Sushi alla mamsen!

 Idag gløttet sola fram i trøndelagen og da var det gode muligheter for å vise litt overarmshud!! ;P
Hadde på meg T-skjorte fra Gina,bukse fra ei sjappe i Tromsø,steve madden boots fra NYC, armbånd fra bik bok og tynt "smykke" som egentlig er en hårbøyle!! ;)

Dro hjem til mamsen på Sushi party! ;) hjemmelaget sushi med vin og alt av tilbehør! Kjempe godt og profft må jeg si! ;)


 Hjemmelaget chilli majones og full pakke! ;) 

 

Måtte lære gjengen å spise med pinner noe som ikke er lett for en frue på 73 som er vandt med kniv og gaffel! ;)7 kommentarer

JM

14.04.2011 kl.02:45

du har blitt helt annerledes i ansiktet... du ser flott ut, men du har forandra dæ så, e d lov til å spør ka som har skjedd? Ikke negativt lada altså, du e nydelig :)

.

14.04.2011 kl.19:06

så fin på håret:) hvilke fargekoder er det du har?

eileen

14.04.2011 kl.21:37

JM: hmmm,vet ikke hva du sikter til men blir jo gamlere jeg også da vettu ;) rynkene kommer og alt begynner å henge... :P kan det være det? ;P Ikke "gjort" noe og ingenting som har skjedd,så må vel være naturens gang :)

hmm...nå aaaaner jeg faktisk ikke hva jeg har!! stygt å si det men fargen er siden før jul :P så det er vel ettervekst pluss veldig utvasket 7/43 med noen lyse striper :P

MÅÅÅ gjøre noe med håret fort so fy egentlig mn ikke blitt tid vettu med skifting av jobb osv ;)

Victoria

15.04.2011 kl.15:23

Det e nok leppene JM sikter til;)

Du vil passe med mørkt hår! Aske brun:D

eileen

15.04.2011 kl.19:06

leppene ble forandret for flere år siden....så da har ikke JM sett meg på veeeeldig lenge....

passer sikkert i det men ville aldri ha trivdes særlig i det ;)

Moi

16.04.2011 kl.16:17

WOW så deg i byen i dag, og må bare si du er sinnsykt pen! Visste jo du var pen på bilder liksom, men MYE penere in real life^^ hehe..

Hilde

17.04.2011 kl.13:55

så du har gått på betakaroten, hva er verdikoden du skal skrive ved bestilling ? :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits