Hva foregår oppe i hodet på folk??!

Idag fikk jeg en melding om noe sykt på facebook!!

En fyr fra tyskland ,som jeg aldri har møtt eller snakket med før, kontaktet meg og lurte på om jeg kjente ei CARINA JÜRGENS... ?
Og at han hadde en syk  og uvirkelig historie til meg!
(han skrev også endel i meldingen som tydet på at han viste litt om meg) Så jeg svarte han.

Jeg sa at det navnet har jeg aldri hørt før og jeg lurte på om det kommer fra tyskland da jeg heller ikke kjenner noen i tyskland.

Da skrev han:

"Nei,hun er fra Danmark. Hun er ei jente som har brukt mange av bildene dine fra bloggen og opprettet en profil på en tysk "alla facebook" side. Kompisen min skrev med henne/ "deg" i 3 mndr. snakket med henne på telefon hvor hun utga seg for å være DEG! Hun sendte bilder og videoer av DEG til han og fikk han til å kjøre 7 timer til en by i tyskland hvor de skulle møtes! han forventet å møte "deg". Men ingen dukket opp!"

Denne jenta heter tydligvis(muligens?) CARINA JÜRGENS og har innrømmet ovenfor den stakkars tyskeren at alt bare var FAKE men at hun kjenner MEG (eileen) godt!!?
(nå er det absolutt ikke sikkert at hun heter Carina Jürgens eller kommer fra Danmark...men dette var liksom "sannheten")

WHAT?!? 

Hva er det som skjer lissom?!?

Nå har jeg opplevd en del fake profiler av meg her i Norge...men hvor creapy er det ikke at en tysk ,stakkar, har trodd han har snakket med MEG og trodd at han skulle møte MEG!??

Noen vil kanskje si at fyren er DUM!? 
MEN, det er søren meg ikke enkelt å vite når man får modellbilder, hverdagsbilder,videoer og telefonsamtaler av en person hvor alle brikkene passer sammen!

Når man får historier som passer til bildene ,historier som passer til videoene og når man har kontakt regelmessig med en person over telf..... da KAN MAN IKKE VITE for sikkert!

Det som er, er jo at han nå har lært!! Lært å være mere forsiktig og ikke tro blindt på alt på nettet.  Men han har lært det på den tøffeste måten å lære på, å bli lurt! 

Jeg kjenner et tilsynelatende profesjonelt menneske som driver med lignende lureri....det skremmer meg og jeg har kuttet ALL kontakt med vedkommende!!  

Slike folk må man passe seg for!! Det foregår mye rart inni pappkassene der! 
Skruer løse , en rekke ubeståtte "EU kontroller" og noen hjernespisende bakterier!


Vær forsiktig med nettet sier jeg bare!  "verden" blir så liten igjennom denne ruta her....alle kan prate med alle...og alle kan være HVEM MAN VIL! 

Dont trust anyone!

(dette var jo kanskje den lengste teksten jeg har skrevet....noen gang!!!! :P :P  *klapp på skuldra* :P  )


9 kommentarer

Elenaa

04.05.2010 kl.02:22

herregud.. høres ekkelt/skremmende ut :s

Daniel

04.05.2010 kl.04:18

Men så finnes det jo de som faktisk er ærlige også da.. :)

Natalie Sæther

04.05.2010 kl.13:00

sykt..!!

line marlen

05.05.2010 kl.01:34

Slikt er så sykt ille. Det e helt forferdelig hva folk kan få seg til å gjøre. Enkelte tenker jo ikke i det hele tatt, mangler noe helt vesentlig i hodene på slike personer!! Håper alt går bra med deg fordiom, Eileen.. utrolig skremmende, irriterende og trist når sånt skjer!

Elise Andersson

06.05.2010 kl.13:45

oi :s

Fam♡

07.05.2010 kl.05:31

Heii :)

sykt skummelt sånn dær, men du kan jo bare for å slippe slike situasjoner, lage vannmerker midt på bildene dine før du legger de ut på bloggen, med f.eks blogg navnet ditt, slik at folk kan se hvor bildet virkelig kommer fra :)

EileenK OfficialBlog

07.05.2010 kl.12:38

Hei Fam, ja du sier noe der, dumt jeg ikke har tenkt på det før:)

Jeg må se om jeg ikke får fikset noe slikt fremover, takk for ide`n! =)

Har satt Chris på saken...hehe!:p

skeptisk

10.05.2010 kl.21:10

Du vet når man flasher hele livet sitt på internett, så ber man nesten om å bli missbrukt på forskjellige måter. Jeg leser bloggen din hver dag, og syns det er underholdende. Men man skal være forsiktig. Husk du blottlegger deg selv, og dine nærmeste hver dag. Er ikke alle der ute som vil ditt beste.

Bare sånn til ettertanke.

vibekehansen

13.05.2010 kl.14:08

huff, sånne ting er så ekkelt... fant flere sånne profiler den gangen jeg hadde nettby for noen år siden. jenter osm utga seg for og være meg...veldig ekkelt...forstår ikke hva som rører seg oppe i hodet til folk..

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits