Dag 6- Turist dagen! ;)

På Torsdag dro vi først til en frokostplass i Melrose som heter Earth Cafe. Spiste god amerikansk frokost med vaffles,scrambled eggs,juice og kaffe :)

 

 

Cruise'a litt rundt i Hollywood med cab'en.... 

Dro hjem til huset i Muholland drive for å pakke sammen sakene våre. denne dagen dro vi over til ei venninde for å sove der før vi skulle til Vegas dagen etter :)

Har ALT for mye med oss!! Og når vi fikk levert baggasjen der hjemme...bar vi begge kofferter, som veide 23 kg hver, ned trapper i 4 egt. for så å bære de OPP en egt igjen!!! Lite viste vi da at huset hadde HEIS!! Og vi fikk tatt heisen opp alle trappene når vi dro! ;)

LITT turist måtte vi prøve å være,så fikk tatt den årlige runden på Walk of fame! :) 

Dro å titta litt på hollywood and Highland senteret og gikk ned til Bizzy B for å hilse på snilleste Beatrice!

Etter turistrunden dro vi hjem til Angie hvor vi skulle få sove denne natta før vi skulle til Vegas dagen etter.
 

Ble en liten middag og festligheter denne dagen også og bilder fra kvelden kommer! ;)

 

5 kommentarer

trine

08.06.2011 kl.09:33

Hei! Sitter på jobb hjemme i Trondheim og misunner deg alle disse opplevelsene hehe.. Jeg er litt nysgjerrig, hvor mange ganger har du vært i statene de par siste årene? :P

Så lurer jeg på om du har helt sykt mye sparepenger, for det må jo koste en god del å dra dit å være en stund? Kanskje du tjener mye på forskjellige ting hjemme også da.

Har veldig lyst å dra dit selv jeg, men ser meg liksom ikke råd hehe.. =) Kos deg :)

eileen

08.06.2011 kl.11:46

trine. ja,jeg reiser mye...MEN,når jeg og carina reiser så mye som vi gjør å blir kjent med folk....SÅ for å KUNNE reise mye SÅ må man kanskje prioritere det slik at man bor tll venner osv iblandt. skal man bo på hotell hele tiden blir det dyrt. for oss så fåretrekker vi å bo hoss venner for det gjør ting mer personlig å vi blir kjent med fler folk på den måten.

vi har vært i statene to ganger i år bare ...carina var her 6 ganger i fjor og jeg 4.... mn som sagt det er prioriteriger....vi treeeenger ikke det beste hele tiden...men det utarter seg til det bedre forde somregel ;)

so ,go for it!! Du vet ikke hva mulighetene er før man er her :)

Anette

09.06.2011 kl.18:29

sitter her som mamma til ei vakker jente på 5 år (kremt 5,5år....veeeeldig viktig å få med), gift på 4 året og snart 28 år....studerer og jobber,har hus og bil......leser bloggen din for så å bli GRØNN av misunnelse siden du gjør det jeg ønsket jeg gjorde,lever dine drømmer før du sitter i min posisjon....

Misunner deg livet du lever, en mann som lar deg reise og nyte livet, være sikker på at du kommer hjem til ham:)

Ikke bry deg om det andre skriver som ikke er hyggelig,nyt livet ditt!!! Tro meg,du har nok av tid til å være hjemme som husmor når barna melder sin ankomst.

Mens du gjør det, så vil jeg bare si at jeg vil være med i din koffert neste gang dere drar:) hi hi:)

Hilsen misunnelig husmor:)

Hedda

12.06.2011 kl.01:28

Hei! så kjempe kjekt ut! lurte bare hvor den jumpsuiten du har på deg kommer fra?

EileenK OfficialBlog

12.06.2011 kl.11:34

Hedda:den er fra forever 21 :)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits