GUESS kupp!!! :D

Fik med meg hele 7 skatter fra GUESS sitt valeprøvesalg idag!! :) ALT dette fik jeg for under 1000lappen! STOR-kupp!!! ;)  Og enda var det MASSE fint å velge i!!

Kjempe bra opplegg,veldig overskikkelig med varer hengende i to hele rom. Kjempefine klær,undertøy,bikinier,skjerf,sjal,korsetter,stømpeholdere,håndduker,morgenkåper mm! Og ALT var priset fra 50kr til 350!! Så her fikk du absolutt knall merkevare for en billig penge! ;) 

 
Plukket meg ut bla en BH fra GUESS by Marciano!   et fersken undertøysett fra GUESS.


 
en hvit shorts fra GUESS by Marciano med sparkles knapper på lommene. Pluss en beige see through genser fra Guess by Marciano. 
Skal vise dere den på en gang....veldig spezy,men det er jo slik jeg liker det! ;) Ingen har maken så veldig spesiell! LOVE IT!! :) 

Og et til undertøysett fra GUESS by Marciano. Denne BH toppen har litt sånn cut som jeg har sett på noen av victoria secret sine undertøy! Blir jo veeeldig fin push i sånne vett! Går absolutt an om man skal by på litt kløft! ;)

Veeeeldig fornøyd med kuppet mitt!! :D  Gikk du glipp av denne varesalg runden,gikk du virkelig glipp av det store! ;) Men ikke fortviiiil...kommer flere muligheter og da er det bare å møte opp med full lommebok og sette av goood tid for her er det MYE å velge i :) 

9 kommentarer

maria

24.08.2011 kl.00:07

HERLIG !! Snakker om KUPP !!

24.08.2011 kl.10:05

Hvem er det som står for dette salget da? :)

trine

24.08.2011 kl.18:14

Hvor ligger denne fantastiske butikken da? =)

trine

24.08.2011 kl.18:15

se der ja, et innlegg lenger ned så sto det hehe ;)

eileen

24.08.2011 kl.19:21

for å forklare hva vareprøvesalg er så er det ikke en butikk men vareprøver som et agentur selger ut pga at det kommer nye varer inn for neste sesongs kolleksjon som de da skal ut med i butikker. Så dette er vareprøver altså ;) så hold øynene åpen for hvor det er neste gang,for det er en event som settes opp med jevne mellomrom. ;)

Jael :)

24.08.2011 kl.23:22

Så bra du ble fornøyd med kjøpet ditt snuppa :)

For andre som ikke fikk muligheten til å gjøre noen store kupp denne gangen, kan dere melde dere inn i vår facebook gruppe; GUESS UNDERWEAR. Der vil vi annonsere neste vareprøvesalg og andre eventer, som kommer om ikke så lenge ;)

Kjempebra blogg forresten, Eileen ;) Klem Jael

25.08.2011 kl.00:20

Så stolt av deg! :) Koslig å lese at oppegående jenter liker å handle litt på salg! :) Viktig å unne seg litt nytt i ny og ned.. føler seg litt ekstra fresh da.. og kropp og sjel blir på en måte mere i balanse! :) Ellers da? Knoter med? I skrivende stund? :) Åj.. litt mange spørsmål d her.. men du får ta d litt i korte drag om du får tia :)

Maria

25.08.2011 kl.16:17

Eileen, du e så fin :) Så på glamourjentene her om dagen, og du e ei sånn jente som man bare feste øyan på, og så bare bli di dær, skjønne du? :p Har du nån sånner dama, du e iallefall ei sånn dame for me :) E e ikke forelska, sjøl om d kan høres sånn ut :p Men villa bare du sku vit d ;)
Klæm fra ho Maria :)

Klær selges!

28.08.2011 kl.10:58

Så mye fiiint! Jeg også eeelsker kupp!!! :D

Skriv en ny kommentar

EileenK OfficialBlog

EileenK OfficialBlog

28, Trondheim

Hei! Jeg er ei glad skreppe fra Trondheim. Er utdannet frisør, men elsker å ha mange jern i ilden! :) I tillegg til jobben som frisør, driver jeg med kunstmaling og modelljobbing. De siste årene har jeg vært så heldig å få prøve meg på mye forskjellig innen underholdningsbranjen, som å delta i film,TV,radio og magasiner. Trives i en travel hverdag og her i bloggen deler jeg noen av mine interesser og fritidssysler :) Thanks for stopping by! puss puss For kontakt: eileen_kvaale@yahoo.no

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits