Tam tii....In Miamii :)

Tok fly tiiidlig imorrest til Paris så nesten direkte til Miami. 8 timer lang flytur men fikk sovet ,spist ,slarva og drukket viiin så turen gik fort ;)

Når vi kom frem sto driveren vår å ventet på oss. Kjørte oss til huset vi skulle bo og DA ser vi søren meg at her har vi jo vært FØR!! Så sykt!  Fikk en guidet tur i dette huset ifjor sammen noen ANDRE venner av oss fra Miami som også kjenner han som bor her. Og NÅ bor vi her med våre venner fra NYC. Small world :)

Nå skal vi fixe på fasaden å joine en BBQ her i villa huset.  Etterpå bærer det til Arkadia med Erick Morillo som DJ!

PEIS PÅÅ og blogger flere bilder imorgo! ;)

6 kommentarer

Have fuuun!

Christina ballerina ;)

11.03.2011 kl.10:16

kjenner jeg er passe misunnelig.... var i Miami i januar i fjor på jentetur... sukk.... Jeg er født i fiel land.... :-(

Sabita

11.03.2011 kl.11:25

Kos dere :D

Mathias W - Glad gutten

11.03.2011 kl.17:18

Jeg har skrevet et innlegg om mobbing på min blogg nå, det er jo et veldig viktig tema så jeg håper du kan si din mening om saken på bloggen min :- ) God helg uansett !
heldiig!

Mamma

14.03.2011 kl.09:31

Kom hjem :-)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits