Enda et hjemmelaget smykke! ;)

Satt her ferdig med det forrige smykket og skulle til å pakke....men fikk pluttselig så lyst å lage enda et smykke.

Her brukte jeg et silkebånd som jeg egentlig skulle ha til gardinbåndene men fant ikke samme farge...så, fant jeg noe beige tau i en hobbypose jeg hadde liggende ;)

Sydde silkebåndet litt sånn randomly på tauet....fant ut at jeg syntes båndet ble for lite så jeg kom på en t-skjorte jeg hadde i skapet som jeg faktisk "arvet" fra veronica!! (sorry vero, fargen på den passet perfekt til silkebåndet så skjorten gikk rett i klippen! :P)

klippet opp noen remser fra t-skjorten å lagde 3 små rosetter og to litt større. Klippet også opp to remser til snøringen bak. Silkebåndet jeg hadde satt igjen på endene for å knyte, klippet jeg bare av så jeg kunne lage to små rosetter av silkebånd også og feste på de 2 store stoffrosettene.Sydde så rosettene på silkeremsen. De forskjellige stoffene gir en fin brytning i hverandre så selvom fargen er ganske lik ,stikker rosettene seg fram forde :)

Sydde så på 2 knyte remser på hver ende :)

and TAM TI TAM! Så ble det sånn ;)

Tenker jeg blir å bruke dette smykket til det rosa skjørtet istede da det var en slik farge jeg først ønsket til skjørtet. men fant ikke gardintau i denne fargen ....men fikk smekka sammen et statementsmykke forde ;)

 

NÅH!! MÅÅÅÅ jeg serriøst pakke!!!!

6 kommentarer

Det vart jo rååfint!

Jeanette M

09.03.2011 kl.02:37

Du er så kreativ! Det ble utrolig stilig :D

Marie

09.03.2011 kl.13:23

Hei! Fine smykker! :o) Jeg venter i spenning på at du skal fortelle om denne forandringen...er så nyskjerrig!!! :o) Hva er det??

Ida Elise

09.03.2011 kl.18:51

Såå utrolig fint! Du e kjempe flink Eileen :) Du e så kreativ!

Rebecka

09.03.2011 kl.19:12

Nice !! Kreativt :)

iris

09.03.2011 kl.22:35

nice, jeg elsker turkis!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits