Båtliv! ;)

 
Idag etter jobb dro vi ut med båten til Rune.  kjørte båten bort til ravnkloa og gikk i land for å kjøpe sushi takeaway på Kos :)
Dro ut på sjøen igjen og til Djupvika hvor Chris,Tina og morten pluss fler var.
Var INGEN brygge eller noen annnen plass å kjøre inn båten rundt der.... ! Håpløse greier! Er ikke denne byen lagt opp slik at man kan bruke båten sin når det først er finvær?!  
Virkelig stupid, så vi kjørte litt fram og tilbake før vi bare måtte stoppe båten å spise der :)


The captain! Sushi mettfjords!!! Smakte like godt forde da.... men fikk ikke møtt den andre gjengen vi skulle møte.... jaja,Line og Rune er ikke et duuumt selskap ;)


5 kommentarer

julie

29.07.2010 kl.10:40

hvilken rett vil du anbefale på kos? :)

er det forresten aldersgrense?

Eileen T

29.07.2010 kl.11:37

Hei! Lurer bare på en liten ting, som jeg har lurt på helt siden glamour jentene gikk på tv'en. Den badedrakta med ringene i livet som du har på deg i introen av glamourjentene, vet du noe om hvor det går ann å få tak i en slik? Den er jo bare så sykt fin. Vet at det er lenge siden altså men går jo ann å prøve:# Håper på svar. #siden vi har samme navn hehe)

Hilsen Eileen.:)

Elisabeth

29.07.2010 kl.17:34

Kor e solbrillan fra?:)

29.07.2010 kl.23:30

Det er noe fryktelig kjent med han Rune....hmm. Hva heter han til etternavn? Er han i fra Trondheim?

EileenK OfficialBlog

30.07.2010 kl.00:17

julie: dragon rolls! Himmelsk gode! :)

Eileen ;) Jg kjøpte den på H&M vertfall. Du kan jo se på forskjellige shopping nettsider om de har der. eks: asos.com, lingerie4wholesale.com, victoriasecret.com, topshop.com osv....

ellers så lager Sandra edlund HELT SINNSYKT kule monokinier! Gå inn på :

blogg.cekrets.se å spørr henne der ;) Hun har mye forskjellige modeller ;)

Elisabeth: ray ban

Ja,Rune er fra Trondheim :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits