Silver clutch!

 

I nyeste utgave av Elle var det bilde av et antrekk med ei DØDSKUL sølvveske som accessories!! Jeg tenkte at ei slik veske kan jo ikke være veldig vanskelig å lage selv....så jeg dro for å kjøpe stoff og glidelås til veska. Kjøpte jo også stoffet til pelslampa og plast stoff til et belte jeg har sett for meg ...men det skal jeg vise dere senere :)


Det mest shinye stoffet var veldig tynt...så jeg kjøpte et tykkere stoff for å ha inni...

Gledet meg til prosjekte,men idag da jeg var på H&M så jeg JAGGU den samme veska som jeg så i bladet!!! Kostet søren meg 99kr!!! Hadde rett og slett ikke lagt merke til underskriften på bildet med info om de div plaggene og accessoriesene som modellen hadde på....DER sto det jo at veska var fra H&M!!
jaja,så nå lurer jeg på om jeg ikke bare skal kjøpe den veska....og droppe hobby prosjektet...?

Veska er fra fashion against aids for H&M. Jah,lurer på om jeg bare gjør det..... 

i den samme kollektionen har de en sølvshorts også,... DA tenkte jeg at stoffet jeg allerede har kjøpt kan  fort bli en kjempefin sølvshorts!! ;) 

så nytt prosjekt er planlagt! ;)

 

3 kommentarer

j

28.04.2011 kl.23:39

hvor kjøper du stoff? :)

eileen

29.04.2011 kl.01:51

kjøper på stoff og stil på Tiller i Trondheim :)

lykkemisjonen

01.05.2011 kl.00:10

Jeg stemmer for sølvshorts- med matchende sølvveske!;) Også må du selvfølgelig legge ut bilder av antrekket!:):)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits