FitFlop pakkeee!! :D

Pakke pakke i posten!! :)

Og jeg er en lykkelig eier av disse syyykt behagelige og ikke minst veldig kule Fitflop maklukene!

Har gått rundt i noen slitne wannabe uggs i vinter....og har sett på noen nye gode vintersko, så disse var bare rett i blinken for meg! :)
FORNØØØYD!! :)

For dere som ikke er veldig kjent med fitflop sine sko og sandaler så kort fortalt så lager de sko/støvler/sandaler som gir litt ekstra trening for rumpe, lår og legger når man går med de(ca. 10-15% per steg). Dette skyldes måten de har konstruert sålen i skoene på. den som har ulik densitet i helen, midten og tuppen.  Dette Skaper en instabilitet når man går med de, men det oppfattes ikke som annet en veldig komfortabelt. Denne ustabiliteten gjør at muskulaturen i legger, lår og rumpe aktiveres mer enn ved bruk at vanlige sko.

Fitflop får du bla kjøpt her:  
Lillevinkel Sko, Agnar Hagen Sko, Grensen Sko, Shus, Benedicte Ferner (Oslo), Scabal (Bergen), Suuz og Boutique Bello (Trondheim), Madonna og Villa Rosa (Stavanger/Sandnes), Kara (Haugesund), Kammegaten Sko (Tønsberg) og Kriho Sko (Fredrikstad).

Eller du kan kjøpe de hos www.whynotshop.no

Jeg har modellen Mukluk tall Chestnut.
Bruker str 38-39 i sko og i disse har jeg 39, så anbefaler å kjøpe en str slik at du har litt rom  ;)

EEEEELSK!! <3<3<3 Nå kan vinteren bare bli! ;P


3 kommentarer

Helene

16.11.2010 kl.08:14

Kjempe fin blogg :)

Jannicke

16.11.2010 kl.13:30

Tøffe sko! Ønsker meg :-)

Btw, du er definitivt Norges peneste dame. U Rock!

Klem Jannicke

Anders

16.11.2010 kl.16:33

Hey Eileen,

Jeg skrev til dig forleden, men har ikke lige hørt svar. Du må meget gerne skrive til min mail, så vi kan snakke om mulighederne for at udvikle din blog.

de bedste hilsner,

Anders.

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits