Dag 8- Vegas Liquid poolparty!! :)

Er jo kommet vel hjem nå og helgen har vært travel med laging av sommerfestkostyme,jobb,middag til pappa,utdrikkningslag og sommerfest, men henger fortsatt litt igjen med bilder fra turen vår så her kommer flere av de før bilder fra helgen kommer. ;)

 

sto opp og dro ned til pool området og Liquid på Aria kl 11.00 denne dagen. Vi skulle hjelpe Daniel noen timer med litt promotering på en Esquire og Nivea for men event der. Mens vi "jobbet" drakk vi god drikke spiste god mat,fikk sol på kroppen og fikk mingla med folk. Så denne "jobben"  ar absolutt chill ;)

 

Vikk servert mat i cabanan.

Mye presse rundt denne eventen og vi fikk dansa and showed some løøøøv on cam ;)Esquire magazine

Ble bra med folk etterhvert og god stemning. Dansere hadde de også der og musikken og champisen sto i taket!! med jevne mellomrom stoppet musikken opp og ble byttet ut med en uuule lyd og det var lyden for champissprut i poolen...så en haug med champisflasker ble sprettet all over the place og spyla utover poolen. Bra innslag og sløsing av champagne :P

frozen margaritas ;) yum på morraskvisten :PVar her til ca 15...så gikk vi bort på Wet republic sitt poolparty etterpå! Dette er det største og villeste og bilder kommer ;)

7 kommentarer

Line Victoria

13.06.2011 kl.13:53

wow! masse fine bilder! :) jeg bare lurte på; hva er den verdikoden når man skal kjøpe? det står at man må fylle ut en verdikode, men hva er den - eller hva betyr det? så et innlegg om at du brukte betakaroten! :)

eileen

13.06.2011 kl.20:00

vet desverre ikke. har aldri kjøpt betakaroten .

elin

17.06.2011 kl.23:07

Har begynt å ta vitamintilskudd for å få fart på brunfargen i sommer! å sannelig ble det fart på sakene!!tok min første soltime idag og man merker STOOOOR forskjell allerede nå!! HERLIG!! :)

Aldri brukt betakaroten du liksom! dette har du selv skrevet om betakaroten! klipt og limt, rett fra din blogg!

Nå kommer du til å kommentere frekt tilbake: hvilken liv har du som gidder å "lete" deg fram til dette innlegget, for så å kommentere! eller veldig ironisk! greit, jeg skjønner! jeg har ikke noe liv, så heldi du som faktisk har et! men å lyge til leserne dine, det trenger du ikke!

elin

17.06.2011 kl.23:09

Betakaroten + sol = BRUN BRUN BRUUUN! :D

EileenK OfficialBlog

18.06.2011 kl.03:10

elin: hhehe.... har aldri KJØPT sa jeg!! Klipt og limt RETT ut fra bloggen! ;) FÅR betakaroten jeg vett....spm var ang når man kjøper og det aner jeg ikke,aldri kjøpt!! Les det en gang til du så ser du! ;)

elin

18.06.2011 kl.12:07

Så flott for deg at du får da viktiper!

EileenK OfficialBlog

18.06.2011 kl.18:45

elin: furten for at du ikke hadde fakta på stell nå ;)må lese kommentarene ordentlig før man kritiserer vett ;)

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits