Dag 6 by night- BOA and My studio :)

Kom hjem til Angie på torsdags ettermiddag. sløva en hel del før vi fixa på fassaden å dro bort for å møte noen venner fra Norge og Sverige :)

 

Kveldens outfits :)Stælken med to andre stælk-venner! :P

Tok taxi ned til hotellet The London for å møte gutta der først deretter til BOA på sunset.Mattias og Christian er fra sverige og jobber som produsenter. Ziggy er nordmann og hadde netopp flyttet til LA for å jobbe med musikken der :) Kjempe gjeng dette asså og vi ooosa oss max med våre skandinaviske venner! :) Merker det er litt godt å se "kjentfolk" når man er ute å reiser....praten blir lissom litt anderledes :)

BOA er jo bare en suuupergod resturant også og det ble så mye mat og drikke at vi trilla ut etterpå!!Bilde i bagasjetralla måtte vi selvfølgelig ha! ;)

 

Etter middagen dro vi til My studio hvor vi også møtte vår andre festglade gjeng ved et bord der. så det ble jo endel dansing i sofan denne kvelden også ;)

3 kommentarer

Live

09.06.2011 kl.23:38

guud hvor kjekt det ser ut som dere har det :))

lurte på hva du har på leppene dine her? sinnskt fin farge

Live

09.06.2011 kl.23:42

også fra den fra innlegg "day 5" helt nede her :) kjempe fin, om det ikke er samme?

janne natalie

10.06.2011 kl.19:15

For en lekker leilighet!!

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits