Første helg i Barca ;)

Da er jeg altså hjemme igjen etter ei laaaang uke med jobb og noe kvelds hygge i Barcelona ;) Ble desverre lite blogging da jeg ikke fikk opp nettet før over helgen og da gikk dagene I ETT KJØR!! absolutt INGEN tid til overs what so ever... så ble en liten tørke periode desverre...kommer sterkere tilbake ;)

Kom ned til Barcelona sist fredag og hadde hele helgen fri før fulle dager med jobb fra mandagen av. 
Brukte helgen til å shoppe,spise god mat og fikk tatt oss en real fest på lørdag ;)

Jobben i Barcelona er slik den har vært de siste 3 årene nå. Jeg og Toril er med Boost Communication sitt team på Mobil messa der for å jobbe med promo :) Veldig gøy men veeeeeldig lange dager ;) Så godt å få slappet litt av helgen før.Bodde på et annet hotell enn årene før. veldig fint hotell men ikke like sentralt,men kun en liten busstur unna shoppingen ;)

Da vi kom på rommet hadde vaskedamen satt opp ALT for lufting!! I Barcelona i februar er det ikke varmere enn rundt 12 grader om det ikke er sol, så det var passe kaldt på rommet vårt.

skulle sette på den noe utradisjonelle varme vifta og prøvde så godt vi kunne å forstå hvordan vi skulle "få mannen til å gå inn i huset..." som det står på "bruksanvisningen ved siden av! :P Mannen kunne tydligvis ikke gå så måtte få en teknikker til å hjelpe :P

(hva skjedde med å bare ha en knapp for varme og en knapp for aircondition egentli?? Mann ut og inn av huset..??! veldig komplisert!! :P )

Utsikten fra rommet.....

En kollega kaldte det bare Barcelonas erection.... ? :P Jah...vet ikke om utsikten ble noe bedre av det utsagnet!! :PFredag ble en rolig dag med middag på en restaurant nære hotellet. Lørdag dro vi inn til La rambla for litt shopping :)
I Barcelona hadde de begynt Valentines forbredelsene allerede noen dager før..... denne karen i vinduet hadde jo kanskje helgens letteste jobb??? ;)

Fikk brukt litt penger på salget der borte. salg på vinterklær i massevis og her hjemme er vi jo så "heldige at vi kan bruke boblejakka noen mndr til... ;)   Så fikk kjøpt meg to varme jakker,en vår/sommer jakke,cardigan,genser,topp med fjær,veske,armbånd bla.

veldig fornøyd med fangsten :)


James fra sør afrika, Toril og meg.
Senere på lørdag bar det til en restaurant Taller de tapas, som er en kjempe fin plass som vi har besøkt denne lørdagen i 3 år nå ;)


Bossen Øystein med Morten .  Gutta boys fra Adaktus bla. Andy og James fremst var med Boost ;)Laaaange bordet!! Vi var rundt 20 stk tilsammen...og med 4 jenter og resten gutten blir det garantert god stemning!Jeg og Toril var plassert innerst og i mitten av langbordet...så istede for å rote i masse folk...så ble løsningen under bordet på vei til toalettet ;)

Jeg fikk også innført shoe-shoten  utover kvelden! ;P  
Som en av våre Dubai kollegaer sa: "If you did something like that in Dubai... You would'nt only get kicked out of the restaurant... you would be kicked out of the COUNTRY!!" :P hahah!  Han sa også at han hadde fått et kultursjokk når denne turen var over!! :P

Etter maten og desserten dro vi videre til Opium,som er en stor nattclub i Barcelona. 
Virkelig hygge her også med mye liv!! Fikk tatt noen african moves med søramerikaneren James,tatt noen drinker i baren og mingla litt før turen dro hjemmover utpå kveldinga! 
På turen hjem hadde jeg, Øystein og James tiiiidenes taxi tur!!! Max partytaxi med en livat taxisjåfør. vi var ikke dåligere da vi hang ut rutene og James sprang ut av taxien på hvert røde lyskryss og tok noen runder rundt taxien  før han hoppet inn igjen før det ble grønt!! :P

Good fun!! ;)

På søndag var det mest rolig. Dro opp til messeområdet for å skaffe pass til uka som nermet seg og etter det fant jeg og Toril etterhvert et søndagsåpent kjøpesenter å fikk shoppa litt mer :P

La oss forholdsvis tidlig og var uthvilt til mandagsmorgen da vi måtte opp kl 07.00 :)

Herlige helgen!! ;)

Én kommentar

Heidi

21.02.2011 kl.21:55

Kan du væresåsnill å legge ut den ultimate musikk lista til vorspiel, står bom fast.

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits