Brows... ;)


Noen ville jeg skulle legge ut bilder av hvordan brynene mine er nå..
so here u go ;)

Har fortsatt igjen 1 etterfylling men den blir jeg å ta når Lene kommer hjem fra Spania i høst :)

Når man gjør permanent makeup på bryn så gjør man en gang pluss 2 etterfyllinger. på denne måten får man brynene akkurat slik man ønsker :) Man kan fylle på ekstra farge ,få de tykkere eller lenger....og justere om man skulle ønske det :)

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd :) kjempelett om morgenen og man kan bare markere de mer om man ønsker det til fest osv :)

Har veldig lyst å ta dette kurset selv! Synes jo sånt dill  er veldig interessant ,så skal sjekke ut permanent makeup kurs forskjellige steder framover nå ;)


Eye ligneren er forresten også superfin!! :)  5 kommentarer

Trine

24.07.2010 kl.15:13

Vet du ca hva det koster å ta permanent eyeliner make up?

eileen

24.07.2010 kl.18:47

hmm ,tror det koster rundt 3000 :)

Elisabeth

25.07.2010 kl.12:07

Tusen takk for at du la ut bildene, det var til veldig stor hjelp :) Dine ble kjempefine! Nå skal jeg prøve sånn jeg også :) Hva betalte du hos hun lene?

Liinda

28.07.2010 kl.02:32

Har du så høye bryn naturlig, eller kan man legge makupen høyere? Mine bryn er IKKE så høye, og det er gjerne av den grunn at ej misliker mine (i tillegg til at de er uhjelnappet da, så de er typ 3 cm lange :( )

EileenK OfficialBlog

28.07.2010 kl.23:55

Liinda:Brynene mine ligger der de er "tegnet" ja :) men jeg tror no at man kan heve brynene litt om man ønsker et ja :) de gjør det ofte slik som passer din ansiktsfasong best :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits