Oslo weekend- NM i frisør 2011 :)

På fredag dro jeg og Tina til Oslo. Fikk slenge oss med en kompis som er flyger så flyturen ble jo så billig som en busstur! :) flax, og kjempe snillt!!

Bodde på et kjempefint hotell,som jeg også fikk fikset gjennom noen kontakter. Greit med kjentfolk som ordner opp litt for trønderbataljonen ;) 
Fikk fikset oss litt for kvelden før vi dro på en arrangert VIP-middag på Emil & samuel. Hygge med tapas,drikke og god stemning! :) Så takk Morten for hyggelig invite! ;)  Hadde med oss Trine som også er fra Stjørdal men som har flyttet til oslo.
Dro bort til La belle sole en tur etterpå. stort liv der da,men lite kjentfolk egentlig,så ble noen dansemoves før vi tok turen til kebabsjappa og hjem ;)

Litt groggy,men kveldens antrekk ;)

På lørdag gikk vi til Egon å spiste en pizza buffet frokost med myyye dressing!! Gjorde godt :P  senere kom Laila og Line også ;)


Fikk stressa oss hjem for å fikse på fasaden før NM banketten og kåringen av Årets frisør 2011,som ble holdt på Plaza hotell :)


Laila og Tonje fra vår salong var nominert til årets frisør i region 1 sammen Kenneth solbakken og Kristine svanem.


Det var Kenneth Solbakken som gikk av med seieren denne gangen, han vant også prisen Årets Frisør så gratulerer så mye!! Sykt kule bilder som Stian Foss hadde tatt! :)


FAB girlsa! :)

Rocker med god guttene Erik & Kriss i bakgrunnen!! :) Ble vill stemning da de kom på scenen!! ;)
ØLBRILLAR PÅÅÅ!!!! :)Når banketten begynte å løsne litt dro vi opp på backstage rommet til gutta boys. Utvekslet noen gode stories og fikk catcha opp litt :P 
Slik var håret mitt denne kvelden btw... satt opp på 3 min!  :P

Laila og Line dro hjem :( begge to har brygga på noe sykdom de siste dagene!! TYPISK! Så jeg og Tina fortsatte alene.Erik er ruttis å drar hjem tidlig mens Kriss ble med vidre en tur :)Eirik,som jobber med gutta ,ble også med vidre etterhvert  og vi dro til Kunstnernes hus. Artig plass med mye folk. skjønner ikke helt når de stenger der for vi dro ikke dit før i 2 halv 3 tiden eller noe... var jo der litt også før det stengte..jaja... Gøy var det vertfall! Dro tilbake til Plazan hvor vi møtte opp med trønderbataljonen!! Var jo sykt mye kjentfolk på banketten så fikk møtt opp med folket litt før vi tok turen hjemmover!

Ble en virkelig gøyal tur!! Flyet vårt hjem idag dro ikke før 20.00. Fikk sjekka ut kl 14. Tina var urven så ble på hotellet bare mens jeg dro ut for å møte Erling,Andreas,Stian, Kenneth og co for lunch på kjøkken og bar på yongstorget.

Kom hjem safe and sound nå ikveld og klar for ei ny uke med jobb før det værer til Barcelona på jobb der en uke :)  Blir bra med noe annet igjen og en aldri så liten tur :)

 

 

15 kommentarer

sissi

07.02.2011 kl.16:55

restylane gone wild på deg snart altså!!

jay

07.02.2011 kl.18:16

Hvor er det skjerfet kjøpt?

Siri

07.02.2011 kl.19:32

http://www.hipster.no/labellesole/album/181/

eileen

07.02.2011 kl.22:15

skjerfet er kjøpt hos freequent ;)

Christine

08.02.2011 kl.22:37

Hei. Så fin du var på håret!

Har du noen frisører i Oslo å anbefale som er flinke til å farge hår i kalde toner med naturlig spill?

et eller anna

09.02.2011 kl.06:07

Oj, det var voldsomme lepper på deg dame! Synes det hadde vært en god del finere om du hadde roa ned litt! Just as u know!

line

09.02.2011 kl.18:10

wow! nå må du ta ett pust i bakken å tenke deg litt om her. du som var ei så søt å fin jente! det ser jo fysisk vondt ut å være deg for tida... ro ned litt på restylane-fronten, for guds skyld... du ligner mer og mer på en transe i et desperat forsøk på å se deilig ut. du er jo helt nydlig naturlig jenta mi!

eileen

09.02.2011 kl.18:24

christine:

ikke vært hos noen frisører selv i oslo egentlig. med adam og eva skal være bra og tony& guy :) det er de to som er kjent for æ være bra vertfall :)

et eller anna:

Det heter "just SO u know" , men godt forsøk! ;)

Line: takk for at du stikker innom ;) flere treff på siden min vettu :) bye bye and come again :)

geir

09.02.2011 kl.18:33

du ligner snart en transe..hihi:-)))

Christian

09.02.2011 kl.18:56

Utrolig hva enkelte kan kommentere, men at "jenta mi ligner snart en transe", den var ny...hahaha!

Tydlig at bla du Line følger bloggen heftig;)

eileen

09.02.2011 kl.21:46

"Geir" : takk for at du prøver ;) stikk gjerne innom flere ganger og legg gjerne igjen en kommentar eller to ;)

geir

10.02.2011 kl.17:20

jeg bare morer meg jeg vet du--men transe var et kompliment til deg haha :-)

eileen

10.02.2011 kl.18:58

tusen takk for at du stikker innom flere ganger om dagen Geir :) hjelper på treffene mine som gir penger i kassen det vettu ;) så værsegod, av den grunn får du veldig gjerne lov til å syns jeg er transe ;)

Vigdis

10.02.2011 kl.21:58

du er så utrolig flink å skrive og blogge, alltid like gøy å titte innom : )

Hvordan er det du har så mange kontakter i oslo, og kjenner Erik og Kriss? Var vel maaaange hundre frisører der, så hvordan klarte du å komme backstage? :D Så værtfall koooselig ut, liker at du lever livet fullt ut! U go girl ;)

me

12.02.2011 kl.11:35

Vær så snill å ro ned på restylanen, tror ikke du ser det selv for du er så vant med leppene dine, men nå begynner de å se veldig unaturlig ut. Ikke bli som Nikki Cox, for du er så vakker naturlig (og det var hun også): http://celebritysurgery.net/nikki-cox-lips-lip-injection-before-and-after/

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits