Dag 5-Silverlake and Houseparty!

Onsdag i forrige uke lå vi bare hjemme i huset å sløva. senere ble vi hentet opp av en venn av Carina som hun kjenner fra tidligere besøk i LA.

 

Vi greide å glemme koden til porten HVER gang!! Så måtte klyve over i finstasen....

Dro til Silverlake og cliffs edge. her var det super god mat med både foretter,hovedrett og god vin :)

Arshia kjører en to seter med LIIIITEN sånn barneseteplass bak.... vet ikke om det er for å sitte der egentlig mn....føttene mine ble iallefall litt for lange...så slengte de like så gjerne opp i setet . ganske så relaxed der bak ;)Dro på en liten lokal pub før vi dro videre til et houseparty in the Hills.Her var det fler som var og vi måtte ommøblere søppelkassene for å få orga en parkeringsplass :)Ble ikke tatt så fryktelig mange bilder på denne festen med mitt amera. Arshia tok seg av det med sitt super cam som jeg forhåpentligvis får etterhvert! 

Sykeste huset og stinn i folk der. Koker som fixa mat og egen bar i stua. DJ spilte god musikk og stemningen var i taket ;) 

Vi ble ikke der fryktelig lenge før vi dro til Colony og møtte opp med en annen gjeng her. Rolig dag denne dagen og Arshia kjørte oss hjem rundt ett :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits