Småshopping av sommerplagg ,på en "vinterdag"...!


 

Igår var jeg og Trine på en liten byvandring. ble litt småshopping og skravvel på jordbærpikene! Vero kom også innom etterhvert for en kaffe. 

Fikk kjøpt noe småtteri bare....lengter jo fryktelig etter sommeren nå.... så hjelper litt på ventetiden å kjøpe inn noe sommerplagg! ;) 

Kjøpte en high waist shorts og to singletter på Gina.  meget fornøyd med shortsen som både kan brukes med bare legger og fram til sommertempen kommer så er det mulig jeg kjører strømpis under shortsen med boots og cardigan til! ;) Cant wait to wear it ;)

 

4 kommentarer

Veronica

04.04.2011 kl.14:50

oioioi nice tan og ass der ser æ... smekk på stumpen til dæ <3

eileen

04.04.2011 kl.20:28

hehe...ja,heldig med den :P

Anonym

05.04.2011 kl.11:39

Er du og Noor Kamil blitt uvenner eller? hører ingenting om henne lenger og linken til bloggen hennes står ikke på sia di lengre.

eileen

05.04.2011 kl.14:39

heheh....hæ? :P :P Vet ikke om jeg noen gang har hatt link til bloggen hennes her...? det kunne jeg selvfølgelig hatt ,mn lenge siden jeg har oppdatert den link-rekka der :P

Og viste ikke at jeg har snakket SÅÅ mye om henne før at det er merkverdig mindre nå!? :P hahaha

jeg skriver vel OM henne KUN når jeg møter henne og jeg har kanskje møtt henne 5-6 ganger tilsammen!! ....hun bor i oslo også, så det blir vel ikke så ofte... ;)

Men for å svare på spm ditt så ,NEI vi er IKKE uvenner!! :P? hahah...synes det er litt morsomt hvordan ting blir grublet over og analysert! :P

Vi er også fortsatt venner på facebook, så slipper du å være bekymret for det ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits