Dag 9- Neon party at XIV!! Crazy times! :P

Hver søndag på sommeren i Hollywood arrangerers det fest som starter så tidlig som 17.00 på Michael Mena's restaurant XIV på Sunset. Denne festen er det SBE som holder og hvor flere av våre promoter venner jobber.

De har iblandt tema på denne festen og denne søndagen var det NEON! Craaazy! ;)

Kom suuuusende fra Vegas og dro rett til Beverly center for å shoppe hoodies....

Eilert design annsvarlig, mekka og klippa jakkene vi fant til neon party i full fart!! Hadde 30min på å ordne oss før vi måtte dra kl 17.00 ! Ingen sak for de to effektive!! ;) Vi rekker ALT!

Tok bilen "vår" og kjørte til XIV å fikk satt igejn  bilen på valet park'en der ;)

 

Hadde funnet oss hotpants med sayingen:" Im on vacation" på ! ;)

På festen hadde de plastikkleker som lå på bordene. Vi tok et gevær vær og var kryyy!!! ;)Nok en gang alt for mange på denne festen!! Bordet vårt var FULLT og vi hadde selvfølgelig vår faste plass i sofan! ;) 

 

oss og sean!   Og Doug var på plass denne kvelden også med flere av sine Hills venner. Det var liksom INGEN som ikke var der!! ukas største event dette virker det som :P Og kjentfolket krydde på!Yuri og gjengen på bordet hans hadde jaggu veldig like outfits som oss ! :) veldig tilfeldig,men great minds think alike i guess! ;)

 

Havna oppe på bardisken... ;)Og der var det GOOOD utsikt!! ;)

Som vanlig dro dobbeldecker bussen til My Padio på kvelden. Vi rakk ikke bussen da vi måtte hente bilnøklene så vi kunne få hentet ut bilen dagen etter,mn fikk joine en gjeng i bilen dems bort til Padio. Stinn brakke der også,men kvelden endte før stengetid og vi dro hjem :)

Sykt hvor mye man rekker over på en dag om man bare vil ;)  

13 kommentarer

Anonym

15.06.2011 kl.10:16

Hvordan skal det gå med deg? nå presterer du altså å dra på fest i trusa, hva blir det neste?!

Line

15.06.2011 kl.10:55

Du e så kul, Eileen :) Kjempekreativ og alltid blid

Marthe

15.06.2011 kl.17:13

"Fest i trusa", seriøst...for en trist kommentar!!!!! Hold deg til festene ute på bygda du...

Karoline

15.06.2011 kl.18:14

Hun er vel strengt talt på fest i trusa! Om man synes det er driiit harry eller kult er en annen sak ;)

EileenK OfficialBlog

15.06.2011 kl.21:26

anonym. det neste ble fest i bamsekostymet på sommerfesten!! bilder kommer ;)

Om du studerer bildene litt også så kanskje du legger merke til at det ikke var BARE vi som festet i "undertøyet" ;) noen var halvnakene også!! OOOOH!! ;) its Hollywood babe ;) og det ER LOV til slike annledniger ;)

Lise

15.06.2011 kl.22:23

Deilig å se at dere også har cellulitter , da blir dere bare 95% perfekte.. Hehe.. Stå på, herlige bilder !!

Pernille

15.06.2011 kl.23:26

Steike Lise..du må ha leitet leeenge og tatt på deg "leite etter feil" brillene for å finne de, for celulitter finner værtfall ikke jeg..! Syns det eeeer så morsomt med folk som skal si noe negativt og pøse noe positivt på slutten for å late som det er konstruktiv kritikk ellerno, er så gjennomskubart lol

elin

15.06.2011 kl.23:46

de har jo det da! men det har vell de fleste, så det må jo være lov! når man legger ut bilde av "ræva" si må man vell egentlig tåle å høre såppass spørr du meg!

Pernille

16.06.2011 kl.00:16

Jaja, klart det..! Hvis det gjør dagen deres bedre så, bevare meg vell! :) Er jo klart man må "si ifra" ahahaha, VIKTIG dèt ;)

EileenK OfficialBlog

16.06.2011 kl.00:29

Heheheheh....må le :)

Christine

16.06.2011 kl.13:45

Får dere betalt for å stille opp lettkledd på sånne fester?

julie

16.06.2011 kl.17:45

hun på bilde nr 6 ligner på fotballfruen ;p hehehe

EileenK OfficialBlog

17.06.2011 kl.01:36

Christine: Nei,vi har heldigvis såppas selvtillitt at vi kan stille opp i hva vi vil uten betaling vi!! Får ikke betalt for å gå på stranda i bikini heller jeg.... og ikke får jeg betalt for å dusje naken heller... Alt gjør jeg av egen fri vilje. Ganske frigjørende å kunne føle seg såppas vel med seg selv.

julie: ja,hun ligner litt. men det er hun i The Hills. så ikke så mye på the hills at jeg husker navnet,men hun blonde som ble hatet av Kristin Cavallari :P

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits