Last day in the Miami sun! :( Back to vinter...

Oppe tidlig kl 09.00 igjen dagen derpå ;) flink asså ;) og litt pga jetleggen også tenker jeg ;)
Skuer inne i kjølen for å finne noe frokost... Ble en vann og en cola og ellers sto det nystekt pølsegryte og eggerøre og ferske bagles på kjøkkenbenken ;)DET duger absolutt å nyte på verrandaen ved brygga ;)


Blir aldri lei av yachten...så la oss der, alene, i noen timer denne morgenen også ;) herlig :)Captain shawn og staffman Joe var så snille å la oss få ta med jetscooterne ute en liten tur. Fikk rasa fra oss litt på de før resten kom og yachten forlot brygga nok en dag med alle ombord ;)


LOVE yacht life :p
Cruise'n ;)


Matt,Brittney og Benjamin.


Var ganske mange folk med ute denne dagen også :) siden det var vår siste dag i Miami så tok vi med oss bagasjen og pikkpakket vårt med på båten så vi fikk utnyttet hvert minutt vi hadde denne dagen  ;)Vine anyone ? ;)Rett før vi skulle dra ,kom det en annen båt for å legge opp ved oss. det var Timothy og hans gjeng :)

Klokken begynte å bli halv 5 så vi måtte begynne å dra inn til land for å dra til flyplassen :(

Vi,Brittney og Alejandra tok en mindre båt som vi hadde med oss og Joe kjørte oss inn til land hvor driveren skulle komme å plukke oss opp :)
And off we go! :(  Fikk en Bodyguide til å vise oss veien igjennom Mondrian. Driveren kom å plukket oss opp der og vi fikk skiftet i bilen på vei til flyplassen! Effektivitetene selv vi asså! Sløser ikke med tia ;)

Var litt redde for at vi ikke skulle rekke flyet da det pluttselig hopet seg opp kø utover,men det løsnet fort og vi susa vidre! :)  Gikk så bra som bare det :)

Flyet fra Miami derrimot måtte stå en TIME å vente på ei sulle som brukte laaaang tid på taxfree'n!!!!! Så naturlig nok så ble hele flyturen forsøvet med en time! Dermed rakk vi ikke vårt neste fly som var fra Paris til Oslo!! Kriiiise!! Carina hade en viktig TV jobb samme dag så hun MÅTTE med et fly kjapt som fy! så hun bestillte ny billett for å komme til Oslo i tide. Jeg ventet like så godt to timer extra på flyet vi fikk booket om til....så ble sittende 4 timer alene på en terminal i paris å se i veggen.... festlig ;P  Kom til oslo i 6 tiden å måtte vente enda 2 timer til trondheim og så etter en time med flytur igjen var jeg endelig hjemme ! :P

Fryktelig så mye styr det skulle bli på hjemmturen,men det var absolutt verd det!! ;) og jeg tar gjerne litt styr for å få oppleve Miami flere ganger ;)

Hadde en suuuuper tur med Morsjaan, gamle kjente og nye :) 
Gjør godt for en rastløs kropp som meg :P

Når jeg kom hjem hadde vennen kjøpt inn bord til gangen og div. :) supert asså :)
Så var det noen rolige dager i forrige uke hvor jeg kun sløøøva!! Trena ikke eller noe !! Skam!
Men har fått noen bestillinger på malerier som jeg har holdt på med og fikk levert det ene idag, så er det noen dager  med trening og div denne uka så blir det litt nytt frammover som jeg snakka om ;)

Så blogger om det imorgen :)

 

4 kommentarer

Therese Birkeland

22.03.2011 kl.16:37

så hærlig ut :)

ani

22.03.2011 kl.16:49

hei :)

hvor er den hvite bikinien fra ??

ser ut som dere koste dere masse :D

EileenK OfficialBlog

23.03.2011 kl.18:20

ani:den er fra Bizzy B i LA ;) Beatrice sin design ;)

Linda-Mari

25.03.2011 kl.20:34

hvor er solbrillene til carina i fra?

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits