Last night out in Miami! LIV it is! ;)

Klar for nok en runde ut på byen I mIAMI. Denne gangen spiste vi ute og deretter dro vi på LIV som er en syyykkt stor og hot plass!! Rocka mye her ifjor også ;) denne kvelden var det Luciano som spillte :)

Carina serverte Champis mens jeg leika med Chreddar voffsen! ;)We got a thing for baggage trolleys ... ;) i know this happend in NYC too ;) sorry gul munn...vi fikk spandert Tic tacs :PDinnertime! ;)LIV var pakket og god stemning. Carina dansa i sofan med bla noen svenske bekjente Valerie og Molly.


meg og Marshall            og      Billy ;)

Gikk litt rundt inne på LIV og møtte på noen kjentfolk også! Når det er WMC i Miami så er det jo naturligvis mange musikk folk der ;) Møtte Nadde-RedOne og hans producer crew,Billy og Affe, som var i Miami for å jobbe med  bla Pitbul. De bodde hos Jennifer Lopez og Mark Anthony og vi ble budne dit på nach.... trøtte som vi var takket vi pent nei. trøttis tryner er ikke gøy på nach! Før vi dro møtte vi også våre venner fra ifjor Michael og marko som hadde bord inne på VIP'en så vi fikk sagt hei til de også! :) Hygge :)

Meg, dude,carina og Affe.Finish confetti ;)

En fin dag ute nok en gang. Vi var forholdsvis rolige og en smuuule trøtte så ringte driveren og smøøyg oss hjem litt før alle andre ;) Vi skandinaviere blir fryktlig slitne etter en laaaang dag i sola vett ;)  ikke vant til sånt :P

7 kommentarer

Anonym

22.03.2011 kl.08:28

Pass deg så du ikke en dag møter deg sjøl i døra ...

SunTzu

22.03.2011 kl.13:21

Har dere drukket noe gult eller?? :)

MIA ULVANG

22.03.2011 kl.13:28

heldige du er!! :D kos deg!

ole p

22.03.2011 kl.14:16

godt gjort at kjæresten din ikke blir sjalu på dette ass!! du farter rundt og flørter med alle gutta og tar bilder og legger ut på bloggen mens typen må nøye seg med å følge med på ditt fantastiske liv fra skjermen.. ihaa!

EileenK OfficialBlog

22.03.2011 kl.14:45

ole p: tror han selv skal få svare på det ;) så slipper du være så bekymret på hans vegne ;) Bare fordi DU ville freaka ut og ikke har selvtillitt nok så betyr det ikke at alle andre føler det samme vettu ;) Det er DERFOR jeg ikke er sammen med en sånn som DEG ;)

Christian

22.03.2011 kl.16:02

Kjære Ole.

Ett forhold bygges på tillitt og ærlighet. Sjalusi er ett kjent fenomen som er hovedgrunnen til at de fleste forhold splittes.

Så lenge man kan stole på hverandre så spiller det ingen rolle om frk Røst reiser på ferie med Carina og får en opplevelse for livet. Om hun er her hjemme å fester eller om hun er i Miami, så spiller vel ikke det noen rolle?!?!

Hvorfor leve ett liv som de fleste, ett" A4" liv? Du mener hun skal sitte hjemme med meg og holde hånden og se film? Uten at jeg vet det, så er kanskje du en familiefar, godt fornøyd med å våkne opp om dagene, dra på jobb, så å komme hjem, kanskje se tv og hobby, for så å legge seg. For ett vakkert liv.

Noen, som eileen, vil oppleve noe og så lenge man får muligheten til å reise bort, se og gjøre noe annet en å sitte hjemme i Trønderlag, med kun minugrader og drittvær, så ser jeg ingen grunn til å holde henne igjen.

Om jeg ønsker å reise bort med gutta, så gjør jeg det. Neste tur blir kanskje Las Vegas, så får vi se om kanskje Eileen legger ut noen bilder fra vår tur, der jeg får lapdance og fra poolparty`s:)

Vi stoler på hverandre og det kommer man langt med!

Lykke til Ole med ditt liv!

ole p

23.03.2011 kl.22:45

hu lurer deg glatt...

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits