Day 2 LA- XIV-Summer sessions!!

På dagen denne dagen var vi heeeelt gåen!!! Fortsatt ingen tegn til bagasjen vår og formen var urven fra gårskvelden så vi ble liggende usosiale ved poolen fra rundt 09.00 til vi skulle på XIV-fourteen party som begynner kl 17. Ryan hadde endel venner over på BBQ and poolparty så var en hel gjeng her sammen med oss denne dagen. hygge selvom vi ikke sa så mye :P Lå her som to døde kadaver ....men fikk jobba litt på tan'en da da! ;)

Amir hentet oss og vi dro ,slappe som vi var, på XIV!! Da vi kom dit var det HELT sild!!! Tønna var trang men vi fikk skviisa oss mellom silda og kom fram til bordet vårt hvor bla Bobby og co ventet! CRAZY tilstander!!! :)

 

Gikk ikke lenge før vi ble plassert i sofan,fikk drink i hånda ,shot i den andre, rene slurker rett fra flaska på rundgang og festen var igang igjen!! 

Danset i sofan med matchende sko fra stress-shoppingrunden vår! ;) måtte jo ha partysko og disse var både bellig og bra! ;) Hadde blitt advart før denne festen om at det ikke var lurt å ha på seg noe nytt og som man var redd for....fikk beskjed om at de spruuuter chamis utover HELE og at vi sikkert kom til å bli søla på. jaja,vi hadde jo BARE nytt å "velge" i...så sånn ble det.

Når vi kom til bordet var jo det helt innest i hjørnet ved DJ'n... så tenkte med en gang at flax! Nå berger vi sikkert for champissprut!?...
Nei da!! folk var stablet i høyden og alkoholen fløyg over alt!! Var KONSTANT blaut på føttene og Carina hadde redbull i hele håret!! Følte oss snasen... ;)


etter denne festen fikk vi et VIP armbånd som ga oss adgang til en dobbeldecker buss som dro direkte til cluben My Padio!! Sto på øverste dekk med kanskje 50 andre!!!! Folk var drita OPPÅ taket av en buss kjørende igjennom HELE hollywood!! DET hadde man aldri sett i Norge! :P skjønner ikke at d er lov engang! :P Bussen kjørte som den var vant til,stoppet på rødt lys, folk som sto på taket(vi også) ramlet over til ene enden....bussen kjørte på grønt...hele gjengen raaaaamlet tilbake mens vi fikk kvist,grein og trær i hodet mens vi kjørte!! Hahah....så jævlig random ass! :P

På My Padio hadde vi bord en hel gjeng! Møtte også kjempetrivelige svensk jenter som bor i LA og som Carina kjenner fra før.Katya og Caroline.

På bordet vårt var også Tara Reid. Kjempe hyggelig og søt var hun.

Ble en lang kveld og vi var på farten hjemmover i ett-halv 2 tiden. Dro først for en liten matbit på en resturant før vi dro til huset i the Hills. var vel hjemme rundt 2.30. siden Ryan hadde hatt BBQ...så lå folk strødd i huset! :P sleepover.  Men stort hus så stor plass! ;)

 

 

4 kommentarer

kristin

31.05.2011 kl.22:13

Eileen! Kan du plis fortelle meg hvilken farge du har på leppestiften?? den var nyyyydelig:) Klem

Pie

01.06.2011 kl.19:02

Damn, Tara så sliten ut!!

Madde

02.06.2011 kl.00:57

enig med kristin. så fin leppefarge, den kledde deg!:D

c

03.06.2011 kl.01:13

såå totally random ass!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits