Dag 10- Nice with a day of chill ;)

 

Fortsetter med bilder fra LA turen vår før jeg kommer med resten ;)  so stay tuned ;) Her skal det gjøres i rett rekkefølge!! :P

På morgenen etter XIV dro vi bort  for å hente bilen.deretter dro vi på Mel's på Sunset for å spise frokost,en typisk amerikansk frokostsjappe :) bare meg og mor! Hygge å bare være oss for en gang skyld også ;)

 

Kjørte så ned til Santa Monica og gikk å shoppa og titta litt i butikkene på 3rd street :) Skulle kjøpe Ipads bla men det var ikke å oppdrive der...så vi fikk handla noe annet smått istede :)Dro senere for å spise middag med vår gode venn Ziggy på Dan Tana's! Ziggy er musikk produsent og har netopp flyttet til LA. Kjempe trivelig type og vi hygga oss max! :)

 

Her var det fullt i folk og god stemning! De ansatte her kom med flere shot runder til oss...på huset og her er det slik at for hver shot vi tar tar DE også en shot! Gøyal dag på jobben for de :P Velkomst Far var svensk og far i baren kunne stygge gloser på joguslavisk...?! :P så vi fikk bånda skikkelig med de før vi dro videre til soho house som er kun for medlemmer,men vi var på lista der for å møte artisten Joshua radin.Heisen opp til Soho house. Soho house ligger på taket til BOA hvor vi hadde middag noen dager før :)

 

Ziggy,meg, Josh og Carina.Etterpå dro vi en snartur innom en lokal bar....men ble ikke lenge der før vi shoppa no snoop og dro hjm ;)

Godt med en forholdsvis rolig kveld også  ;)

7 kommentarer

Anonym

16.06.2011 kl.10:59

Hadde du likt om samboeren din hadde dratt på masse turer rundt om i verden å omgitt seg med masse lekre, deilige damer?

t h e e a s v e r d e n

16.06.2011 kl.12:14

så utrolig koslig ut :)

raggebjarne

16.06.2011 kl.18:36

jeg hadde blitt sjalu som kjæreste når gutta poser på bilde med ene handa på dama mi sin rumpe....

eileen

17.06.2011 kl.01:29

anonym og Raggebjarne:

Det hadde jeg absolutt ikke hadd noe imot nei!! Samboeren min kunne gjort AKKURAT det samme som meg,for vi stoler på hverandre og det er aldri noe problem :) samboeren min SKAL på en slik tur i juli...til NYC med to andre guttevenner. Jeg har passet på så de har fått mye tips ang kuleste steder å gå,har sagt klart ifra om at de må for guds skyld finne seg noen kvinnemennesker å dra ut med der borte så de slipper kø og har tipset de om strippeklubber der tilomed!! SOOO,hadde jeg vært dama di kjære venn,så hadde DU også fått lov å hatt et LIV utenom å holde hender!! ;)

Jeg lever et liv med minimalt med bekymringer....og iforholdet mitt finnes det INGEN! Iknow!! Det virker umulig,mn skal si deg at det er behagelig! Jobber du litt med den sjalusien din over SMÅ ubetydlige ting "ragge" så skal du se hverdagen smiler litt mere :) :) :)

Anonym

17.06.2011 kl.08:50

Jeg skjønner ikke hvordan du er og tenker..... det har ikke så mye med sjalusi å gjøre, men du kan umulig bry deg ... hvorfor er du i det hele tatt sammen med noen? har det ikke vært bedre for deg å leve singellivet?

EileenK OfficialBlog

17.06.2011 kl.21:50

Anonym: så for å være i et forhold som er ekte kjerlighet så må man slite med sjalusi å usikkerhet...DET skjønner ikke jeg! Men værsegod,kan få ta av deg den biten du ;) ;) Heldig din fremtidige/nåværende kjæreste.... Er trygg på min kjæreste jeg,derfor ;)

Linn

06.07.2011 kl.20:03

hei eileen :)

jeg er helt enig med deg. er også i forhold, har vært sammen med samboeren mi i 6 år. men jeg ville aldri nekta han noenting. vi drar på strippeklubber,vi reiser på gutte og jenteturer og sjalusi er ikke et problem. kos deg på jente turer :) det skal ihvertfall jeg når jeg drar på jentetur til la i høst. klem

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits