A sunny day on the yacht! :)

opp kl 9.00 dagen etter igjen å fikk noen timer alene på Yachten før heile gjengen kom stormende og vi skulle ta med yachten ut på tur ;)

Musikk for fulle mugger, champagne til lunsj og god stemning på en yacht...er ikke dumt!! ;)

Matt og Johnny serverte champagne ;)

Nice view! Vi ankra opp utenfor en "øde øy" . la ut jaquccien,vannscooterene og etterhvert kom det flere båter å ankra seg opp "vegg i vegg" med oss så vi hadde tre båter med full fest!! ;)Vi dro også en tur ute med scooterne. jeg satt på hos Mark. han er foresten en kompis som i ble kjent med i fjor når vi var i Miami...han kjenner også gjengen vi var med i år,så verden er ikke så stor der borte heller ;)

Carina satt på hos Mashall og vi kjørte rundt ute på havet i ,hva jeg tror var, over en time!! Men gøy var det :)Festen fortsatte på båten mens vi var borte ;)Syykt god mat som staffet dirket opp med ti oss!! bare velge og vrake av forskjellige sandwicher,snacks og dip.
Godeste Bill var i godt humør ;) solen begynte å gå ned og tiden var klar for å dra hjem til huset å skifte  for nok en runde på byen ;)En kjempe fin og ikke minst veldig gøy dag ute på sjøen! :)

5 kommentarer

20.03.2011 kl.18:11

Det ser fantastisk ut.

Klem Lene T

ingrid 18 fra trondheim

20.03.2011 kl.22:57

e så fette misunnelig!!

chillen som faen i miami!! æ og vil!!!!!!! men nejda, stuck med skole og støgt vær.......

sykt babe du va btw.

Carine

21.03.2011 kl.00:00

Herremin Eileen, så utrolig flott du er!

Vibece

21.03.2011 kl.14:04

Weeeee! Jeg reiser til Miamia om 3,5 uke :D

erik sjon

22.03.2011 kl.10:09

all ære til typen din som ikke blir jealous ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits