Kristian Aadnevik for Riccovero event!

På Onsdag jobbet jeg og Toril på en event på Kleins for Kristian Aadnevik sin kolleksjon for Riccovero.

Jobben gikk ut på å ha på seg kjolene og servere champagne :) Nice jobb ;)  
Så sinnsykt mange fine kjoler i denne kolleksjonen!! Kunne tenkt meg flere av de selv...men var faktisk så heldige at vi fikk velge oss ut en kjole selv om vi ville ha !! :)

Litt gøy å ha en slik fiiin designerkjole da,så falt pladask for denne lille hvit/gråe kjolen nr 2 fra venstre!Kjolen koster 3500,-  men Kristian Aadnevik designer også for Roberto Cavalli og har vanligvis kjoler til rundt 30 000!! så dette er jo bare et kupp!! ;)  Skal i bryllup til sommeren så det blir kanksje denne da ;)  tørr ikke bruke den på byen så det må bli til slike spesielle annledninger ;)

Likte også denne tunika/kjolen i lys pudder som henger helt innerst i hjørnet der. kan brukes både som kjole og til bukse ;) Veldig nice :)

Minmote.no hadde en sak om kolleksjonen for en tid tilbake. du kan lese den her!
3 kommentarer

Va det den korte eller lange du valgt? Hele kolleksjon va nydelig!! Heldig du e :D

Hanna Helsø

20.03.2011 kl.00:26

Sykt fin kjole!!

Therese

20.03.2011 kl.13:12

fy flate Eileen, du er heldig som får være med på sånne arrangementer... Du har kontaker skjønner jeg :))

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits