Trivsel i Oslo :)

Kom til oslo tidlig idag. Trine møtte meg på oslo s og vi tok bussen hjem i leiligheten som hun leier mens hun bor her.
Sløva på sofan i noen timer før vi dro inn til byen. Trine hooka opp med noen venninder fra Canada mens jeg dro opp i bogstadveien å møtte på kjæreste kjæreste Natalie!!! SÅÅÅ alt for lenge siden sist nå! Hun var bortreist sist jeg var i oslo så er faktisk over ett år siden jeg så snuppa sist! Så var kjempe hygge å få catcha opp og slarva litt ;)

Natalie er jo super opptatt for tiden også med sin nye smykke collection fra Jewls of Norway!!
Hun har nettopp fått ut noen nye kule herresmykker som du kan finne her og ellers har hun en haug av døds fine armbånd og smykker for damer også! :)

Etterpå møtte jeg opp med Trine igjen og vi dro på butikken å handlet snooop og benka oss ned forran TV'n og PC'n. 
Bare noen timer til jeg skal dra å ta bussen igjen nå og vidre til gardermoen å møte opp med Carina ,som har vært på konsert med Taylor Swift idag.

and then, off we go to MIAMI!!! Cant wait!! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits