Celita må opereres imorgen! :'(Min lille susseklomp må operere kneet sitt imorgen! :(
Hun har noe som er ganske vanlig hos små hunder nemlig et kne som hopper ut av ledd fra tid til annen.
Vi ser det ikke mye på henne og hun gir heller ikke noe uttrykk for noe smerte osv. men vi har lagt merke til at hun hopper over noen steg ,med den ene foten, noen ganger når hun går og løper. 

Uff,blir litt bekymret vettu. det er jo barnet vårt! :P
Men det går fint! de legene gjør jo slike operasjoner veldig ofte :)

så i dagene framover kommer hun til å bare ligge i fanget til matmor å få kos. 
så skal jeg kjøpe inn noe skikkelig godt til henne som hun kan kose seg med! Noe ordentlig gourmet  greier må det være! :)
Tenker jeg må kjøpe en ny leke også! 
Da blir hun glad :)

Celita var med meg på jobb når jeg jobbet på kontor her i høst. 
Hun vil helst ligge oppe på brystet under haken......så måtte lage en "pose"- sovepose om du vil-  til henne slik at hun kunne sove godt ;) så kunne jeg jobbe på dataen med begge hender fri ;)

Prinsessen på erten....

8 kommentarer

Hanne

13.06.2010 kl.22:17

Hei Eileen,

Ser på bildet at du er litt rød rundt overleppen, og siden forgje innlegg handlet om restylane, lurer jeg på om du nettopp har fyllt leppene igjen?

Skal nemmelig ta det selv (etter planen) om noen få uker, men er rimelig nervøs. Kunne du laget et innlegg om hvordan din opplevelse av Restylane er?- Hva du syntes før- etter etc. Eventuelle bivirkninger eller ulemper du har merket?

EileenK OfficialBlog

13.06.2010 kl.22:36

dette bildet er et gammelt bilde,men jeg tok min siste behandling i januar og da var det ett år siden sist.

jeg er ikke den tøffeste når det kommer til sprøyter og smerte...men jeg kan si at det er absolutt ikke noe å være nervøs for.

jeg har ingen negative erfaringer med restylane i det hele tatt! å jeg har gjort det en del ganger nå.

man får bedøvelse og kjenner svæææært llite!

TIPS!

slapp av i stolen når du ligger,legg skuldrene ned på stolryggen og ikke annspenn. pust deretter godt inn og ut med magen!!

Funker på alt som er skummelt og om man er redd for smerten.

Tok nettopp permanent makeup på bryn og eyeligner ,no pain der heller ;)

det skal ligge et før og etter bilde under kategorien beauty :)

Cathrine

13.06.2010 kl.23:27

uff da, men det går vel bra det ja;)

Katten min skal opereres på onsdagen, bah gruer meg slikt.. er veldig redd for at det kan være svulst hun har fått :/ gruer meg sykt ass...

Ingrid

14.06.2010 kl.08:28

Uff, skjønner du er nervøs!! Og patella er noe herk! Masse lykke til til lille nydelige Celita idag <3 Det går så fint skal du se!!! Klem

Linn H

14.06.2010 kl.14:25

hei. lykke til med hunden. jeg har jo min kjære lille jente , som er prikk lik din med akkurat samme problemet... bare hun har det i alle knær. uff. stakkars små. likte soveopsen :) så søtt

Jessica, 17 år

14.06.2010 kl.23:12

det ordne sæ vettuh ;- )

Hanne

17.06.2010 kl.21:59

Så flott. Det betrygger jo litt jo mer man hører om heldig (!) resultater. Er livredd sprøyter selv, men man må lide litt for skjønnheten så dette kan bli spennende.

Takk for tipset! :)

Og Lykke til videre med hunden.

Hanne

23.06.2010 kl.23:19

Kunne jeg foresten spurt om hvor mange ml du fyller leppene med? Evt hvor mye og hvor mange ganger du har fyllt? Dette er jeg nemmelig litt spendt på. Tre dager igjen for meg nå :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits