First day in Miami!! *Looove!!*

Ble ikke mye tid til blogging de siste dagene her gitt! Så her kommer en oppdatering av vår fantastiske tur!!

Landet i Miami etter en 8 timers tur fra Paris :) Turen gikk fort når man har partner in crime,"Carl",med som sete-nabo ;) Spiste ,drakk vinoz og jabba høl i hverandre og alle rundt ;P Pluttselig var vi i Miami og utenfor sto driveren klar med "kvaale-skiltet" sitt og turen gikk mot south beach :)

ååååh,som vi savnet South Beach!! Sooo good to be back!! ;)
I Bilen hadde vi vann og blar og jaggu var det kjentfolk i bladet også !! ;) Now we know we'r back! ;)

Det syke var,som sagt ,at HER var vi jo i fjor også!! Med noen andre venner av oss. og denne gangen skulle vi bo her ;) Vi hadde rom øverst i hjørnet der,hvor høyrehånda mi peker ;) fin den ;)
stairway up to heaven ;)


Liten kjapp oppddatering på mail og div i vinduskarmen på rommet vårt.var litt overskyet denne dagen så timene gikk fort til vi skulle begynne å fixe oss for BBQ og bytur!

Bilder kommer ;)

 

4 kommentarer

Stilig da! : )

eileenagate.blogg.no

15.03.2011 kl.17:28

kjempe kul blogg digger den blir glad om en kommentar tilbake

Amyy

04.04.2011 kl.19:50

leide dere rom eller bodde dere hos noen dere kjente? skal nemlig til Miami og ser litt på hoteller osv.. derfor jeg lurer.. kan du svare på mail?

EileenK OfficialBlog

04.04.2011 kl.20:39

Amyy: Bodde til noen vi kjente ja :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits