarer meg godt uten ;) Kan ikke skjønne hva som skulle ha brutt oss opp itilfellet,men giftemål har vi ingen planer om. ingen av oss er noe interessert i å gifte oss... så det er ingen stress.
Spm2: Joa,kan godt komme flere bilder av outfits:)

Hvordan klarer du å holde deg i så god form ? (Mener at du har så bra kropp)
Hvordan var det å være med i glamourjentene ? Hadde vært fint om du kunne ha skrevet litt om det :-)
Takk for det,men som sagt så gjør jeg veldig lite for å holde meg i form. men jeg skulle absolutt ha gjort mer,da det alltid er lurt å trene å holde seg i form, så skal bli flikere til det.
spm2: Glamourjentene var en gøyal greie å være med på :)  Fikk jo prøve seg på noe helt nytt å veldig gøy å jobbe med tv og opptak. Elsker alt som er nytt og spennende så det ga mersmak.

- Når mistet du jomfrudommen?
jeg var 19 1/2.
- Hva er det meste du har tjent på et modell-oppdrag
kan du lure på ja ;) men det er mer enn en månedslønn og mindre enn en million. ;)
- Har du lyst på unger?
Tja,kanskje...en gang i frammtiden.
- Hvordan reagerte familien din når du fortalte dem om at du var glamourmodell?
 Nå har vel aldri jeg kalt meg selv en "glamourmodell" så brukte vel aldri det ordet om det. trengte ikke fortelle det sånn pluttselig heller da de har fulgt med på alt jeg gjør hele tiden. Men de synes det er helt greit med alle bildene jeg har tatt og tingene jeg har gjort oppover :)  Det er jo ikke noe av det jeg ikke kan stå for og det ser min familie også :) både mormor og mamma har blader,FHM og avisartikler i puffen på stua og viser de gjerne fram til kaffeslaberaset ;) 

synes du er utrolig pen.. MEN så mye RART du har på deg... Forstår ikke helt hvor du får det fra, men kombinasjonen av de klærne du har på deg, står desverre ikke i stil til hverandre...
Dette var vel kanskje ikke et spørsmål...men jeg "svarer" på det forde :) Takk for at du synes jeg går med mye RART! Jeg liker å være rar og jeg går ikke i truse,Derrick-briller eller har kreppete hår som ligger som en DOTT oppe på hodet fordi jeg synes det er spesiellt pent! For det er det jo ikke :)  Det er rart og anderledes og det er DET jeg liker :) Og at flere legger merke til det på et posetivt eller negativt vis er for meg enda bedre. da er iallefall ikke antrekket kjedelig og da er antrekket perfekt! :)

Har du fake "hoggtenner"? Kan nesten se slik ut på enkelte bilder ;)
 Hoggtennene er medfødt! :P  de var enda spissere men jeg filte de ned når jeg gikk på Vgs fordi jeg syntes de var FOR hogg!! ;P
så ja,skjønner at du synes det , det syns jeg å :)

hvor har du kjøpt osloantrekket? det var tøft:)
 Takk for det :) Hvilke av dem? det ene med hvit Truse/shorts osv er kjøpt på : Truse-lindex, bluse-H&M, Støvletter og belte-River island barcelona. det andre er en kjolefra vero moda(den er sikkert 5-6 år gammel!!) og en topp fra gina over :)

kommer glamorjentene ut på dvd ?
 hmm,usikker faktisk....jeg har den jo på dvd. men det fikk vi jo av tvnorge...hmm..

Hvilket modell byrå er det du jobber i?
PS! Kjempe bra blogg, du er bare drit kul :)
 Tusen takk for det, det er hyggelig å høre :) jeg er ikke i noe byrå nå. har eget firma som jeg tar jobber igjennom :)

Favorittparfyme?
Akkurat nå er det min helt nye parfyme Flowerbomb by Viktor & Rolf.
Leilighet i byen eller hus på landet?
Hmm,kommer an på. akkurat nå, leilighet i byen. senere med 3 unger og 12 hunder...hus på landet :P
Hva setter du høyest hos en mann, egenskap osv.?
Humor,forståelsesfull,anti drama, handy,omsorgsfull,kjekk,snill,omgjengelig, sosial,utadvent og god selvtillitt.
Hvordan ser en typisk dag ut for deg, med tanke på spisevaner?
You look smashing! :)
takk så søt:) spiser alltid frokost på jobb(har ikke tid før :P ) da blir det brødskive med kanskje skinke og ost eller leverpostei og rødbetter med lett melk til.. liker også big bite veldig godt,så det hender endel at det blir det også!! :P  til lunsj på jobb så spiser jeg enten det samme som frokost sammen med en kottelett eller lunj kake(en slags kjøttkake) salat på ica eller ja,big bite!  Til middag ser jeg helst at noen andre lager den, da spiser jeg hva som helst. men må jeg lage selv blir det pasta og kjøttdeig, pasta de parma i toro pose, nudler eller pølse med brød! (Nei,jeg KAN IKKE lage mat!! :P )  etter det spiser jeg ikke så mye mer bortsett fra sjokolade til tv titting i sofaen. 
 
Oj, skikkelig fint bilde! Hva er din største drøm?
Tusen takk:) Jeg har mange "drømmer" og mål. jeg har også hatt "drømmer" som har gått i oppfyllelse men da er det slik at man liksom har glemt at det var en drøm. rundt den tiden har man allerede funnet seg nye mål! Man blir lissom aldri "fornøyd" å kan si at NÅ er jeg fornøyd.. Jeg ser på mine "drømmer" som ting jeg VIL og SKAL realisere så jeg ser bare frammover,jobber meg i en retning og tar ting som det kommer til jeg kommer dit jeg skal. :)
 
hvor kjøper du alle klærne dine? de du hadde i miami er så kule. bikiniene også. ynglings butikker?
 Hvilke miami klær da? Gennerellt så handler eg mye på de valige butikkene jeg. H&M, gina, zara. liker også veldig godt endel butikker i utlandet som: Top shop,new yorker og river island  feks. sistnevnte er en stor favoritt :)

hei,
følger først of fremst med på bloggen din for inspiasjon til klær, hår og sminke. Så jeg lurte på hvor du finner inspirasjon? evt hvilke kjendiser, byer, butikker, nettsteder? Hvilken klesbutikk finner du alltid noe du har lyst på i? takk for svar
 Ser på mange forskjellige folk,steder og sider.  Har kanskje ikke en jeg ser på mer,men synes blogger som WhoWhatWhere.com ,style by Kling, Knightcat, jak&jill,Kenzas,Fashiontoast,( bare for å nevne noen), er veldig innspirerende. liker veldig forskjellige blogger. men føler jeg har en veldig forskjellig stil også. liker ekstreme stiler samt litt mer classy type cardigan og tights stil til hverdags.  Om sommeren føler jeg at jeg kan freak'e litt mer ut til hverdags også men nå er det for kaldt til det ;) Liker å ta litt tips fra her å der å sette sammen med noe jeg finner på selv slik at man føler seg vel og at det er meg. Kan finne innspirasjon fra kjendiser alt fra Rihanna og lady gaga til Mary kate & Ashley til Lauren conrad og victoria beckham bare for å nevne noen ytterpungter. Ser jeg noe jeg synes er fint så spiller det egentlig ingen rolle hvem som har det på seg ;)  Som sagt over her så finner jeg mest i de vanlige butikkene,da de er de jeg har best tilgang til.

Er du og Natalie Sæther i slekt ?
Dere er så like(og pene) begge to
Vi er ikke i slekt :) men hun er en veldig god venninde :) Vi hører det gangske ofta at vi ligner,så vi gjør kanskje det litt... ;)

faste blogger du leser?=)
nevnte noen over her :) har maaaaaange blogger jeg er innom i ny og ned men liker godt:
Style by kling,jak & jill, kenza, fashiontoast,knight cat,min mote .

hvordan ser trenings/kostholdsprogrammet ditt ut?
 Har ikke noe kostholds og treningsprogram.

bruker du mye sminke til vanlig, og hva bruker du?
 nei,bruker ganske lite sminke. men det er også avhengig av at jeg har en grei tone i huden. tar sol noen ganger iløpet av vinter halvåret,da holder huden seg gylden og jeg trenger ike mye sminke. nå har jeg ikke tatt sol på en gooood stund,ikke sett sola siden miami, så nå bruker jeg kanskje litt mer sminke enn jeg egentlig ønsker.
Men somregel bruker jeg kun facefinity compact foundation fra max factor,solpudder fra dior, øyenbrynstift fra saphora og maskara :) 

hvor høy er du å hvor mye veier du? hvordan sminke bruker du ??:D
 er 1.70 cm høy og veier rund 50 somregel. veier meg ikke sååå ofte men det er rund 50 mer eller mindre.
Spm2: står litt over her men jeg bruker også bla: High definition primer fra make up forever.foundation fra estee lauder, øyenskygger fra isadora, pudder fra makeup factory. har jo masse masse sminke!! men dette er det jeg bruker mest av til fest eller noe av det til hverdags.

kan du vise fram sminken din? :) du er skikkelig pen!
 skrev hva jeg bruker over her men skal se om jeg ikke kan vise det kanskje i et annet innlegg senere.

Jeg også lurer på hvortfor du ikke blogger så mye lengre? Før var bloggen din min favoritt, mens nå orker jeg ikke å trykke innom så ofre siden du oppdater så sjelden. Håper du kommer sterkere tilbake:)
Ja,beklager veldig for det. men det har litt med å gjøre at det har vært et roligere halvår enn vanlig for meg. ikke såååå mye som skjer og derfor lite som er gøy å blogge ;)  men jeg SKAL skjerpe meg! LOOOVER :)

Hvem er ditt forbildet?
Mamma :)

Har du vært sammen me Christian lenge?
Vi har vært sammen i 5 år i mai :)

Hvem er din beste vennine?
Har sååå mange gode venninder :) :) bla veronica, trine, line, kari, carina, tone, Natalie S,Natalie H, Elin, jentene på jobben og mamma!  Dette er jenter jeg snakker mye med og/eller trives godt sammen med. Har også flere venninder som jeg kanskje ikke treffer sååå ofte men som er supre venninder :) 

Noen ferieplaner?
 Driver å planlegger tur til LA meg og chris sammen med tina fra jobben og hennes kjereste. VIL også til NYC med Carina i september!  Skulle gjerne vært i Miami NÅ også,men det ble ikke noe av! :(  hadde vært gøy med en tur til dit også i år :)

Kan vi ikke se noen bilder fra dine yngre dager? :)
Og du fremstår så sterk og fin, du er den eneste glamourmodellen jeg virkelig har fått sansen for - og ja, jeg dømmer veldig lett folk jeg ikke nødvendigvis kan identifisere meg med. Men du er ei flott dame altså! Det skal du vite :)
 Takk det var hyggelig av deg :)  skal legge ut noen jeg... hadde ikke digitalt kamera før (oi,shit nå hørtes jeg virkelig gammel ut!! "i gammledager hadde vi ikke digital kamera" Hesos!! )  jaja, så bildne blir bilder jeg har tatt av albumet mitt :P
 
19år                                                               13-14 år
 
18år                                                             20år
 
Hei Eileen :)
Lurte på om du kunne fortelle litt om fly,hotell og anbefalinger i Miami? :)
aner ikke om hotell desverre, vi bodde hos en kompis der nede. fly da vil jeg anbefale continental :) veldig bra med god plass og fine fly.
Hva likte du i Miami, hvor anbefaler du å handle osv?
Likte ALT med miami ;)  hehe...neida,men south beach er best å dra ut og best å bo. det er her det skjer! Lincon road er shopping gata. noe bra butikker her men mye flere på shopping mall'et Aventura litt utenfor south beach. 
Og fly og hotell å sånn? Pris?
Vi betalte 5000 for fly. gjør research å finn billige billetter :)
Takk på forhånd :)
 Bare hyggelig :)

Kan du skrive ett program der du vise hva du trener og spiser ? :)
Har ikke noe system på det. spiser det jeg vil når jeg vil og trener det jeg føler for NÅR jeg trener....som ikke er så ofte for tiden... :P

10 kommentarer

ANITA

09.03.2010 kl.16:33

hei.

er innom bloggen din ofte, synes du er fin, kul og sjarmerende dame:)

men på det bildet der du er 20år så ser jeg at du va kraftigere enn ka du e no, og før( man da skjønner æ at du va unga da) så kan du fortelle meg(oss) koss du har slanka deg? jeg trur ikke på at du spiser sjokolade hver dag og er naturli tynn! ærlige personer blir likt bedre selv om de kan virke skarpe og frekke;)

Tina

09.03.2010 kl.17:04

Haha, måtte bare kommentere under hær.. Jeg jobber sammen med Eileen, å JO hun spiser opp til flere sjokolader iløpet av en dag, å hun hater også å trene.. Er hun kraftig på det bildet? hmm, da lurer jeg virkelig hvor grensen på kraftig går.. men men.. Er det så uvirkelig at folk faktisk er født tynne og har høy forbrenning??

Marthe

09.03.2010 kl.17:16

Hei. Jeg skriver blogg om min psykiske lidelse, og hverdagen rundt det. Syntes alt for mange er anonyme når det kommer til dette. Håper du kan ta en titt innom, og eventuelt skrive en kommentar. Vil virkelig få frem denne bloggen, så folk kan forstå hvordan virkeligheten kan være for noen. bort i fra det, ha en fin kveld :)

Christian

09.03.2010 kl.17:19

Jeg som har bodd sammen med Eileen i snart 5 år kan si at jo, hun spiser sjokolade hver dag og ikke minst når påske-eggene kommer i butikkhyllene...det er ofte hun kommer hjem med en slik pakke.

Medlemskap på treningssenter har hun også, men hun er det hva man kaller ett støttemedlem:)

Eileen har nok som hun beskriver selv, alltid vært tynn og hennes lillesøster er like så, tynn...

Noen legger lett på seg, mens andre sliter med å legge på seg. Vi er alle så forskjellige. Og var Eileen en del kraftigere som 20 åring,så lure også æ på kor den grensa går...!!!

eileen

09.03.2010 kl.20:14

hei Anita :)

Skjønner at du kanskje synes at fjeset mitt ser litt mere "pløsete" ut om man kan si det slik. Men det er jo ingen nyhet at alle har "valpefett",som det kalles i tenårene mer enn når man blir eldre,. man strekker seg mer med årene og mister (desverre!) ungdomsfjeset når man bekker over 21-22! "valpefettet " blir byttet ut med rynker og aldringsflekker! :P

Må vel heller få si at dine utsagn er særdeles skremmende iforhold til hva du ser på som kraftig! Dette vitner om at mange jenter i dag har et veldig forvrengt syn på hva som er kraftig og hva som er "normalt"! Og hvordan det i hele tatt er mulig å slanke seg fra DET bildet (20år ) til NÅ!? Aner jeg ikke!! Håper for GUDS SKYLD ingen går inn for å SLANKE seg så lite!!! Det er det vel liten vits i spørr du meg! La heller kroppen selv få bestemme det.

Jeg hører jo også på dine påstander hvor tydlig opptatt jenter er av slanking, da du faktisk nekter å tro at noen er født tynne og forblir tynne uansett hva de spiser.

Dette er en utvikling som desverre har tatt helt av i dagens samfunn og som desverre rammer flere og flere unge jenter idag. Mange jenter tror at man ikke kan spise godteri og karbo ,da de innbiller seg at de legger på seg uansett om de gjør det eller ikke! det er flere og flere unge jenter som veier det de SKAL veie i sin alder,som likevel tenker mye på kosthold,slanking,carbo og cardio trening!

Dette er noe man kan begynne å bekymre seg over i voksen alder om man føler det trengs! Når man er ung skal man slippe å ha unødvendige begymringer over det.

Man skal da trene fordi man har lyst og fordi det er gøy! man skal spise grønnsakene sine for å bli "stor og sterk" men ikke for å slanke seg! så skal man som ung ta seg en sjokolade om man har lyst og ikke la vær fordi man tror man legger på seg!

Så håper ingen unge jenter blir påvirket av ditt utsagn her,da jeg absolutt ikke er kraftigere på det bildet!

Body♥love

09.03.2010 kl.20:16

Hei, bare lurte, har du ei datter? (Ang morsdagskortet) Hvor gammel? Klemklem!

EileenK OfficialBlog

09.03.2010 kl.21:18

Bodylove: hehe...neida,har en liten valp :P Behandler henne som barnet mitt da så.. hehe ,derfor "morsdagskortet" fra samboeren min ;)

Makeupartist Heidi Larsen

11.03.2010 kl.00:56

såppass. Måtte nesten tilføye en kommentar her eileen.

Jeg har gått på skole med eileen siden barne skolen. og hun har alltid vært tynn. Så her er det nok ikke snakk om slanking nei.Hun har alltid vært sånn. Noen er tynne andre er kraftigere,sånn er det. Og eileen har aldri vært i nærheten av å være kraftig ;)

Det er så mye fokus på vekt nå blant unge jenter at jeg blir skremt :S

Lille

19.03.2010 kl.15:49

Jeg har skikkelig sansen for deg Eileen!

Håper du ikke synes det er frekt å spørre, men jeg synes du har forandret deg en del i ansiktet siden jeg først så deg i forb. med glamourdamnene på TV...

Har du gjort noe annet enn Restylane? Håper ikke det... synes det er litt skremmende hvor vanlig det er å fikse på kroppen før fylte 30... synes leppene dine var finere før! Du er fortsatt nydelig, ikke misforstå. Men hvorfor synes alle jenter at større, jo bedre?

EileenK OfficialBlog

20.03.2010 kl.01:28

Lille:

Hei,takk for det :)

Tror ikke jeg har forandret meg... vet ikke har jeg det? har ikke gjort noe mer enn restylane nei :)

Men har tatt en gang til med det siden så det KAN være det...

Nå tar jeg ikke så ofte restylane som før, så jeg er fornøyd nå :) så for min del blir de ikke større :)

Man blir litt avhengig tror jeg...gøy med "noe nytt" :P men vil ikke si jo større jo bedre, men man føler man vil ah i litt mer når man ser det begynner å gå ned :) så da gjør man det.

Men men,sånn er det vettu....gjør mye "rart" :P

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits