Helgen med bla. bursdagsfeiring ! :)

På fredag  begynte jeg i den nye jobben på Ahead! Fulle lister og en veldig bra start :)  Etter jobb hentet chris meg og vi kjøpte med oss kos-sushi hjem. Senere dro jeg ut en tur for å møte Rune,Erling,Espen,Kurt og co på Crash.

Chrash hadde 3års jubileum så måtte ut å snuse på feiringa ;) ble en rolig fredag da jeg skulle på jobb daen etter,men absolutt hyggelig forde :)

Lørdag var jeg også på jobb :) full liste da også så dagen gikk fort. På kvelden var det duket for bursdagsfeiring!! :)

feiring av bursdagen til Søte Mijeta og vakkreste Toril :) Kjempe hygge,hvor vi jentene satt samlet først og guttene satt nede å så fotballkampen ;)

Etterhvert kom hele røkla opp og vi var en god bunch med en lett blanding ;)Rune ,meg ,bursdagsbarnet Toril og Kurt litt sånn bak der ;)Det andre bursdagsbarnet Mirjeta :)Senere dro vi på Vega....her møtte vi bla Arnt-kallesin king- !

Fikk sittet samlet en stund før alle ble spredd for alle vinder....sånn er det jo ofte. Dro også innom crash en snartur for å møte en annen gjeng der :)

Lørdager er jo ikke så veeeldig spennende i denne byen ,mn denne var jaggu hyggelig som fy!!! :) :)

 

4 kommentarer

Bente

28.03.2011 kl.12:41

Nyyydelig kjole du hadde! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? :-)

Renate

28.03.2011 kl.13:03

Er det mye for vanlig dameklipp? :)

28.03.2011 kl.14:19

Takk:) det er faktisk en helt enkel singlett kjole fra h&m!;)

Dameklipp koster fra 610,- :) og da blir du frøktlig fin på håret;)

Chanel

28.03.2011 kl.20:50

Ta en titt på salgsbloggen min :-D

http://shopshopshop.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits