Miami...look out!!!! ;)

DAH! Drar vi jaggu til Miami i neste uke!!  ;) Jeg og Carina skal nedover på winter music confrence bla og for å møte gode venner! :)

Blir såååå godt å komme seg bort litt...som sagt så er det mye nytt som skjer i livet for tiden så en aldri så liten ferie kan ikke skade..og det passet som hånd i hanske akkurat nå ;)

Tam ti taaaam!!

Morsjan er en perfekte reisepartner på slike impuls-turer! Vi er Impuls-teamet nr 1! ;)

Det er jo litt over et år siden vi var i Miami sist....syyykt fint der og perfekt uteliv ;) Så blir det max hygge å møte venner og bekjente igjen! :)

Srat til oslo først da.... Carina skal på Taylor swift konsert mens jeg drar ned for å møte Trine samt at vi slenger oss med på en fest etter konserten! :) så får snusa litt på oslo livet først også ;)

Miami here we come!!! :)

 

We know how to rock miami!! ;)

 

6 kommentarer

Carina Dahl

06.03.2011 kl.00:51

Love u moooooooooooooor!

U and me babe, me and u!!!

thespanishgirl

06.03.2011 kl.01:41

heeeldig, jeg og vil :P

Marie

06.03.2011 kl.11:28

Er jo fælt så spent på hva som skjer når du er så hemmelighetsfull ;)

Sabita

06.03.2011 kl.12:34

God tur, kos deg :-D

Hanna

06.03.2011 kl.17:06

Så gøy:) skal selv til Miami i neste uke!

ALEXXIS

08.03.2011 kl.15:07

åh miami..så digg da:)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits